Home Dieet en Afvallen Buniduo Gel Comfort

Buniduo Gel Comfort

71
Buniduo Gel Comfort
Buniduo Gel Comfort ervaring en review

Als je last hebt van Hallux Valgus ontstaat er een uitstulping aan je voet. Hallux Valgus is niet alleen erg pijnlijk, het de uitstulpingen aan de voeten zien er ook niet charmant uit.  Een mogelijke oplossing tegen Hallux Valgus is de Buniduo Gel Comfort.

Wat is de Buniduo Gel Comfort?

De Buniduo Gel Comfort is een siliconen stukje dat je om je tenen heen schuift. Hierdoor komt je grote teen iets verder van de rest van de tenen af te staan. Gedachte is dat het gewicht dat op je voeten komt te rusten beter verdeeld wordt. Dit remt de ontwikkeling van Hallux Valgus.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

De Buniduo Gel Comfort is zo ontworpen dat hij in de meeste schoenen niet zichtbaar is. Alleen als de tenen ontbloot zijn, zie je dit product zitten. De teenspreider past in de meeste soorten schoenen. Alleen in schoenen met een spitse punt kunnen je tenen toch samengedrukt worden, waardoor je last krijgt van pijn of waardoor het product niet langer werkt.

Buniduo Gel Comfort ervaring en review
Buniduo Gel Comfort ervaring en review

Hallux valgus is een aandoening waarbij er een bobbel ontstaat aan je voeten. Deze bobbel is geen ontsteking, maar een vergroeiing aan de botjes in je voeten. Er zijn veel risicofactoren voor het ontstaan van hallux valgus. De belangrijkste risicofactoren zijn overgewicht, verkeerd schoeisel en overmatig lopen (bijvoorbeeld tijdens het werk). Erfelijke aanleg speelt ook een rol.

Hallux valgus levert heel veel pijn op. Soms ontstaan er ook ontstekingen nabij de uitstulping in de voet. Vooralsnog was een operatie de enige mogelijke remedie tegen hallux valgus. Ook na deze operatie ben je nog niet helemaal de oude en moet je speciaal schoeisel dragen.

Voor wie is de Buniduo Gel Comfort geschikt?

De Buniduo Gel Comfort kan door iedereen gebruikt worden die normale schoenen draagt. Sommige soorten schoenen kun je beter niet dragen, zoals schoenen met spitse punten waarin de tenen wat worden samengedrukt. Ook past de teenspreider misschien niet goed in orthopedische schoenen.

Buniduo Gel Comfort feit of onzin
Buniduo Gel Comfort feit of onzin

Is de Buniduo Gel Comfort effectief?

Hallus Valgus staat er jarenlang op de radar van wetenschappers. Er is weinig onderzoek gedaan naar teenspreiders en andere oplossingen. De meeste wetenschappers geloven dat een operatie onvermijdelijk is als je wat wilt doen tegen hallux valgus (bron).

In de twee onderzoeken die gedaan zijn naar teenspreiders, zijn de mening verdeeld. Een onderzoek beweert dat een teenspreider de vervorming van de voet doet afnemen (bron). Volgens een ander onderzoek helpt de teenspreider niet om de bobbels te verkleinen (bron). Beide onderzoeken geven wel aan dat de teenspreider de pijn vermindert.

Wat kost Boniduo Gel Comfort?

De Buniduo Gel Comfort is verkrijgbaar voor €105 inclusief gratis verzending.

Voordelen

De Buniduo Gel Comfort helpt mogelijk om verdere ontwikkeling van hallux valgus tegen te gaan.

Nadelen

De teenspreider werkt tegen pijn en vertraagt mogelijk de ontwikkeling van hallux valgus.

Conclusie

Mogelijk ga je de ontwikkeling van hallux valgus tegen met de Boniduo Gel Comfort. Je kunt een product als de Buniduo Gel Comfort proberen, maar dan moet je wel de gezondheid van je voeten goed in de gaten houden. Je loopt anders het risico dat de klachten verder verergeren, waardoor je een zwaardere operatie nodig hebt. Overigens is het product wel duur.

Vorig artikel Hallu Forte 3 Review en Ervaringen
Volgend artikel Remi Bloston Review en Ervaringen
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

71 REACTIES

 1. Heb al jaren last van hallux valgus. Zeer veel moeite om passende schoenen te vinden. Werk dan nog in de horeca. Ik zou dit uiteraard geheel gratis willen uit testen. Hiermee geef ik mij op als testpersoon.

 2. Ik heb aan beide voeten Hallux Baltus en pijn
  .Ik sukkel hier al jaren mee.Graag wil ik jullie Merode proberen.
  Met vriendelijke groeten Over.Cosmit Magda.

 3. Ik heb het erg aan mijn rechtervoet en draag al jaren steunzolen. Het is erger geworden en nu drukt grote teen tegen de volgende teen. Ik wil alles doen om operatie te vermijden.

 4. Ik heb al jaren last van Hallux. Ik wens me gratis op te geven als testpersoon, om erger te voorkomen.

 5. ik heb langs beide voeten vergroeing ,ortheses helpen niet
  wil me daarom opgeven als gratis testpersoon
  alleen vraag ik mij af bij het woordje gratis bestaat dat wel

 6. Ik heb al jaren last van Hallux Valgus. Tot nu toe niets gevonden wat echt helpt. Het zou super zijn als dit hulpmiddel de stand zou verbeteren van de grote teen. Ik zou graag dit product gratis proberen.

