C9 Dieet

Het C9 Dieet moet er voor zorgen dat je binnen negen dagen een volledige reset krijgt van je leefstijl. Dit doe je door een combinatie van maaltijdvervangers, een speciale drank, gezonde avondmaaltijden en sport. Of het C9 Dieet effectief is, dat lees je in deze recensie.

Wat is het C9 Dieet?

Het C9 dieet is een volledig uitgedacht schema dat je negen dagen lang volgt. Je eet minder calorieën en je sport meer. Op deze manier is het de bedoeling dat je gewicht verliest. Doel van dit dieet is dat het een startpunt is voor een grotere verandering.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

In een C9 pakket zitten verschillende producten die je gebruikt om maaltijden te vervangen. Je krijgt maaltijdvervangers, een drank op basis van aloë vera en twee verschillende supplementen met plantenextracten. Tot slot krijg je een fibre stick, een sachet met daarin voedingsvezels.

Het C9 dieet is een product van Forever Living B.V., een bedrijf in Baarn.

Voor wie is het C9 Dieet geschikt?

Het dieet is niet geschikt voor mensen die medicatie gebruiken (bijvoorbeeld tegen diabetes of hartkwalen). Als je zwanger bent, wilt worden of borstvoeding geeft, dan kun je C9 ook beter niet gebruiken.

C9 Dieet ervaring
C9 Dieet ervaring

Is het C9 Dieet effectief?

Het C9 dieet is een plan waarin je relatief weinig calorieën binnenkrijgt. Het spreekt voor zich dat je dan afvalt (bron). De belangrijkste vraag is of de supplementen meerwaarde hebben.

Het belangrijkste supplement is de aloë vera drank. Tot op heden is er alleen onderzoek gedaan met dierproeven. Bij ratten en muizen kan Aloë Vera helpen om de vetstofwisseling te stimuleren (bron).

Een van de supplementen van het C9 dieet is op basis van Garcinia Cambogia. Deze stof staat al jaren in de belangstelling van wetenschappers, maar het is al lange tijd bewezen dat het middel niet of nauwelijks helpt (bron).

Het belangrijkste ingrediënt in het andere supplement is cafeïne. Cafeïne helpt wel om een gewichtsverlies op gang te brengen, maar de effecten zijn korte duur. Je lichaam raakt gewend aan de cafeïne (bron). Als je al veel koffie drinkt, zul je nauwelijks effect merken. Cafeïne heeft ook allerlei mogelijke bijwerkingen, zoals een onrustig gevoel en hartkloppingen.

C9 Dieet in 9 dagen afvallen
C9 Dieet in 9 dagen afvallen

Wat kost het C9 Dieet?

Een pakket voor een volledig negendaags programma kost €129,34. Je kunt ook onderdelen uit het pakket los bestellen.

Voordelen

In het C9 combineer je een aantal effectieve (en ook wat minder effectieve producten). Je gaat gegarandeerd resultaat zien na je negendaagse kuur en waarschijnlijk ben je enkele kilo’s lichter.

Nadelen

Het grootste nadeel aan C9 is dat het een beetje op zichzelf staat. Je krijgt weinig informatie over hoe je je flow vast kunt houden. Dit maakt de kans op een succesvol vervolg niet zo groot is.

Conclusie

Het C9 Dieet wordt geadverteerd als een effectieve start voor een dieet. Dat is het zeker. De supplementen die je in het programma krijgt zijn effectief en je eet negen dagen lang minder calorieën dan je verbruikt.

Het probleem is dat je weinig leert over gezond eten. Na de negendaagse kuur wordt je een beetje aan je lot overgelaten en dat maakt het moeilijk om succesvol af te vallen met dit dieet.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAfvallen met BIO HCG
Volgend artikelMultilan active
c9-dieetHet C9 Dieet wordt geadverteerd als een effectieve start voor een dieet. Dat is het zeker. De supplementen die je in het programma krijgt zijn effectief en je eet negen dagen lang minder calorieën dan je verbruikt. Het probleem is dat je weinig leert over gezond eten. Na de negendaagse kuur wordt je een beetje aan je lot overgelaten en dat maakt het moeilijk om succesvol af te vallen met dit dieet.

19 Reacties

 1. Zou dit graag willen uitproberen. Eerst voor mezelf om te kijken wat het doet met het lichaam en daarna mss voor mijn dochter die door gebruik van de pil, het niet meer kunnen sporten vanwege knieklachten en 2 jaar Corona waardoor school niet mocht een kilo of 8 is aangekomen en het er nu niet de kilo’s eraf krijgt

 2. Wauw wat een kans om dit uit te testen! Ooit had ik al enorm veel intressen maar omdat ik toen griep kreeg moest ik stoppen! De financiële kant speelt nu helaas mee dus dit zou een een waardevolle kans zijn om gezond met aloevera en in combinatie met berging en de producten te starten! Enorm zin in deze uitdaging!!!!! Soms moet je veranderen om je zelf te blijven! Tijd om aan de slag te gaan. Met een beetje hulp van Julie zou dit fantastisch zijn! En zal ik me heerlijk voelen in me lijf en mind

  • !!

