Boek: Het Regime van Bart de Wever

Vanmorgen lag het boek ‘Het regime van Bart de Wever’ op mijn buro. Bart de Wever, wie is dat ook alweer? Ineens denk ik aan politiek, en aan Belgie, Bingo! Bart de Wever, dat is toch die Vlaamse politicus? Maar wat heeft die met een regime te maken? Mijn collega Sanne weet er gelukkig meer over te vertellen. ‘Bart de Wever, die is gigantisch veel afgevallen dankzij het Pronokal Eiwitdieet, ik heb er onlangs nog een artikeltje over geschreven. Ok, dus in de lijn van Prodimed en Sanaslank alweer een nieuwe afslankmethode met maaltijdvervangers en shakes? Wat is hier zo bijzonder aan vraag ik aan Sanne. Bijzonder? Omdat Bart de Wever het heeft gebruikt, daarom!

Vragen en Ervaring met Pronokal

Heb jij ervaring of vragen over Pronokal? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Knevel en van den Brink

Bart is enorm populair bij onze zuiderburen. Samen kijken we een uitzending terug van het Nederlandse televisieprogramma Knevel en van den Brink, waarin De Wever zijn verhaal vertelde over zijn ziekte, morbide obesitas. De Wever is in zes maanden tijd ruim 50 kilo afgevallen. Een beetje het ‘Erica Terpstra effect van Vlaanderen’ zeg ik. Precies, zegt Sanne, en we weten allemaal hoe het met haar overgewicht is afgelopen.

Carl Huybrechts

Bart De Wever vertelt zijn culinaire levensverhaal aan Carl Huybrechts waarbij de grafiek van zijn lichaamsgewicht de leidraad is. Genetisch bezwaard door zijn voorvaderen, was de jonge Bart voorbestemd om een zwaargewicht te worden. Het studentenleven en zijn politieke carrière stuwden hem naar een ongekende omvang.

Op het toppunt van zijn culinaire curve zorgden enkele confronterende reality checks ervoor dat hij besloot zijn lichaam tot acceptabele proporties te herleiden. Enkele toevallige ontmoetingen en een Catalaans dieet zetten hem op weg naar een spectaculaire metamorfose.

Ten Miles van Antwerpen

Bart De Wever verloor niet alleen vijftig kilo, maar de man die Winston Churchills adagium ‘First of all: no sports’ hoog in het vaandel droeg, verbaasde vriend en vijand door in april de Ten Miles van Antwerpen uit te lopen. Laten we hopen dat Bart langer van zijn slanke lichaam kan genieten dan Erica.

Vragen en Ervaring met Pronokal

Heb jij ervaring of vragen over Pronokal? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in