Buniduo Gel Comfort – Reviews en ervaringen

Als je last hebt van Hallux Valgus ontstaat er een uitstulping aan je voet. Hallux Valgus is niet alleen erg pijnlijk, het de uitstulpingen aan de voeten zien er ook niet charmant uit.  Een mogelijke oplossing tegen Hallux Valgus is de Buniduo Gel Comfort.

Wat is de Buniduo Gel Comfort?

De Buniduo Gel Comfort is een siliconen stukje dat je om je tenen heen schuift. Hierdoor komt je grote teen iets verder van de rest van de tenen af te staan. Gedachte is dat het gewicht dat op je voeten komt te rusten beter verdeeld wordt. Dit remt de ontwikkeling van Hallux Valgus.

De Buniduo Gel Comfort is zo ontworpen dat hij in de meeste schoenen niet zichtbaar is. Alleen als de tenen ontbloot zijn, zie je dit product zitten. De teenspreider past in de meeste soorten schoenen. Alleen in schoenen met een spitse punt kunnen je tenen toch samengedrukt worden, waardoor je last krijgt van pijn of waardoor het product niet langer werkt.

Hallux valgus is een aandoening waarbij er een bobbel ontstaat aan je voeten. Deze bobbel is geen ontsteking, maar een vergroeiing aan de botjes in je voeten. Er zijn veel risicofactoren voor het ontstaan van hallux valgus. De belangrijkste risicofactoren zijn overgewicht, verkeerd schoeisel en overmatig lopen (bijvoorbeeld tijdens het werk). Erfelijke aanleg speelt ook een rol.

Hallux valgus levert heel veel pijn op. Soms ontstaan er ook ontstekingen nabij de uitstulping in de voet. Vooralsnog was een operatie de enige mogelijke remedie tegen hallux valgus. Ook na deze operatie ben je nog niet helemaal de oude en moet je speciaal schoeisel dragen.

Buniduo Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Buniduo zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Buniduo Gel Comfort graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Voor wie is de Buniduo Gel Comfort geschikt?

De Buniduo Gel Comfort kan door iedereen gebruikt worden die normale schoenen draagt. Sommige soorten schoenen kun je beter niet dragen, zoals schoenen met spitse punten waarin de tenen wat worden samengedrukt. Ook past de teenspreider misschien niet goed in orthopedische schoenen.

 

Is de Buniduo Gel Comfort effectief?

Hallus Valgus staat er jarenlang op de radar van wetenschappers. Er is weinig onderzoek gedaan naar teenspreiders en andere oplossingen. De meeste wetenschappers geloven dat een operatie onvermijdelijk is als je wat wilt doen tegen hallux valgus (bro

Buniduo Gel Comfort feit of onzin
Buniduo Gel Comfort feit of onzin

n).

In de twee onderzoeken die gedaan zijn naar teenspreiders, zijn de mening verdeeld. Een onderzoek beweert dat een teenspreider de vervorming van de voet doet afnemen (bron). Volgens een ander onderzoek helpt de teenspreider niet om de bobbels te verkleinen (bron). Beide onderzoeken geven wel aan dat de teenspreider de pijn vermindert.

Wat kost Boniduo Gel Comfort?

De Buniduo Gel Comfort is verkrijgbaar voor €105 inclusief gratis verzending.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voordelen

De Buniduo Gel Comfort helpt mogelijk om verdere ontwikkeling van hallux valgus tegen te gaan.

Buniduo Gel Comfort ervaring en review
Buniduo Gel Comfort ervaring en review

Nadelen

De teenspreider werkt tegen pijn en vertraagt mogelijk de ontwikkeling van hallux valgus.

Conclusie

Mogelijk ga je de ontwikkeling van hallux valgus tegen met de Boniduo Gel Comfort. Je kunt een product als de Buniduo Gel Comfort proberen, maar dan moet je wel de gezondheid van je voeten goed in de gaten houden. Je loopt anders het risico dat de klachten verder verergeren, waardoor je een zwaardere operatie nodig hebt. Overigens is het product wel duur.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelLisa Lois Afgevallen met Dieet Pro 2023 update
Volgend artikelDieet Pro Goedkoopste Gezond of Gevaarlijk?
buniduo-gel-comfort-reviews-en-ervaringenMogelijk ga je de ontwikkeling van hallux valgus tegen met de Boniduo Gel Comfort. Je kunt een product als de Buniduo Gel Comfort proberen, maar dan moet je wel de gezondheid van je voeten goed in de gaten houden. Je loopt anders het risico dat de klachten verder verergeren, waardoor je een zwaardere operatie nodig hebt. Overigens is het product wel duur.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in