Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Britten maken zich niet druk over gezonde voeding

Britten maken zich niet druk over gezonde voeding

0
Britten maken zich niet druk over gezonde voeding

Een zak chips opeten voor de televisie of een patatje nuttigen tijdens het avondeten: Britse consumenten maken zich niet erg druk om hun ongezonde eetgewoonten. Onderzoek van de Britse voedselautoriteit FSA wijst dit uit.

De FSA wil campagnes starten om consumenten bewust te maken van het eten van ongezonde producten met veel vet, zout en suiker. Britten maken zich hier wel zorgen over, alleen is dit minder dan in voorgaande jaren. Sinds 2000 voert de FSA regelmatig enquêtes uit over het Britse eetpatroon.

Sinds 2006 maken steeds minder Britten zich druk over voedselveiligheid, blijkt uit de enquête

bron: vmt.nl 

Vorig artikel Kritiek op nieuw boek Sonja Bakker
Volgend artikel Hippe Bejaarden hebben kans op Anorexia
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987