 7. Ik heb al jaren last van hallux valgus. Tot nu toe nooit iets gevonden wat echt de juiste correctie bied. Als het zou verbeteren zou ik hier erg blij mee zijn. Graag kom ik in aanmerking om het te testen.

 8. IK ben 73 jaar en ben nog nooit naar een pedicure durven gaan, omdat ik mij schaam voor mijn voeten. ik ben erfelijk belast met hallux valgus aan beide voeten en het is zo erg dat mijn tenen nu ook al beginnen scheef te groeien. daarom wil ik mij graag opgeven om het product gratis te testen.

  • iK HEB AL JAREN LANG AAN BEIDE VOETEN HALLUX VALGUS, DE LINKERVOET IS HET ZWAARST GETROFFEN EN GEEF MIJ DAAROM OP ALS TESTPERSOON UW DE BUNIDUO GEL UIT TE TESTEN ZOWEL VOOR DE RECTER ALS DE LINKERVOET.

 9. Ook ik heb al jaren last van Hallux valgus aan beide voeten. Stel de operatie al tijden uit maar er moet helaas wel verandering komen. Het is zeer pijnlijk en ik kan moeilijk schoenen vinden die passen helaas

 10. Ik sta op het punt om links de hallux valgus te opereren omdat het stoort in schoeisel en ook al bij het sporten.
  Ik ben benieuwd of jullie kunnen helpen.
  Graag had ik eerst de test gedaan.

 11. Ik heb een uitgesproken Hallus Valgus aan mijn linker voet, een minder grote aan mijn rechter voet.
  Door corona is mijn afspraak met de voetspecialist afgebeld.
  Een nieuwe afspraak lukte niet omdat hij niet langer werkt in de namiddag.
  Voor mij als mantelzorger is het niet mogelijk om in de voormiddag te gaan.

  graag zou ik een test doen met Bumiduo gel Comfort.
  Vriendelijke groeten,
  Claudine Waelput

 12. Aangezien ik ook al jaren pijn heb van de “dikke teen knobbel” zou ik graag in aanmerking komen voor het testen van dit product. Ik wandel heel graag maar dat plezier wordt minder door de pijn aan mijn voet t.g.v. Hallux Valgus. Bovendien loop ik alleen maar prettig op de wandelschoenen van de ANWB en kan ik mijn laarsjes en zelfs sneakers nieuw in de schoenenkast laten staan!

 13. Aangezien ik ook veel last heb van de “dikke teen knobbel” aan mijn linkervoet zou ik ook graag uw product gratis willen testen.

 14. Na het lezen van dit artikel wil ik me als vrijwillige aanmelden voor de test met Buniduo Gel Confort .
  De hallux aan linker voet bezorg me meer en meer last over de ganse lijn …
  Kijk uit , na verschillende jaren , eindelijk een positief resultaat ?

 15. Mijn mama ( 78 jaar) schrijf ik in. Zij komt overal, doet vrijwilligerswerk, babysit voor 14 kleinkinderen…Is dag en nacht in de weer. Zij heeft hallux aan beide grote tenenen en ik wil dat zij de schoenen kan dragen die zij mooi en goed vindt. En dat niet de schoenen haar voetvorm beslissen;

 16. Ik heb een vrij grote hallux valgus aan mijn linkervoet. Ik wil me graag opgeven als testpersoon. In het verleden heb ik al verschillende producten geprobeerd zonder resultaat. Ik hoop nu op een beter resultaat.

 17. Ik heb aan beide voeten een beginnende vergroeiing, de ene al meer toegenomen dan de andere.
  Ik wil boniduo gel graag testen.

 18. Ik heb aan mijn rechtervoet een nogal stevige hallux valgus en aan mijn linker wat minder erg. Het is absoluut ontsierend en stoort me zeer. Een operatie heb ik nog niet overwogen omdat ik een vrouw ken die dat heeft laten doen en daar jaren later nog steeds veel te gevoelig aan is.
  Deze mogelijkheid wil ik zeker wel eens gratis uitproberen. Hopelijk werkt het beter dan ik kan vermoeden.

 19. Ook ik heb al jaren last van hallux. Ik weet als kind nog dat ik de voeten van mijn oma zo lelijk vond door die knobbel en jaren geleden merkte aan mijn rechtervoet ook dat de knobbel begon uit te puilen en pijn te doen. Heb van alles geprobeerd en idd het lijkt beter dat het in de nacht corrigeert. Heb er toen ook een plastic spalk vuur gekocht maar werd s’nachts wakker van de pijn en moest die afdoen. Ik gebruik op moment die hallux valgus van de apotheek maar zie niet echt dat het corrigeert. Sinds kort begint ook mijn linkervoet. Toen ik het juist las wilde ik meteen bestellen en nu jullie testers zoeken wil ik me heel graag aanbieden.

 20. Ik ben jaren geleden geopereerd aan beide voeten voor hallux valgus maar ondertussen komen de knobbels terug!
  Ik wou mij graag opgeven als testpersoon om Uw product gratis uit te proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here