In 10 weken succesvol afslanken met BodieBoost

Wat is de oplossing als je blijvend van de kilo’s af wilt? Aankloppen bij een diëtiste? Of gebruik maken van een van de goede online programma’s die er tegenwoordig te vinden zijn? Wij kozen voor de laatste optie en kwamen in contact met de vrolijke meiden Charlotte en Carlijn van Bodieboost. BodieBoost belooft makkelijke weekmenu’s, verplicht snoepen en op zijn tijd een wijntje. Daarnaast kan je eten waar je zelf veel zin in hebt.. onze interesse is gewekt!

Hoe werkt de BodieBoost methode?

BodieBoost draait vooral om het toepasbaar maken van een gezonde levensstijl in ‘het echte leven’. Dat wijntje en een patatje moet zeker nog kunnen. Sterker nog, het moet! En alles wat bij het dieetplan hoort, is gewoon in de supermarkt te koop.

De basis van BodieBoost is dat je uit iedere voedingsgroep (familie) twee porties eet. In het programma word je de eerste weken aan de hand genomen door jouw coaches Charlotte Willems (Founder en Lifestyle Coach) en Carlijn Ottens (Voedingsdeskundige). Je ontvangt wekelijks vaste menu’s waarin ontbijt, lunch en tussendoortjes staan. Daarnaast mag je kiezen uit zeven recepten voor het avondeten. Na tien weken heb je het Bodieboost systeem goed door en dan kan je je eigen dag- en weekmenu’s maken. Je hebt alle vrijheid om de voedingsproducten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten te kiezen. Voedingsproducten die bij dezelfde voedingsgroep (familie) horen, kun je gewoon met elkaar wisselen. Als je banaan niet zo lekker vindt, kan je die wisselen voor een appel. Houd je niet van melk? Dan wissel je die in voor yoghurt. Zo beslis je zelf en ben je zeker niet beperkt in wat je eet.

Het BodieBoost programma: de online cursus ‘in 10 weken succesvol afslanken’.

In januari 2016 heeft BodieBoost een nieuw afslankprogramma gelanceerd in de vorm van een online cursus: ‘in 10 weken succesvol afslanken’. Al meer dan 3000 BodieBoosters hebben deze cursus doorlopen en ze behaalden veel succes!

In de online cursus coachen Charlotte en Carlijn jou in 10 weken tijd naar de gezonde en slanke Bodieboost levensstijl. Welke jij vervolgens jouw hele leven lang vol kunt houden! In kleine, haalbare stappen ga jij jouw levensstijl aanpassen.

Het online programma bestaat uit

 

♥ 10 weekmenu’s mét boodschappenlijstje

♥ 10 weken mail coaching en een echte schop onder je kont!!

♥ Meer dan 70 simpele en lekkere recepten

♥ De geüpdatet familielijsten, zodat je precies weet wat je kan wisselen en het weekmenu zo helemaal naar eigen smaak kan aanpassen!

♥ Elke week een handige infosheet met afslankadvies

♥ Weekmenu’s samengesteld door gecertificeerd voedingsdeskundige Carlijn Ottens.

♥ Besloten FaceBook community waar onze coaches voor jou klaar staan om jou te ondersteunen!

♥ Het BodieBoost mindset programma. Hier leren wij jou hoe je de veel voorkomende valkuilen tijdens het afslanken kan overwinnen (onmisbaar!)

♥ E-bookje Jokervrije hapjes & sapjes

♥ VIDEO’S met extra uitleg over de BodieBoost methode

 

De voordelen van de online cursus van BodieBoost

 • Je hoeft geen calorieën of punten hoeft bij te houden. Dit zorgt ervoor dat je niet meer de hele dag met eten bezig bent.
 • Je kunt gebruik maken van de ‘jokermomentjes’ voor wanneer je gewoon heel veel zin hebt in een stuk chocolade bijvoorbeeld.
 • De weekmenu’s bestaan uit voedingsproducten die gewoon verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Fijn, want dit is tenminste wel realistisch en haalbaar!
 • Je blijft alles eten, dus ook koolhydraten en vetten!
 • Het hele gezin kan mee eten!
 • De motiverende mails van het programma trekken jou letterlijk door de eerste weken van jouw levensstijl verandering heen.

De nadelen van het BodieBoost programma

 • Je hebt veel keuzevrijheid. Als je niet echt gemotiveerd bent, kies je vaker de ongezonde keuze. Het resultaat zal dan tegenvallen en dit is niet echt goed voor je motivatie!

Wil je ook graag starten met BodieBoost? Het creëren van een gezonde levensstijl en een slank figuur wordt heel eenvoudig op deze manier. Bodieboost is goedkoop, het geef je rust in je hoofd en je kunt het je hele leven volhouden! Een realistische switch naar een gezondere levensstijl volgens ons dus!

Extra Korting

Speciaal voor de lezers van vetvrij.com heeft BodieBoost een mooie actie! Tot en met 20 oktober ontvang jij 20% korting op de online cursus. Ga naar succesvolslanker en meld jezelf aan met de kortingscode VETVRIJ20. Je profiteert dan van extra korting!

Voorbeeld BodieBoost  Dagmenu

Wil je een indruk krijgen van een dagje BodieBoost? Probeer dan eens het onderstaande BodieBoost Dagmenu.

BodieBoost Ontbijt

 • Bakje yoghurt = 1 stuk (1 portie familie zuivel)
 • Banaan = 1 stuk (1 portie familie fruit)

BodieBoost Lunch

 • Volkoren boterhammen = 2 stuks (1 portie familie koolhydraten)
 • Pindakaas = 2 el (1 portie familie eiwit)
 • Appel = 1 stuk (1 portie familie fruit)
 • Jokermomentje – geniet ervan! : Chocolademelk + slagroom (1 joker)

BodieBoost Voorgerecht

 • Verse groentesoep = 1 kom (1 portie familie groenten)

BodieBoost Hoofdgerecht

 • 1 vleesgerecht of 1 visgerecht = even groot als je hand (1 portie familie eiwit)
 • Patatjes/rijst/pasta = ¼ van je bord (2-3 handen) (1 portie familie koolhydraten)
 • Groenten = ½ van je bord (1 portie familie groenten)
 • Kaassausje = 2 el (1 portie familie zuivel)

Meer BodieBoost Dag en Weekmenu’s

Meer recepten en menu’s voor BodieBoost? Ga dan naar succesvolslanker en meld jezelf aan met de kortingscode VETVRIJ20. Je profiteert dan van extra korting!

Gezonde groet,
natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelObese Amanda Meijer Gemist
Volgend artikel17 Dagen Dieet Recept: Kalkoenpicadillo Slawraps
bodieboostMet Bodieboost is het creëren van een gezonde levensstijl en een slank figuur voor iedereen bereikbaar! BodieBoost is goedkoop, het geef je rust in je hoofd en je kunt het je hele leven volhouden! Een realistische switch naar een gezondere levensstijl volgens ons dus!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in