BodyHappiness is een nieuw afslank programma dat mede ontwikkeld is door Jasper Alblas. We kennen Jasper van het populaire 7×7 receptenboek. Het BodyHappiness programma is gebaseerd op ervaring en kennis van een deskundig team van gezondheidsexperts. Het resultaat is een gemakkelijk, plezierig en haalbaar afslank programma. Maar is BodyHappiness geschikt voor iedereen?

Tijd voor een review!

BodyHappiness in de praktijk

Voordat BodyHappiness is gelanceerd heeft een aantal testgebruikers het programma gevolgd. De resultaten zijn veelbelovend. Meer dan 85% geeft aan dat ze eindelijk echt resultaat boeken. En dan bedoel ik: blijvend resultaat (geen gejojo dus).

In een notendop komt het hierop neer, BodyHappiness is een online afslank programma waar je:

  • Dagelijks nieuwe heerlijke koolhydraatarme recepten ontvangt zodat je direct aan de slag kunt.
  • Toegang hebt tot het privé forum om zo motivatie te halen uit contact met mede-afvallers.
  • Geholpen wordt door afslank experts zodat je altijd veilig en op je eigen tempo kunt afvallen.
  • Praktische afslank tips ontvangt om zo eindelijk over duidelijke afslank informatie te beschikken.

Terug naar de echte ik met BodyHappiness

Zo luidt de pakkende slogan van het afslank programma. Met BodyHappiness krijg je op een plezierige en gemakkelijke manier weer een gezond, slank en gelukkig lichaam. Maar op welke manier ga je dit bereiken? Zoals we Jasper kennen gaat hij niet voor een effectieve strategie. Geen jojo-effect of (vr)eetbuien maar met een dosis motivatie en doorzettingsvermogen en natuurlijk mag je af en toe een wijntje drinken. Het nieuwe afvallen noemt Jasper dat.

Praktisch, Actiegericht, Sociaal en Gecontroleerd

Deze vier steekwoorden omschrijven het BodyHappiness programma in een notendop. Je leert hoe je stap voor stap kan werken aan jouw persoonlijke afslank plan. Met behulp van het unieke online programma kun je meteen aan de slag kan om jouw overtollig (buik) vet te verbranden. In een sociale omgeving contact kan leggen en informatie kunt delen met mede-afvallers en afslank experts. Door te luisteren naar je lichaam, op een een efficiënte, gecontroleerde en natuurlijke manier zal afvallen.

Vragen en Ervaringen Uitwisselen

Bij BodyHappiness ben je niet alleen. Je krijgt exclusief toegang tot een ledenforum waar je ervaringen kunt uitwisselen met BodyHappiness leden. Loop je tegen een vraag aan waarvan je op het forum het antwoord niet kunt vinden? 24/7 kun je online vragen stellen aan het BodyHappiness expert team!

Dagelijks Gezonde Recepten

BodyHappiness toont aan dat afvallen niet saai en eentonig hoeft te zijn. Je ontvangt iedere dag een nieuw, heerlijk, gezond koolhydraatarm recept. Dat zijn dus 365 recepten per jaar! Alle recepten zijn geschikt voor het hele gezin, dus niet alleen voor de personen die willen afvallen. Op die manier hoef je niet meerdere porties te bereiden. Makkelijk toch? Naast de recepten ontvang je de volgende extra handige tips:

 • Gezondheidstips: om het gerecht nog gezonder te maken;
 • Vegatips: zodat ook mensen die vegetarisch eten van de recepten kunnen genieten;
 • Budgettips: zodat je ook met een klein budget van de recepten kunt genieten;
 • Variatietips: verandering van spijs doet immers eten;
 • Kindertips: om de recepten speciaal lekker (en gezond) te maken voor kinderen.

Waarom werkt BodyHappiness ?

BodyHappiness is geen traditioneel dieet. Veel afslank methoden en diëten pakken niet de oorzaak van het probleem aan. Ze leggen je een (streng) of afwijkend voedingspatroon met als doel afvallen. BodyHappiness heeft een aanpak waar er rekening mee houden dat jij een mens bent.  Daarnaast is het BodyHappiness programma zo ontwikkeld dat je niet hoeft te rekenen op je motivatie of je wilskracht, maar dat gezond eten automatisch wordt. Je hoeft geen dure shakes of producten te bestellen, alles ingredienten zijn gewoon in de supermarkt te koop. Handig toch?

BodyHappiness Programma

Bij BodyHappiness krijg je toegang tot een exclusief leden gedeelte. Je kunt hier het volgende verwachten:

 • Dagelijks nieuwe recepten
 • Een praktische stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt.
 • Alle informatie en tips die je nodig hebt om plezierig af te vallen.
 • Support van mede-afvallers
 • De BodyHappiness receptenservice.
 • Online support die jouw specifieke situatie kent.
 • Direct toepasbare afslank tips.

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas is een van de bekendste schrijvers op het gebied van voeding en gezondheid in Nederland. Het Bodyhappiness afslankprogramma is het nieuwste programma van zijn hand en bevat een brede aanpak van overgewicht. We hebben het programma uitgebreid getest en je leest de bevindingen in dit boek. Jasper is een van de meest toonaangevende goeroes op het gebied van gezond leven in Nederland. Sinds 2012 is Jasper fulltime bezig met voedings- en gezondheidsadvies. Voor die tijd was hij werkzaam als consultant in de ICT. Jasper is dus geen gediplomeerd voedingsdeskundige, maar dat zegt uiteraard niets over de resultaten.

