Buniduo Gel Comfort

Als je last hebt van Hallux Valgus ontstaat er een uitstulping aan je voet. Hallux Valgus is niet alleen erg pijnlijk, het de uitstulpingen aan de voeten zien er ook niet charmant uit.  Een mogelijke oplossing tegen Hallux Valgus is de Buniduo Gel Comfort.

Wat is de Buniduo Gel Comfort?

De Buniduo Gel Comfort is een siliconen stukje dat je om je tenen heen schuift. Hierdoor komt je grote teen iets verder van de rest van de tenen af te staan. Gedachte is dat het gewicht dat op je voeten komt te rusten beter verdeeld wordt. Dit remt de ontwikkeling van Hallux Valgus.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

De Buniduo Gel Comfort is zo ontworpen dat hij in de meeste schoenen niet zichtbaar is. Alleen als de tenen ontbloot zijn, zie je dit product zitten. De teenspreider past in de meeste soorten schoenen. Alleen in schoenen met een spitse punt kunnen je tenen toch samengedrukt worden, waardoor je last krijgt van pijn of waardoor het product niet langer werkt.

Buniduo Gel Comfort ervaring en review
Buniduo Gel Comfort ervaring en review

Hallux valgus is een aandoening waarbij er een bobbel ontstaat aan je voeten. Deze bobbel is geen ontsteking, maar een vergroeiing aan de botjes in je voeten. Er zijn veel risicofactoren voor het ontstaan van hallux valgus. De belangrijkste risicofactoren zijn overgewicht, verkeerd schoeisel en overmatig lopen (bijvoorbeeld tijdens het werk). Erfelijke aanleg speelt ook een rol.

Hallux valgus levert heel veel pijn op. Soms ontstaan er ook ontstekingen nabij de uitstulping in de voet. Vooralsnog was een operatie de enige mogelijke remedie tegen hallux valgus. Ook na deze operatie ben je nog niet helemaal de oude en moet je speciaal schoeisel dragen.

Voor wie is de Buniduo Gel Comfort geschikt?

De Buniduo Gel Comfort kan door iedereen gebruikt worden die normale schoenen draagt. Sommige soorten schoenen kun je beter niet dragen, zoals schoenen met spitse punten waarin de tenen wat worden samengedrukt. Ook past de teenspreider misschien niet goed in orthopedische schoenen.

Buniduo Gel Comfort feit of onzin
Buniduo Gel Comfort feit of onzin

Is de Buniduo Gel Comfort effectief?

Hallus Valgus staat er jarenlang op de radar van wetenschappers. Er is weinig onderzoek gedaan naar teenspreiders en andere oplossingen. De meeste wetenschappers geloven dat een operatie onvermijdelijk is als je wat wilt doen tegen hallux valgus (bron).

In de twee onderzoeken die gedaan zijn naar teenspreiders, zijn de mening verdeeld. Een onderzoek beweert dat een teenspreider de vervorming van de voet doet afnemen (bron). Volgens een ander onderzoek helpt de teenspreider niet om de bobbels te verkleinen (bron). Beide onderzoeken geven wel aan dat de teenspreider de pijn vermindert.

Wat kost Boniduo Gel Comfort?

De Buniduo Gel Comfort is verkrijgbaar voor €105 inclusief gratis verzending.

Voordelen

De Buniduo Gel Comfort helpt mogelijk om verdere ontwikkeling van hallux valgus tegen te gaan.

Nadelen

De teenspreider werkt tegen pijn en vertraagt mogelijk de ontwikkeling van hallux valgus.

Conclusie

Mogelijk ga je de ontwikkeling van hallux valgus tegen met de Boniduo Gel Comfort. Je kunt een product als de Buniduo Gel Comfort proberen, maar dan moet je wel de gezondheid van je voeten goed in de gaten houden. Je loopt anders het risico dat de klachten verder verergeren, waardoor je een zwaardere operatie nodig hebt. Overigens is het product wel duur.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHallu Forte 3 Review en Ervaringen
Volgend artikelRemi Bloston Review en Ervaringen
buniduo-gel-comfortMogelijk ga je de ontwikkeling van hallux valgus tegen met de Boniduo Gel Comfort. Je kunt een product als de Buniduo Gel Comfort proberen, maar dan moet je wel de gezondheid van je voeten goed in de gaten houden. Je loopt anders het risico dat de klachten verder verergeren, waardoor je een zwaardere operatie nodig hebt. Overigens is het product wel duur.

