BodieBoost van Charlotte Willems

Review BodieBoost van Charlotte Willems

BodieBoost is misschien wel het nieuwe dieet van 2013. Waarom denk ik dat? Ten eerste omdat het anders dan andere diëten is. We hebben het wel gehad met calorieën tellen, koolhydraten vermijden en eiwit shakes. Het BodieBoost boek belooft iets bijzonders, namelijk een nieuwe dieet, waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! Wat wil je nog meer?

Keuzevrijheid

BodieBoost is ontwikkeld door Charlotte Willems. Zelf heeft ze inmiddels talloze diëten gevolgd met als gevolg dat haar gewicht een obsessie was. Woorden als calorieën, gewicht, dieet, vet en light beheerste haar leven. Omdat ze met de bestaande diëten niet haar streefgewicht kon bereiken heeft Charlotte een eigen dieet met keuzevrijheid samengesteld.

BodieBoost Dag- en Weekmenu Recepten

Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com heeft Charlotte een dagmenu samengesteld. Dit BodieBoost Dagmenu bewijst dat afvallen geen afzien betekent.

Jouw ervaring met BodieBoost

Heb jij ervaring of vragen over BodieBoost? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

BodieBoost Prijsvraag

In samenwerking met Karakter Uitgevers mogen we 3 exemplaren van het BodieBoost boek weggeven. Wil je kans maken op een gratis boost? Vertel dan waarom jij een BodieBoost nodig hebt.

  Ik ben toe aan een Bodie Boost omdat:

  Je naam

  Je E-Mail adres

  Deelnemen is mogelijk tot en met zondag 31 maart 2013. De winnaars krijgen automatisch bericht en worden bekend gemaakt via vetvrij.com

  5 Voedingsgroepen

  1

  BodieBoost heeft een basis van 5 voedingsgroepen. Uit deze groepen mag je dagelijks twee porties gebruiken, voldoende keuze dus. Verder krijg je weekmenu’s die bestaan uit een ontbijt, lunch en tussendoortjes. Voor het diner mag je kiezen uit zeven verschillende recepten. Charlotte geeft je tien weken om de BodieBoost-methode onder de knie te krijgen. Na deze periode ben je in staat om je eigen dag- en weekmenu’s samen te stellen. Vanaf dat moment krijg je de volledige vrijheid om de voedingsproducten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten te kiezen. Het is hierbij wel van belang dat je producten uit de juiste groepen kiest.

  Chocola en Patat

  Zelfs Chocolade, Patat en Alcohol zijn toegestaan! Voordat je afhaakt en denkt dat dit dieet klinkklare onzin is moet je weten dat er wel degelijk regels verbonden zijn aan het het eten en drinken van deze producten.

  Resultaten

  Charlotte heeft onder 200 personen een praktijkonderzoek uit laten voeren naar het effect van BodieBoost. Uit dit onderzoek zin de volgende verbluffende resultaten naar boven gekomen. Het is mogelijk om gemiddeld een halve tot een hele kilo per week af te vallen en één centimeter buikomvang per week te verliezen. Als we dit doorrekenen naar het tien weken schema uit het boek van Charlotte is zes kilo en zes centimeter buikvet haalbaar.

  BodieBoost in het kort

  • Ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar
  • Recepten zijn snel en simpel te maken
  • Eenvoudig te volgen weekmenu’s
  • Verplichte jokers voor een wijntje of iets lekkers
  • Geen onderscheid tussen vet of mager, vol of light, volkoren of wit
  • Gewoon lekker uit eten en op vakantie

  Jouw ervaring met BodieBoost

  Heb jij ervaring of vragen over BodieBoost? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

  REAGEER OP DIT BERICHT

  Vul een reactie in ajb
  Vul hier je naam in