Wat is het Bodyhappiness afslankprogramma?

Het Bodyhappiness afslankprogramma van Jasper Alblas is erop gericht om je voedingsgewoonten te veranderen. Net als de eerdere afslankprogramma’s van Jasper Alblas is ook dit programma gericht op een duurzame omschakeling naar gezonde voeding.

Als je het afslankprogramma afneemt, krijg je een hoofdboek waarin de principes van gezond eten worden uitgelegd. Hier vind je onder andere zeven voedingsrichtlijnen en twintig praktische tips die je gelijk kunt toepassen. Ook krijg je een receptenboek met meer dan 200 verschillende recepten. Om het makkelijker te maken, krijg je een weekschema met acht verschillende weekmenu’s.

Naast de boeken bieden Alblas en zijn team ook persoonlijke begeleiding. Je krijgt deze via de Facebookgroep of via e-mail. Dit laatste is vooral prettig als je niet wilt dat andere mensen met jou meelezen.

Voor wie is het Bodyhappiness Afslankprogramma geschikt?

In de recepten in het kookboek kunnen allergenen voorkomen. Het programma is geschikt voor vegetariërs, maar het is moeilijker om het programma succesvol te volgen als je veganist bent.

Als je last hebt van een ziekte als diabetes, dan kan een ander voedingspatroon ervoor zorgen dat je bloedsuikerwaarden anders worden. Extra voorzichtigheid is dan geboden.

Hoe effectief is het Bodyhappiness Afslankprogramma?

Wetenschappelijk is het Bodyhappiness Afslankprogramma uitstekend in orde. De informatie in het hoofdboek is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Een van de belangrijkste principes in het programma is dat er veel recepten in zitten die hoog zijn in eiwitten. Uit onderzoek is gebleken dat dit leidt tot een gezond en duurzaam gewichtsverlies (bron). Tegelijkertijd ga je minder koolhydraten eten. Hiervan is ook bekend dat dit leidt tot gewichtsverlies (bron). Een ander voordeel is dat je heel veel variatie toevoegt aan je dieet. Ook dit is goed voor je gezondheid (bron).

Als je het Bodyhappiness afslankprogramma redelijk consequent volhoudt, dan moet het dan ook mogelijk zijn om af te vallen. De resultaten zullen in de meeste gevallen niet uitzonderlijk zijn, maar wel duurzaam.

Test met proefpersonen

Uiteraard hebben we het Bodyhappiness Afslankprogramma ook laten proberen door een groep mensen die graag af willen vallen. De meeste deelnemers wilden graag tussen de tien en de vijftien kilo kwijt.

Alle deelnemers begonnen met het lezen van het hoofdboek. De deelnemers waren onder de indruk over de manier waarop redelijk complexe materie duidelijk werd uitgelegd. Dit gaf de deelnemers het vertrouwen dat ze ook zelf een juiste beslissing konden maken over wat wel en wat niet te eten.

De deelnemers waren niet allemaal even tevreden over de recepten. Het kwam nog wel eens voor dat de deelnemers geld moesten uitgeven aan ingrediënten die zij anders niet gebruikten, zoals bepaalde kruiden. Ook bleven zij soms met aangebroken verpakkingen zitten van bepaalde verse producten. De meeste recepten waren dan wel weer erg lekker en relatief snel klaar.

Sommige van onze deelnemers hebben ook af en toe wat vragen gesteld via Facebook en e-mail. De coaches namen de tijd om een persoonlijk antwoord op te stellen. De reacties waren vaak erg concreet en vol van praktische tips.

De resultaten waren na verloop van acht weken goed, maar niet spetterend. De deelnemers waren gemiddeld 6.2 kilo kwijt. Dit is niet slecht, zeker omdat het dieet niet heel zwaar is. De testers gaven allemaal aan dat ze zich een stuk fitter, energieker en blijer voelden dan voorheen.

Wat kost het Bodyhappiness Afslankprogramma?

Het Bodyhappiness Afslankprogramma kost €99. Hiervoor ontvang je acht weken toegang tot de begeleiding door Jasper en zijn team.

Voordelen

Het Bodyhappiness Afslankprogramma zit inhoudelijk erg goed in elkaar. Het is oprecht een van de beste programma’s die wij kennen.

Nadelen

Acht weken is voor sommige mensen misschien net iets te kort om het programma helemaal in hun leven in te passen. Na acht weken wil je misschien wel zelf iets gaan experimenteren met recepten, maar je hebt dan geen recht meer op begeleiding.

Conclusie

Het Bodyhappiness Afslankprogramma van Jasper Alblas is een programma dat erg goed in elkaar zit. Het programma laat je op een leuke manier afvallen, door lekker te eten. Dit maakt het makkelijk om het programma vol te houden. Daarnaast leer je door het programma duidelijke principes en richtlijnen, waarmee je ook zelf de verstandige keuzes kan maken. Het enige nadeel is dat de begeleiding na acht weken stopt. Dit is precies op het moment dat je zelf wilt gaan experimenteren met de principes.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelProteïne Dieet Shakes
Volgend artikelProteïne dieet hoeveel afvallen per week
bodyhappinessHet BodyHappiness Afslank Programma is uitstekend geschikt voor iedereen die graag op een verantwoorde en volwassen manier blijvend overgewicht wil verliezen. Niet met shakes of pillen maar met gezonde, lekkere en verantwoorde recepten en deskundige begeleiding.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in