Borsten, van F naar D cup

Marlies Dekker is goed voor mijn zelfvertrouwen

Terwijl ik onder de douche sta heb ik het uitzicht over cup D. En terwijl ik voel of ik geen verdikking of knobbeltje kan ontdekken denk ik aan hoe ik met mijn borsten om ga…..

Van F naar D cup

50 kilo geleden had ik een F cup. Helemaal blij mee, mijn heupen waren dik, een taille had ik niet, en op mijn kont kon je een heel servies kwijt. Klinkt ideaal, maar ik heb ook gewoon een salon tafel, dus geen enkele reden om mijn servies op mijn kont te moeten zetten! En last but not least mijn borsten steunde zo ongeveer op mijn buik. Dat gevoel van, als ik maar blijf zitten, dan heb ik die bh niet eens nodig. Oke, de boel zakte langs mijn buik een beetje naar links of rechts, maar over het algemeen bleef het er lekker op hangen zeg maar! Dat is nu wel anders…

borsten

Onlangs had ik een zakelijk gesprek met een aantal mannen. Na tien minuten viel me op dat 1 van hen continu naar mijn borsten zat te kijken. Niet echt prettig en ik kon me maar moeilijk concentreren. Ik voelde me echt voor geen meter serieus genomen in mijn gesprek met hem. Wat is dat toch met mannen? En nu lijkt het alsof ik kleding aan had waarin je mijn borsten zo ongeveer kon zien, maar daar was absoluut geen sprake van. Nee, ik had geen kol trui aan, maar zag er gewoon netjes uit (voor mijn doen ;-))

Zelfvertrouwen

Inmiddels ben ik 50 kilo lichter dan een jaar geleden en zijn mijn borsten van cup F naar cup D gegaan, de boel is behoorlijk gekrompen zeg maar. Maar niet alleen gekrompen, het is ook behoorlijk gaan zakken. Gaan hangen, alsof het vet eruit is maar het vel niet mee gekrompen is. Marlies Dekker is goed voor mijn zelfvertrouwen. Die weet hoe je de boel weer een beetje gelift kunt krijgen zodat de boel in een voorgevormde jurk op de juiste plek komt te zitten. (en niet dat de naad van het borsten gedeelte van de jurk ver boven of onder de cup D zit in mijn geval). Als ik samen met Marlies voor de spiegel sta, dan zul je me ook niet horen klagen, maar o wee als Marlies de badkamer verlaat en ik alleen voor de spiegel sta…. Dan wordt ik toch echt een heel stuk minder blij. En heel eerlijk, het doet ook pijn als ze “los in het hok hangen”. Ik hou niet van springen tijdens het sporten, het doet zeer, het “klotst” en welke bh ik ook heb, het voelt vervelend! Ook in bed tijdens de seks, tegenwoordig laat ik de bh liever aan! Stuk minder pijnlijk! 50 kilo afgevallen heeft ook nadelen… Cruijf zou zeggen “elke nadeel heb zijn voordeel”

Borsten

Op kantoor hadden we onlangs een gesprek over borsten, ik kwam na dat zakelijke gesprek het kantoor in en vertelde van die man. Tja, zei Bart, mannen kijken wel naar borsten, eerst naar de ogen en daarna naar de borsten. (nou, ik vraag me af of mijn zakelijke gesprekspartner uberhaupt heeft gezien dat ik ogen had, die keek afwisselend van mijn borsten naar zijn koffie en weer terug…..) Hoop overigens wel dat ik het won van zijn koffie, dat dan weer wel. ;-)

Sterke Punten

Toen ik jonger en single was heb ik er zeker gebruik van gemaakt. Met daten vooral, tijdens het stappen, ik kon ze bijna op de tafel leggen….. maar ook wel eens tijdens een sollicitatie gesprek…… Tja, soms moet je je sterke punten die niet op je cv staan even accentueren ;-) Aangezien ik het niet van mijn taille moest hebben wist ik wel waar ik de nadruk op moest leggen. Tja vrouwen zijn eigenlijk ook bijzondere wezens….. het ene moment willen we dat er naar gekeken word en het andere moment mag er niet naar gekeken worden….. Sorry mannen, besef nu ook dat we niet de meest makkelijke wezens op aarde zijn!

Borstkanker

Een vriendin van me vecht momenteel tegen de gevolgen van borstkanker. Een strijd die me weer confronteert met het feit dat ik alleen maar heel erg gelukkig moet zijn! En terwijl ik me sta af te drogen na een warme douche, realiseer ik me dat ik dankbaar ben, dankbaar dat ik Marlies nodig heb! Dat ik 2 gezonde borsten heb die dan wel gaan hangen, maar ach…. ben gezond en gelukkig, en is dat niet het enige wat echt telt?

Maak er een mooie dag van!

Liefs,

helma

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in