Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Brit laat sigaret links liggen na rookverbod

Brit laat sigaret links liggen na rookverbod

0
Brit laat sigaret links liggen na rookverbod

Niet eerder stopten zo veel Britten met roken als na de invoering van het rookverbod. In negen maanden tijd gaven in Engeland 400.000 mensen de verslavende gewoonte op. Ook de verkoop daalde: er gingen 2 miljard sigaretten minder over de toonbank.

Dat schrijft de Britse krant The Independent maandag. De invoering van het rookverbod in publieke ruimtes, in juli vorig jaar, ging gepaard met veel protest. Uit onderzoek van de University College London bleek dat driekwart van de mensen het rookverbod inmiddels steunt.

De onderzoekers verwachten dat het aantal rokers nog verder zal afnemen. In Schotland, waar het verbod een jaar eerder al ingevoerd werd, stopten ook in het tweede jaar weer mensen.

bron: destentor.nl

Vorig artikel SOS Sonja uitzending gemist
Volgend artikel Gerard Joling wil kamperen in jurk van Popstars Rebecca
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987