Home Dieet en Afvallen Body & Fit Afslankplan Review

Body & Fit Afslankplan Review

Wat is het Body & Fit Slankplan?

Het Body & Fit Slankplan is een dieetprogramma van 12 weken en deze 12 weken worden voor het gemak onderverdeeld in 3 fases van elk een maand. Elke fase heeft dan een eigen voedingsplan dat je moet volgen. De maaltijdvervangers en eiwitshakes die bij de verschillende fases horen kan je in volledige pakketten kopen via de officiële website. Deze pakketten bestaan doorgaans uit eiwitshakes, eiwit pannenkoeken, repen en bakspray. Voor de eiwitshakes heb je ruime keus aan heerlijke smaken zoals: banana, coconut ice cream, strawberry en white chocolate. Bij het bestellen van de pakketten heb je steeds recht op een leuk geschenk.

De Fases van Het Body & Fit Slankplan

De pakketten verschillen qua inhoud best veel van elkaar, omdat de drie fases ook heel verschillende zijn. Die zien er als volgt uit:

In de eerste fase, genaamd Lose it, richt je je op snel en efficiënt gewichtsverlies

In deze periode kan je makkelijk 5 tot 10 kilo aan gewicht verliezen. In fase 1 bestaat het pakket uit:

 • Smart Protein Variety Pack: 10 Sachets
 • Smart Protein: 2000 Gram (71 Shakes)
 • Perfect Protein Pancakes: 1500 Gram (60 Pannenkoeken)
 • Smart Bar: 2 dozen (24 repen)

In fase 2 (Keep Losing)bestaat het pakket uit:

 • Smart Protein: 2000 Gram (71 Shakes)
 • Perfect Protein Pancakes: 750 Gram (30 Pannenkoeken)
 • Smart Bar: 2 dozen (24 repen)

In fase 2 blijf je consequent maar relatief langzamer gewicht verliezen.

In fase 3  (In Balance) bestaat het pakket uit:

 • Smart Protein: 2000 Gram (71 Shakes)

Tijdens deze fase gebruik je geen maaltijdvervangers. Je mag normale voeding gebruiken en de Smart Protein shakes dienen slechts als aanvulling. In deze fase mag je wat langer blijven omdat het hier gaat om het behoud van je slanke figuur.

Voor wie is het geschikt?

Het Body & Fit Slankplan is voor een ieder geschikt. Voor je aan een nieuw dieet begint is het altijd raadzaam om eerst je huisarts te raadplegen. In dit voedingsplan gebruik je veel maaltijdvervangers en eiwitrijke voeding. Je eet veel minder calorieën dan je lichaam gewend is te consumeren. In het begin zal het zwaar zijn om dit vol te houden. Maar op zich is het een gezond en bewezen manier van afslanken.

Is het effectief?

Op de website van Body & Fit zal je veel succesverhalen tegenkomen. Dat is ook te verwachten. Het Body & Fit plan is gebaseerd op een dieet rijk aan eiwitten en waarbij je veel minder calorieën consumeert. Dit is een effectieve manier om die extra pondjes kwijt te raken. Daarnaast word je ook gestimuleerd om regelmatig te sporten. Het dieet is zwaar, maar je zult wel resultaat zien als je het volgt.

Wat kost Het Body & Fit Slankplan?

Het Body & Fit Slankplan bestaat uit 3 verschillende fases met elk een eigen voedingspakket:

 • Het pakket van Fase 1 is te bestellen vanaf 73,50 euro
 • Het pakket van Fase 2is te bestellen vanaf 64,50 euro
 • Het pakket van Fase 3is te bestellen vanaf 34,90 euro

Het Body & Fit Slankplan waarin de instructies van dit dieet staan kan je kosteloos van de website downloaden.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van het Body & Fit Slankplan is gewichtsverlies. Daarvoor is het uiteindelijk ook ontwikkeld. Je voelt je gezonder, fitter en vitaler dankzij de combinatie van voeding en beweging.

