Brain Actives reviews en ervaringen

Brain Actives is wat je noemt een nootropic, een supplement dat je cognitieve vermogens verbetert. Kun je echt betere prestaties leveren op je werk als je de pillen van Brain Actives tot je neemt? Wij zochten het voor je uit in deze Brain Actives review.

Wat is Brain Actives?

Brain Actives - Brain Actives reviews en ervaringen - Brain actives duur - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Brain actives duur Brain Actives reviews en ervaringen

BrainActives is een suppplement met verschillende plantaardige ingrediënten die erop zijn geselecteerd om je mentale prestaties te verbeteren. De belangrijkste werkzame stoffen zijn ashwaganda, theacrine (oftewel tetramethylurinezuur) en cafeïne.

BrainActives komt in een capsulevorm. Het is de bedoeling dat je dagelijks twee capsules inneemt met een groot glas water. Het liefst doe je dit tijdens het ontbijt of de lunch.

BrainActives is vervaardigd door een bedrijf dat handelt onder de naam Key Player Limited. Deze onderneming is gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten en bedient van daaruit de gehele wereldmarkt. BrainActives is geproduceerd in Cyprus. Hiermee voldoet het in ieder geval aan de regelgeving zoals die binnen de EU geldt.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

glucomannan Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Wat zijn de bijwerkingen van Brain Actives?

Brain Actives bevat cafeïne en dit is een stof met een aantal bekende bijwerkingen, zoals een invloed op het slaap-/waakritme. Het gebruik van Brain Actives wordt afgeraden voor mensen met hartklachten, voor zwangere vrouwen en voor en voor moeders die borstvoeding geven.

Hoe effectief is Brain Actives?

Brain Actives - Brain Actives reviews en ervaringen - Brain actives bol - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Brain actives bol Brain Actives reviews en ervaringen

Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van de ingrediënten in Brain Actives. Tijd om de belangrijkste conclusies voor jou op te sommen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Theacrine is veel onderzocht, zowel in combinatie met cafeïne als los. Bij een studie met professionele atleten bleek dat atleten die theacrine hadden ingenomen vooral fysiek wat beter presteerden dan de controlegroep (bron). Deze effecten zijn het sterkst in combinatie met cafeïne, dus wat dat aangaat zit je gebakken.

Bij de mentale prestaties is het beeld ietsje minder duidelijk. Mensen lijken zich vooral energieker te voelen, maar een duidelijke aanwijzing dat de cognitieve prestaties beter zijn is niet gevonden (bron).

Ashwaganda is een stof die al eeuwenlang wordt gebruikt in India. Van deze stof is gebleken dat het kan helpen om de cognitieve prestaties te verbeteren, al moet gezegd worden dat het middel vooral is getest bij mensen die mentale problemen hadden (bron).

Wat kost Brain Actives?

Een verpakking Brain Actives kost €49, exclusief verzendkosten van €7. Als je meer verpakkingen bestelt, daalt de gemiddelde prijs naar €24,50. Dit zijn de prijzen via de officiële site, op andere plaatsen betaal je soms meer.

Brain Actives Review

Brain Actives is een supplement dat theacrine gebruikt in combinatie met cafeïne. Deze combinatie lijkt erg effectief te zijn als het gaat om het verhogen van het energieniveau. Of je er echt beter van gaat presteren in een kantoorbaan is niet helemaal bewezen, maar het is in ieder geval de moeite van het proberen waard. Als je in een competitieve omgeving werkt, is elke verbetering van je prestaties mooi meegenomen.

Brain Support ervaringen

Brain support is een soortgelijk middel als Brain Actives. We hebben dit middel niet beoordeeld, omdat de samenstelling wezenlijk anders is.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringShake That Weight Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenGezond Gemiddeld Gewichten voor Kinderen en Tieners Tabel
brain-activesBrain Actives is een supplement dat theacrine gebruikt in combinatie met cafeïne. Deze combinatie lijkt erg effectief te zijn als het gaat om het verhogen van het energieniveau. Of je er echt beter van gaat presteren in een kantoorbaan is niet helemaal bewezen, maar het is in ieder geval de moeite van het proberen waard. Als je in een competitieve omgeving werkt, is elke verbetering van je prestaties mooi meegenomen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in