Body Control with Gerarda

Body Control with Gerarda is een nieuwkomer op de dieetmarkt. Toch zijn er al meer dan 60 Body Control vestigingen in Nederland te vinden.

De behandelcentra om plaatselijk vet te verliezen lijken als paddestoelen uit de grond te schieten. Tamelijk nieuw is ‘Body Control’met het Myo-Balance apparaat. Dit apparaat is eind jaren’80 ontwikkeld door een Engelse arts, in eerste instantie voor M5-patiënten om hun spieren te versterken. Toen bleek dat hierbij ook het vet rondde spieren werd verbrand, was er een nieuw afslankapparaat geboren. Het beste resultaat krijg je als je een hele kuur volgt van 4 weken en 10 behandelingen. Gemiddeld raak je daarbij in totaal 21 cm vanje omvang kwijt. Collega Vic Jacobs (58) probeerde het: “ln een kleine 4 weken ben ik in totaal 17 cm in omvang afgenomen en 4,5 kilo kwijt geraakt. Ik heb gewoon gezond gegeten en niet een speciaal dieet gevolgd. lk vind het een prima methode: je voelt echt datje spieren sterker worden. Je krijgt rondom de zones die je wilt behandelen een àantal ‘pads’omgebonden die een elekrische impuls naar je spieren sturen. Je voelt je spieren dan ook echt samentrekken. ldeaal, het lijkt net of je een uur topsport hebt bedrevenl. De richtprijs voor Body Control: is 325 euro voor een kuur van 10 behandelingen.

bron: body control / primo

3 Reacties

  1. Als er zoveel vestigingen genoemd worden terwijl het ‘nieuw’ is, dan wordt ik erg nieuwsierig en ga dit nazoeken. Wat blijkt, er zijn nog niet eens 50 vestigingen op de site te vinden en dan worden er ook nog vestigingen dubbel genoemd in verschillende regio’s.

    Nu blijkt dat het om een systeem gaat dat al vele jaren bekend is onder de twee namen sysara en arasys dat hetzelfde werkt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in