Bodyfirm is een afslankmethode op basis van dagelijkse inname van capsules. De methode is gericht op verantwoord en blijvend afslanken. De capsules zijn samengesteld uit verschillende natuurlijke ingrediënten, waarin 3 actieve ingrediënten die direct in de bloedbaan worden opgenomen, voor snel resultaat.

Hoe wordt Bodyfirm gebruikt?

Bodyfirm is geschikt voor iedereen met een leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. Geadviseerd wordt om 2 maal per dag een capsule te gebruiken. Ook wordt aangegeven dat Bodyfirm het beste resultaat heeft in combinatie met een gezonde voeding en voldoende beweging. Op de website wordt aangegeven dat de capsules een half uur voor aanvang van het ontbijt en de avondmaaltijd ingenomen moeten worden. Geadviseerd wordt hier voldoende water bij te gebruiken.

BodyFirm Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor BodyFirm zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij BodyFirm graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

BodyFirm Bodyfirm Afslankkuur Review Meer informatie

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaring met BioFirm

Heb je ervaring met BIoFirm of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Bodyfirm is niet geschikt voor personen met een leeftijd onder de 18 jaar en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Als je twijfelt of je Bodyfirm kunt gebruiken doordat je een bepaalde ziekte of aandoening hebt kun je het beste je arts raadplegen voor advies.

100% natuurlijk bodyfirm-200x200

De ingrediënten in Bodyfirm zijn 100% natuurlijk. Het gebruik van Bodyfirm capsules geeft daarom geen negatieve bijwerkingen. De samengestelde formule van natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat de lichaamsfuncties sneller gaan werken waardoor de verbranding in het lichaam sneller gaan en je dus gewicht verliest.

Bovendien wordt beweerd dat je je door het versnellen van de lichaamsfuncties gezond en energiek zult voelen. De inname van de Bodyfirm capsules in combinatie met een gezonde voeding en voldoende beweging zal een snel resultaat geven, wat een goede motivatie geeft om door te gaan met afvallen.

Voedingsadvies

Als advies wat betreft voeding wordt aangegeven dat een gezonde voeding erg belangrijk is wat betreft ook de snelheid van het gewichtsverlies. Ook wordt op de website van Bodyfirm het advies gegeven om de hoeveelheid koolhydraten in de voeding te verminderen. Als reden hiervoor wordt gegeven dat de koolhydraten normaal gesproken als brandstof worden gebruikt. Nu er minder koolhydraten zijn als brandstof worden vetreserves voor brandstof aangesproken. Dit proces zorgt voor gewichtsverlies.

Wat kost afvallen met Bodyfirm?

Bodyfirm is verkrijgbaar in potten van 60 capsules. Wanneer iedere dag 2 capsules genomen worden kun je dus een maand met 1 pot toe. Een pot kost €39 maar als je er meerdere tegelijk bestelt krijg je korting.

1 pot voor 1 maand: €39
2 potten voor 2 maanden: €78 (besparing: €5)
3 potten voor 3 maanden: €102 (besparing: €15)

Voordelen van Bodyfirm

 • geen negatieve bijwerkingen
 • gemakkelijk in te nemen capsules
 • snel resultaat
 • niet goed, geld terug actie
 • helpt ook bij gewichtsbeheersing

Nadelen van Bodyfirm

 • geen testresultaten bekend over de werking
 • niet te koop in de winkel (uitsluitend online)
 • niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar

Wie zit er achter Bodyfirm afslankcapsules?

Bodyfirm wordt verkocht door Jobacom Pharma B.V., groothandel in voedingssupplementen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland. Dit is een groot voordeel ten opzichte van sommige andere afslankproducten die vanuit het buitenland verkocht worden. De betrouwbaarheid wordt toch wel vergroot doordat het bedrijf gevestigd is in Nederland.

Jobacom Pharma B.V. beloofd kwaliteit volgens de HACCP code. Dit betekent dat de producten van Jobacom Pharma B.V. onder strenge kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen worden. HACCP is een kwaliteitsnorm waaraan voldaan dient te worden volgens de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit. Ook dit geeft een goed gevoel van een veilig product met kwaliteit.

Conclusie

Bodyfirm lijkt een product dat gemakkelijk te gebruiken is en snel resultaat geeft. Toch wordt wel geadviseerd enigszins een gezond voedingspatroon aan te nemen, het liefst nog met minder koolhydraten en voldoende te bewegen. Het is geen wondermiddel dat zijn werk vanzelf doet, je moet er zelf ook wel iets voor doen. Testresultaten van het product zijn er niet, wel positieve ervaringen van andere gebruikers op de website. Je zult zelf het product moeten proberen om de werking te ervaren, de niet goed geld terug garantie maakt dit ook aantrekkelijk.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen over Bodyfirm? Of heb je ervaring met deze afslankcapsules? Dan zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Gebruik hiervoor het reactieformulier of de facebook commentbox onder dit bericht. Je kunt ook de ervaringen van andere bezoekers van vetvrij.com lezen.

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringTrimatol Afslankcapsules
Eenvoudig AfvallenThe Biggest Loser Kandidaten Dave, Sherely, Walead
bodyfirm-afslankcapsulesBodyfirm lijkt een product dat gemakkelijk te gebruiken is en snel resultaat geeft. Toch wordt wel geadviseerd enigszins een gezond voedingspatroon aan te nemen, het liefst nog met minder koolhydraten en voldoende te bewegen. Het is geen wondermiddel dat zijn werk vanzelf doet, je moet er zelf ook wel iets voor doen.

1 reactie

 1. Ik heb jet product bodyfirm onlangs bij bol.com besteld. Dit product sprak mij aan omdat het vet verbrand en honger gevoel verminderd maar gelukkig niet vol zit met oppeppende middelen. Alleen schrok ik toch toen ik het etiket ging lezen, er zit namelijk maar liefst 6mg Silicium Dioxide in. Dit is een stof die in nanodeeltjes als antiklontermiddel word gebruikt. Deze stof lost niet op in water dus ook niet in ons lichaam en zou kwaad kunnen in de maag en darmen. Ik vraag mij echt af waarom deze stof hier in zit. Dus zet ik hier hele grote vraagtekens bij….ik heb dit ook naar bol.com terug gekoppeld en hun gaan hier ook onderzoek naar doen en waarschijnlijk deze Pullen uit assortment halen….ik ben echt benieuwd waarom deze stof in dit supplement zit

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in