Nadelen

Het Body & Fit Slankplan is een eiwitdieet, dus eet je gedurende de dieetperiode veel eiwitten en weinig vet en koolhydraten. Daarnaast gebruik je vooral in de eerste 2 fasen veel maaltijdvervangers, dit kan leiden tot een tekort aan belangrijke vitamines en mineralen.

Een ander nadeel dat je vaak bij eiwit diëten tegenkomt is dat het teveel aan eiwitten kan leiden tot gezondheidsklachten, zoals een verhoogde kans op hartaanval en het versnellen van het verouderingsproces.

De nadelen van het Body & Fit Slankplan hebben veel te maken met het drastisch verminderen van het aantal koolhydraten dat je eet. Je lichaam heeft koolhydraten nodig om optimaal te kunnen functioneren. Een tekort aan koolhydraten zal je stofwisseling juist verstoren en dit kan leiden tot gewichtstoename op lang termijn. Het is ook mogelijk dat je er een stinkende adem van krijgt vanwege de afvalstoffen die in je lichaam vrijkomen. Hoofdpijn is ook een van de lastige bijwerkingen, omdat je lichaam niet gewend is aan het tekort aan koolhydraten. Koolhydraten zijn de voornaamste bron van energie voor je lichaam, het is daarom waarschijnlijk dat je in het begin futloos zal zijn. Eet je minder hiervan, dan dwing je je lichaam om de nodige energie uit vetweefsel te halen. Deze overgangsperiode is niet aangenaam, omdat je lichaam naar koolhydraten zal snakken. Wat ook erbij komt kijken is het feit dat zulke diëten je lever en nieren best zwaar belasten, omdat er veel afvalstoffen in je lichaam vrijkomen.

Conclusie

Het is een dieet rijk aan eiwitten, waarbij je veel maaltijdvervangers gebruikt. Het kan best zwaar zijn, vooral in de eerste 2 fasen, maar het is een bewezen manier om gewicht te verliezen.

Gezonde Groeten,

natascha

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous article7 Buikspieroefeningen voor Thuis
Next articleBeyuna Weight Loss
body-fit-slankplanHet is een dieet rijk aan eiwitten, waarbij je veel maaltijdvervangers gebruikt. Het kan best zwaar zijn, vooral in de eerste 2 fasen, maar het is een bewezen manier om gewicht te verliezen.

6 Reacties

 1. Bestel nu het Low Calorie Diet Pakket met 21% korting voor de perfecte start van het jaar! Download daarbij meteen de gratis 10 dagen guide voor de beste recepten en tips. De snelle beslisser krijgt ook gratis een Smart Brood cadeau bij het Low Calorie Diet Pakket!

  Meld je aan om vanaf 2 januari mee te doen met de Body & Fit 10 Dagen Challenge! Nodig je vrienden uit voor het event op Facebook en ga samen de uitdaging aan. Daar kun je ervaringen uitwisselen én krijg je tips van onze eigen diëtisten gedurende de 10 dagen.

 2. Kent iemand het Body&Fit Eady Diet? Met Easy Diet kun je variëren zodat het niet saai wordt. Bovendien bevat Easy Diet alles voor een complete week zodat je niet in de verleiding komt om te gaan snoepen. Niet meer nadenken over wat je moet eten of uren zoeken naar gekke ingrediënten uit diëten. Gewoon simpel één box met alles erin en starten maar.

 3. Dag Esther,
  je kan de producten los bestellen maar ze kosten dan meer dan in een pakket.
  Het zijn goeie produkten, betaalbaar van prijs en een goede service.
  veel succes bij een eventuele aankoop, Lieve.

  • @esther, alle producten zijn ook los te bestellen. Ik koop eigenlijk al mijn sport en dieet producten bij Body&Fit. Een top winkel met top service!

   Manon

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987