Buniduo Gel Comfort

Als je last hebt van Hallux Valgus ontstaat er een uitstulping aan je voet. Hallux Valgus is niet alleen erg pijnlijk, het de uitstulpingen aan de voeten zien er ook niet charmant uit.  Een mogelijke oplossing tegen Hallux Valgus is de Buniduo Gel Comfort.

Wat is de Buniduo Gel Comfort?

De Buniduo Gel Comfort is een siliconen stukje dat je om je tenen heen schuift. Hierdoor komt je grote teen iets verder van de rest van de tenen af te staan. Gedachte is dat het gewicht dat op je voeten komt te rusten beter verdeeld wordt. Dit remt de ontwikkeling van Hallux Valgus.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

De Buniduo Gel Comfort is zo ontworpen dat hij in de meeste schoenen niet zichtbaar is. Alleen als de tenen ontbloot zijn, zie je dit product zitten. De teenspreider past in de meeste soorten schoenen. Alleen in schoenen met een spitse punt kunnen je tenen toch samengedrukt worden, waardoor je last krijgt van pijn of waardoor het product niet langer werkt.

Buniduo Gel Comfort ervaring en review
Buniduo Gel Comfort ervaring en review

Hallux valgus is een aandoening waarbij er een bobbel ontstaat aan je voeten. Deze bobbel is geen ontsteking, maar een vergroeiing aan de botjes in je voeten. Er zijn veel risicofactoren voor het ontstaan van hallux valgus. De belangrijkste risicofactoren zijn overgewicht, verkeerd schoeisel en overmatig lopen (bijvoorbeeld tijdens het werk). Erfelijke aanleg speelt ook een rol.

Hallux valgus levert heel veel pijn op. Soms ontstaan er ook ontstekingen nabij de uitstulping in de voet. Vooralsnog was een operatie de enige mogelijke remedie tegen hallux valgus. Ook na deze operatie ben je nog niet helemaal de oude en moet je speciaal schoeisel dragen.

Voor wie is de Buniduo Gel Comfort geschikt?

De Buniduo Gel Comfort kan door iedereen gebruikt worden die normale schoenen draagt. Sommige soorten schoenen kun je beter niet dragen, zoals schoenen met spitse punten waarin de tenen wat worden samengedrukt. Ook past de teenspreider misschien niet goed in orthopedische schoenen.

Buniduo Gel Comfort feit of onzin
Buniduo Gel Comfort feit of onzin

Is de Buniduo Gel Comfort effectief?

Hallus Valgus staat er jarenlang op de radar van wetenschappers. Er is weinig onderzoek gedaan naar teenspreiders en andere oplossingen. De meeste wetenschappers geloven dat een operatie onvermijdelijk is als je wat wilt doen tegen hallux valgus (bron).

In de twee onderzoeken die gedaan zijn naar teenspreiders, zijn de mening verdeeld. Een onderzoek beweert dat een teenspreider de vervorming van de voet doet afnemen (bron). Volgens een ander onderzoek helpt de teenspreider niet om de bobbels te verkleinen (bron). Beide onderzoeken geven wel aan dat de teenspreider de pijn vermindert.

Wat kost Boniduo Gel Comfort?

De Buniduo Gel Comfort is verkrijgbaar voor €105 inclusief gratis verzending.

Voordelen

De Buniduo Gel Comfort helpt mogelijk om verdere ontwikkeling van hallux valgus tegen te gaan.

Nadelen

De teenspreider werkt tegen pijn en vertraagt mogelijk de ontwikkeling van hallux valgus.

Conclusie

Mogelijk ga je de ontwikkeling van hallux valgus tegen met de Boniduo Gel Comfort. Je kunt een product als de Buniduo Gel Comfort proberen, maar dan moet je wel de gezondheid van je voeten goed in de gaten houden. Je loopt anders het risico dat de klachten verder verergeren, waardoor je een zwaardere operatie nodig hebt. Overigens is het product wel duur.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHallu Forte 3 Review en Ervaringen
Volgend artikelRemi Bloston Review en Ervaringen

106 Reacties

 1. Ik wil heel graag dit product testen aangezien ik aan beide voeten een halux valgus heb en ze momenteel pijn doen, zowel in rust als bij het stappen en dit uitstraalt naar mijn andere tenen.

 2. Uitgesproken Hallux valgus aan linker voet maar geen pijn blootvoets of met bredere gymschoenen. Ander schoeistel lukt totaal niet en huid is altijd rood-verkleurd.

 3. Ik heb een Hallux Valgus aan de rechtervoet Mindere mate ook links Erfelijk (meerdere generaties) Als wetenschapper ben ik nieuwsgierig naar het effect van dit product en wil ik graag deelnemen als testpersoon

 4. Beste lezer(es)

  Ik zou heel graag jullie halux valgus middel gratis willen testen omdat het natuurlijk is en een operatie kan vermijden.

  Vriendelijke groet

 5. Ik zou deze graag voor mijn mama willen. Ze is hieraan al geopereerd, maar het is alleen maar verslechterd… Dit zou haar terug wat gemak kunnen geven. Mvg

 6. Ik dans salsa en vooral mijn rechtervoet heeft het nogal zwaar te verduren bij het uitvoeren van de vele vueltas. Daarom wil ik deze extra beschermen

 7. Ik zou mezelf graag opgeven als testpersoon omdat ik zelf dit probleem heb en op latere leeftijd zeker last van zal krijgen als ik er niks laat aan doen,operatie zie ik zelf niet zitten mijn pa heeft zelf de operatie laten ondergaan met zeer lange revalidatie en nog was dit niet 100% opgelost en met als gevolg meer problemen nog na de operatie.. nee deze weg wil ik niet.. nu het nog vroeg is en hoe vroeger je hallux valgus kunt behandelen hoe beter denk ik.

