Wat is het buikspierprogramma?

Het buikspierprogramma is geschreven is een online programma voor het trainen van een strakke buik (sixpack). Dit programma is te doorlopen in een periode van 6 achtereenvolgende weken. In deze zes weken worden voeding en training met elkaar gecombineerd. De eerste twee weken worden de training ligt ingezet, vervolgens worden de oefeningen steeds zwaarder gemaakt. De oefeningen die worden behandeld in het programma kunnen allemaal makkelijk thuis worden uitgevoerd zonder dat er producten dienen te worden aangekocht. De resultaten kunnen in een overzichtelijk logboek worden bijgehouden waardoor resultaten makkelijk terug te zien zijn.

Voor wie is Het Buikspierprogramma geschikt?

Het buikspierprogramma is geschikt voor alle mensen die gemotiveerd zijn om een strakke buik of sixpack te trainen. De training wordt gebaseerd op persoonlijke gegevens, hierdoor is het programma voor iedereen makkelijk doorloopbaar. In het voedingsschema is duidelijk rekening gehouden met vegetariërs. Voor elke maaltijd is er een goed alternatief. De gerechten zijn overigens ook makkelijk te bereiden en nog lekker ook. Door de 6 weken support die je krijgt van de personal trainer kunnen er altijd vragen worden gesteld over bijvoorbeeld het eten of de trainingen. Wanneer je dus niets weet van fitness kun je toch deze training doorlopen door de goede steun van een personal trainer. Dit programma is voor iedereen die de motivatie heeft om resultaat te behalen.

Is Het Buikspierprogramma effectief?

Effectief? Dat is het zeker. Je dient je alleen wel volledig in te zetten. Het is soms best moeilijk om zes weken je focus te houden op de trainingen. Het bijpassende voedingsschema is voorzien van makkelijk te bereiden gerechten, hiervoor is dus niet veel motivatie nodig. Wanneer je de doorzettingskracht en motivatie hebt om de zes weken je aan het programma te houden zullen resultaten duidelijk zichtbaar zijn.

Wat kost Het Buikspierprogramma?

Het programma heeft twee verschillende pakketvormen. Het ‘basis pakket’ en ‘premium pakket. Bij het basis pakket (24,95) krijg je de zes weekse training met wekelijkse motivatie mails en gratis 10 dagen persoonlijke support door een personal trainer. Bij het premium pakket (39,95) krijg je boven op het basis pakket ook nog een voedingsschema op maat en 6 weken support door een personal trainer. Verder krijg je bij het premium pakket een logboek om de resultaten bij te houden.

Voordelen van Het Buikspierprogramma

Ik heb voor u de voordelen van dit programma op een rijtje gezet:

– personal trainer, door de support die u krijgt tijdens het doorlopen van dit programma kunt u altijd vragen stellen wanneer er iets onduidelijk is of als je nog wat extra informatie wilt. Bij deze trainer kun je natuurlijk ook terecht voor motivatie gedurende de zes weken.

– motivatie berichten, het is niet raar als je even geen motivatie meer heeft, daar heeft iedereen wel eens last van. Bij dit programma krijg je elke week een motivatie bericht, verder kun je altijd om motivatie tips vragen bij uw personal trainer.

– voedingsschema, veel voedingsschema’s zijn kortaf en niet duidelijk opgebouwd. De mensen achter dit schema weten waar ze mee bezig zijn. Elk gerecht is duidelijk onderbouwt met een korte uitleg van de ingrediënten. Er is rekening gehouden met vegetariërs en ze kunnen altijd voeding voor je aanpassen wanneer je allergieën heeft.

Nadelen van Het Buikspierprogramma

Uiteraard heb ik ook de nadelen van dit programma duidelijk op een rijtje gezet:

– zware training, tijdens deze zes weken dient er wel motivatie te zijn. De trainingen vergen veel energie. Het is een werkend concept, je moet er dus wel wat voor doen!

– veel eten, ja het klinkt raar! Je gaat waarschijnlijk meer eten dan je gewend bent. Alleen ga je nu gezonde voeding eten. Het kan zijn dat je in het begin wat moeite hebt met de hoeveelheid eten in het voedingsschema.

Conclusie

Het buikspierprogramma is een goed onderbouwt programma voor het trainen van een strakke buik (sixpack). Door de personal trainer kan iedereen deze training makkelijk doorlopen. Je moet echter wel gemotiveerd zijn voor deze training. De eerste weken kunnen als zwaar worden ervaren, maar…  het eindresultaat is een strakke sixpack waar je trots op mag zijn.

Tijdelijk krijg je extra introductiekorting op het buikspierprogramma. Deze actie is exclusief voor bezoekers van vetvrij.com en te activeren via deze link.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPersonal Body Plan Review
Volgend artikelHormoonproblemen bij Vrouwen Symptomen en Oplossingen
buikspierprogrammaHet buikspierprogramma is een goed onderbouwt programma voor het trainen van een strakke buik (sixpack). Door de personal trainer kan iedereen deze training makkelijk doorlopen. Je moet echter wel gemotiveerd zijn voor deze training. De eerste weken kunnen als zwaar worden ervaren. Al met al een ruime 4 sterren waardering!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in