Home Voeding Natuurlijke Voeding Bootea Teatox Review (Holland & Barrett)

Bootea Teatox Review (Holland & Barrett)

Holland & Barrett Bootea Teatox is een combinatie van twee soorten thee die met een ontgiftende werking. Beide soorten thee zijn volledig gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Iedere ochtend drink je een zakje ochtendthee. Eens in de twee dagen drink je de avondthee. De thee belooft je dat je het hele jaar bikiniproof bent.

De ochtendthee is gemaakt op basis van Chinese Oolong Thee in combinatie met een aantal kruiden en planten, waaronder venkel, citroengras en ginseng. De avondthee bevat onder andere sennabladeren, zoethout en psylliumzaden.

Voor wie is Bootea Teatox geschikt?

De Bootea Teatox is voornamelijk geschikt voor mensen die willen afvallen. De claim dat je het hele jaar bikiniproof bent is een beetje verwarrend, ook mannen kunnen de thee best gebruiken.

Is Bootea Teatox effectief?

Bootea Teatox helpt inderdaad om je gewicht te laten afnemen. Dit komt vanwege de vocht afdrijvende werking van de Oolong in de ochtendthee. In de avondthee zit Senna, wat een

Bootea Teatox etiket
Bootea Teatox etiket

laxerende werking heeft.

Omdat Bootea zijn werking te danken heeft aan de vocht afdrijvende en laxerende werking van de Oolong en de Senna, is de werking niet langdurig. Als je stopt met het gebruiken van de thee kom je snel weer aan.

Wat kost Bootea Teatox?

Er zijn twee soorten verpakkingen beschikbaar. Voor een veertiendaagse kuur betaal je €27,99 per verpakking. Voor een kuur van 28 dagen betaal je €44,99. Dit is behoorlijk aan de prijs, je betaalt meer dan één euro voor een zakje thee.

De Voordelen

De thee heeft een hele prettige smaak. Dit maakt het makkelijker om door te gaan met het gebruik van de thee. Ik keek eerder uit naar het moment dat ik de thee weer mocht drinken, dan dat ik er tegen op zag.

Bootea Teatox
Bootea Teatox

De Teatox is daarnaast minder heftig dan andere vormen van detox. Dit is een voordeel, omdat je het zo makkelijker volhoudt. Dit vergroot ook de kans dat je het later nog eens probeert. Ondanks dat de Bootea Teatox niet zo heftig is, heb ik wel het gevoel dat het werkt.

Dit effect is volgens mij niet blijvend, maar als je het gebruik combineert met een verandering van je leefstijl kan het wel erg motiverend werken.

De Nadelen

Een deel van de werking van Bootea Teatox komt van de vocht afdrijvende werking van de Oolong Thee. Op sommige dagen had ik hier last van en moest ik erg vaak naar het toilet. Dit kan lastig zijn als je bijvoorbeeld moet reizen. Van de mensen uit mijn omgeving die dit product ook wel eens gebruikt hebben hoorde ik wisselende verhalen.

Ook voor wat betreft de laxerende werking van de Senna zijn de meningen verdeeld. Niet iedereen heeft last van problemen, maar sommige mensen ondervinden veel last van de laxerende werking. Er wordt niet voor niets ook op de verpakking van de Bootea Teatox gewaarschuwd voor bijwerkingen, zoals diarree of misselijkheid.

Verder wordt wel gezegd dat je darmen langzamer werken als je stopt met het gebruik van Senna. Dit vergroot de kans dat je snel weer zwaarder wordt als je stopt met Teatox.

Conclusie

De Bootea Teatox is een prettige vorm van detox, doordat de thee erg lekker smaakt en omdat deze niet zo heftig is. Dit zorgt ervoor dat je de Teatox gemakkelijk kunt blijven gebruiken. Het is ook daadwerkelijk mogelijk om gewicht te verliezen, maar zoals zo vaak is dit niet blijvend.

Sommige mensen reageren daarnaast heftiger op de thee dan anderen. De een moet heel vaak plassen, de andere krijgt diarree en een derde merkt van beide niet zoveel. Ook iets minder prettig is het prijskaartje; meer dan één euro per zakje thee.

Groeten,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleBlack Mask Review en Ervaringen
Next articleIs Brinta Gezond?
bootea-teatoxDe Bootea Teatox is een prettige vorm van detox, doordat de thee erg lekker smaakt en omdat deze niet zo heftig is. Dit zorgt ervoor dat je de Teatox gemakkelijk kunt blijven gebruiken. Het is ook daadwerkelijk mogelijk om gewicht te verliezen, maar zoals zo vaak is dit niet blijvend.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987