109 Reacties

 1. Ik heb een hallux valgus en sport vaak en na het sporten doet het altijd een dag pijn. Ik wil mij niet laten opereren omdat het een stevige ingreep is dus ik zou graag als proefpersoon willen deelnemen

 2. Beste mensen geloof niet in die soort gel pad etc .Koop niet koop niet !
  Waarom ? Ik heb zelf ook Hallux valgus allebei de tenen een teen onlangs geopereerd.Enigste wat oplossing tegen scheefstand is operatie of u dat wilt of niet wilt is aan u.En tweede je moet geluk hebben er kleeft complicaties aan operatie pijnlijk is operatie Hallux valgus ja ,maar je moet ook de juiste arts en juiste Hallux valgus operatie techniek laten uitvoeren omdat er méér dan 150 Hallux valgus operatie techniek bestaat .En elk lichaam kan anders reageren de ene voet is niet de andere de ene mens weer niet de andere.Laat uzelf niet bang maken stap over uw angst heen en laat u opereren voordat uw voet andere klachten gast geven als nog schever en voet afwijkingen door Hallux valgus die geen gelpad tegen houd.
  Er zijn. Artsen in clinica San roman Alicante Spanje 40 jaar ervaring minimaal invasieve chirurgie,minder complicaties snel herstel .maar zorgverzekeraars Nederland vergoed het niet ,per voet is eigen kosten rond 1500 euro.In Nederland Zaans medisch centrum,en Anatomie Amstelveen voeren minimale invasieve chirurgie uit.Duitsland Dr Rahmanzade Geldnkzentrum ,Dr Bianchi London ,. Nederland Maartenskliniek.
  Last u niet wijs maken met commerciële producten die tijdelijk pijn afnemen misschien maar nooit uw scheefstand zal tegenhouden.Voor u het weet worden uw voetklachten erger met alle gevolgen van dien als moelijk operatie , leeftijd speelt ook rol in operatie Hallux valgus.
  Nogmaals geloof niet en koop niet commerciële producten die geen Hallux valgus scheefstand tegen houden.En steunzolen zijn tijdelijk korte termijn oplossingen.
  Ik heb dit 5 jaar onderzocht en uiteindelijk de operatie laten doen .
  Pijnlijk is het wel maar het is beter dan die loze padd gels etc.die u later uw scheefstand nooit zullen corrigeren.U zult te laat zijn een operatie Hallux valgus hoe dan ook onvermijdelijk is.Hallux valgus operatie wordt alleen gedaan als u zodanig in uw dagelijkse leven uw tenen pijnlijk zijn en moelijk lopen daardoor .Als u geen pijn heeft en de scheefstand geeft u geen klachten of geen pijn is geen opereren nodig ,wel bij belemmeringen pijn in uw lopen kwaliteit achteruit gaat van uw voet.
  Operatie kan bij de ene persoon snel herstel bij de ander lang duren ,tot 2 jaar uw voet weer het oude is.Stijfheid in grote teen na Hallux valgus operatie kan voorkomen hier moet u rekening houden en je kan niet weten wie wel en wie het niet krijgt .Belangrijk is zodra je geopereerd bent meteen uw tenen oefenen hetzij zelf hetzij door de fysiotherapeut.Als je dit niet doet is kans dat je teen stijf wordt en of traag of niet meer soepel wordt.Stijf in teen kan door of operatie techniek soort,of de schroeven te lang zijn en uitsteken die op röntgen soms niet te zien zijn je voet dient zijkant uit röntgen foto genomen om dit schroef zichtbaar dat wrijft tegenoverliggende gewricht dan kan stijfheid.,of er ontstaat artrose na Hallux valgus operatie dan kan je teen stijf door overblijven ,of er blijft verklevingen in het gewricht dat stijve grote teen veroorzaakt na Hallux valgus operatie.Dit zijn complicaties die u in acht dient te nemen of u wel of geen Hallux valgus operatie .
  Maar nogmaals geen enkele steunzool,of gelpads of spalk zal uw scheefstand nooit tegenhouden .Hou daar rekening mee.Dit staat in alle ziekenhuizen sites aangegeven.

 3. Ik wil heel graag dit product testen aangezien ik aan beide voeten een halux valgus heb en ze momenteel pijn doen, zowel in rust als bij het stappen en dit uitstraalt naar mijn andere tenen.

 4. Uitgesproken Hallux valgus aan linker voet maar geen pijn blootvoets of met bredere gymschoenen. Ander schoeistel lukt totaal niet en huid is altijd rood-verkleurd.

 5. Ik heb een Hallux Valgus aan de rechtervoet Mindere mate ook links Erfelijk (meerdere generaties) Als wetenschapper ben ik nieuwsgierig naar het effect van dit product en wil ik graag deelnemen als testpersoon

 6. Beste lezer(es)

  Ik zou heel graag jullie halux valgus middel gratis willen testen omdat het natuurlijk is en een operatie kan vermijden.

  Vriendelijke groet

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in