 8. Hallux velus zit bij ons in de familie en is dus erfelijk. Bij mijn moeder heeft een operatie niet geholpen. Door brede platte schoenen en steunzolen te dragen kan ik de pijn onderdrukken. Toch zou ik graag verlost willen worden van de pijn en zou ik mij willen opgeven als testpersoon om deze (gratis) teenspreiders uit te proberen.

 9. Graag wil ik meedoen als test persoon. Ben 45 jaar en heb alluxvalgus aan beide voeten. Ik heb al een paar kennis die hen laten opereren hebben en die mij verteld hebben hoe pijnlijk de operatie allemaal is. Operatie zie ik dus totaal niet zitten. Naar het strand gaan is geen optie of te wel verberg ik mijn tenen diep in het zand. Mijn droom is om ooit eens sandalen te kunnen dragen met heel fijne bandjes of een open schoen, nu is het enkel uren in de winkel passen wat je maar kan passen en telkens teleurgesteld zijn dat die mooie schoentjes te smal zijn.

 10. Ik heb er reeds vele jaren last van en meerdere oplossingen geprobeerd maar geen enkele werkte. Zoals u het omschrijft klinkt het fantastisch en daarom zou ik me graag opgeven als testpersoon. Een operatie zie ik als allerlaatste mogelijkheid aangezien ik daar geen fan van ben.

 11. Hallux valgus bederft het plezier bij mijn favoriete hobby : dansen! Daarom had ik dit heel graag gratis uitgeprobeerd als testpersoon.

 12. Zit al vele jaren met een hallux valgus aan beide voeten ben zeer benieuwd of dit product werkt en wil graag de test doen.

 13. Ben al enkele keren naar de orthopedisch chirurg geweest voor mijn beide hallux valgussen maar heb me steeds onthouden van een operatie. Ik heb gekozen om steunzolen die de pijn aan de voeten moeten ontlasten.

  Ik zou het dan ook fijn vinden om uw product te mogen uittesten.

 14. Ben al meerdere malen naar de orthopedisch chirurg geweest voor mijn hallux valgus maar heb me steeds onthouden om tot een operatie over te gaan daar ik ook al veel slechte ervaringen had gehoord. Momenteel heb ik me steunzolen laten maken om de druk op de voeten te verminderen daar ik het aan beide voeten heb.

  Ik zou het dan ook fijn vinden mocht ik uw product kunnen uittesten om eindelijk ook weer mooie voeten te hebben.

  Alvast bedankt.

 15. Ik ben al langer op zoek naar ´iets´ wat zou kunnen helpen tegen Hallux valgus om een eventuele operatie te vermijden. Ik wil dit product graag testen.

 16. Ben 30 jaar geleden geopereerd aan Hallux Valgus en is sedert enkele jaren teruggekomen; Operatie vond ik ingrijpend wegens 2 maanden ‘revalidatie’. wil graag als testpersoon dit product uitproberen. Mijn moeder zaliger had dit ook en heeft hier nooit iets voor ondernomen. Wil graag deelnemen om dit uit te proberen, zonder ingreep!

 17. ik probeer graag het Buniduo Gel Comfort apparaat als test persoon : Mijn hallux Valgus is aan de ene voet groot maar nog niet pijnlijk in stevige schoenen. Aan de andere voet minder uitgesproken. Ik wil ze beide graag zien verminderen.

 18. Ik heb hallucinaties valgus aan mijn rechtervoet
  En in de winter heb ik last van mijn voet als ik bottines draag
  Daarom wil ik mij opgeven als test persoon

 19. Ik heb al een paar jaar Hallux Valgus en mijn moeder had dit ook.
  Ik heb daar af en toe wat pijn van en koop brede schoenen anders is het soms wel pijnlijk. Zou Buniduo Gel Comfort helpen ?

 20. Ik heb al een paar jaar een Hallux Valgus. Mijn moeder had dit ook en is nooit geopereerd. Ik heb daar heel weinig pijn van maar ik koop wel brede schoenen anders is het wel pijnlijk.
  Zou dit Buniduo Gel Comfort echt helpen ?

 21. Ik heb me opgegeven als testpersoon voor Buniduo Gel Comfort. Ik zou graag het verdere verloop van deze actie vernemen.

 22. Ik heb beginnende Hallux Valgus en erger me mateloos aan de scheefstand van mijn grote tenen. Ik zou erg graag meedoen aan de test en het product gratis iuit proberen.

 23. Al van mijn 12 levensjaar zéro uitgesproken dubbelzijdige hallucinant valgus en nu voor alors l’as-tu van mijn weggedrukte andere tenen.Ik Ben dus een geintresserd testpersoon.

 24. Hallux Valgus zit bij ons in de familie.
  Mijn moeder is hier enkele jaren geleden aan geopereerd. Was erg pijnlijk en 2 maanden revalidatie.
  Omdat dit mij ook te wachten staat maar een operatie zo lang mogelijk uitstel, geef ik me graag op als testpersoon.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in