   Wauw wat een kans om dit uit te testen!
   Ooit had ik al enorm veel intressen maar omdat ik griep kreeg moest ik stoppen! De financiële kant speelt nu helaas mee dus dit zou een waardevolle kans zijn om gezond met aloevera en in combinatie met beweging en de producten te starten!
   Enorm zin in deze uitdaging!!!!! Soms moet je veranderen om je zelf te blijven! Tijd om aan de slag te gaan. Met een beetje hulp van Julie zou dit fantastisch zijn! En zal ik me weer heerlijk voelen in me lijf en mind.

 3. Ik zou hier zo ontzettend graag voor in aanmerking komen.
  door medicatie, hormonen,stress en slaapproblemen ben ik in een korte tijd 35 kilo aangekomen en zit tegen obees aan..
  Niks helpt meer om ook maar iets af te vallen.
  Help ik zit in een lijf van een vreemde en wordt er dood ongelukkig van!!!!

 4. Door 2 jaar corona, veel thuis zitten, meer lekker eten en drinken zitten er 5 extra kilo’s aan, die ik er helaas niet meer zo makkelijk af krijg. Ik wil deze uitdaging met C9 dus wel eens aan gaan.

 5. Hi, ik heb idd veel gehoord over deze detox, maar nog niet helemaal overtuigd, toch denk ik ik geef hem een kans en ik ga het proberen, heb even een
  Reset moment in 2022

 6. Hallo,

  Ik zou graag het proefpakket willen uitproberen. Mijn lichaam blijft in een jojo effect, naar 2 zwangerschappen terug gegaan van 100 kilo naar 50 kilo.
  Helaas heeft mijn lichaam weer een jojo effect naar 65 kilo.
  Ik sport heel hard ervoor, ook verschillende dieets gehad. En helaas weer geen effect.
  Vandaar dat ik graag het proefpakket zou willen uitproberen om te kijken of het c9 pakket wel geschikt is voor mij.
  Het zou mij enorm blij maken omdat ik al zoveel mijn best doe maar helaas zonder resultaat , het zou mij enorm helpen.

  Mvg priscilla roelofs

 7. verschillende diëten geprobeerd niks lijkt bij me te werken ben heel benieuwd naar dit product via mijn vriendin uit Ierland hoorde ik over c9

 8. Ik heb Diabetes type 1 ( al 22 jaar) en ben nadat ik vervroegd in de overgang kwan, als gevolg van de Diabetes, enorm gegroeid. Wat ik ook probeer, ik krijg de kilo’s er niet af. Complicerende factor in dit geheel is dat veel dieeten ook zorgen voor schommelende bloedsuikers. Ik ben erg benieuwd of ik met dit dieet/deze kuur goede resultaten behaal en toch enigzin stabiel kan blijven in mijn bloedsuikers. Ik zou dus heel graag dit willen uitproberen en mijn ervaringen hierover delen.

 9. Graag wil ik deze detox uit proberen. Op dit moment loop ik vast met mijn lichaam. Ik heb ontzettend last van darmklachten/opgeblazen buiken en merk dat mijn lichaam een “reset” nodig heeft. Van een vriendin heb ik gehoord dat zij dit programma heeft gebruikt. Ze is er heel erg over te spreken, dus ben erg nieuwsgierig en test het graag uit!

 10. Hallo, ik zou dit graag willen proberen om een begin te maken in mijn afval proces en mijn slechte eetgewoonten en stoelgang te verbeteren. Verder heb ik via vrienden al positieve ervaringen hierover gehoord!

 11. Ik heb veel collega’s die het C9 dieet gevolgd hebben en veel positieve verhalen gehoord. Benieuwd of deze allemaal waar zijn en met de decembermaand achter ons waar ik hier en daar toch de chocolade letter niet kon weerstaan kunnen er wel wat kilo’s vanaf. Daarnaast hoor ik ook dat je er veel meer energie van krijgt, hoop dat dat waar is. Ben benieuwd!

 12. Ik zou in 2021 graag willen beginnen met een detox van mijn lichaam. De feestdagen hebben hun sporen nagelaten en ik wil weer beginnen met een gezonde lifestyle. Hopelijk gaat het C9 me daarbij helpen

 13. Omdat ik op dit moment echt te zwaar ben….. vooral door te veel suikers, energie blikjes
  Daar wil ik echt graag vanaf.
  Heb al meerdere dingen geprobeerd, ook om te detoxen, ivm medicijn gebruik.
  Maar tot nu toe heeft echt niets geholpen

 14. Ik heb een spastische darm, daardoor altijd en opgeblazen buik en obstipatie.
  Dit in samenwerking met een paar kilo’s teveel, lijkt het me een goed idee om aan de test meer te doen.

 15. Ik ken iemand die t verkoopt maar omdat ik niet zo veel te besteden heb lijkt dit mij een manier om t te proberen . Ik heb obesitas en moet echt wat afvallen . Ik weet dat het n detox is en geen dieet . Maar mijn lichaam reinigen lijkt mij een goede start.

 16. Hoi,

  Ik zou graag eens willen starten met dit dieet. Van een vriend positieve verhalen gehoord. Onder andere om ook mijn prikkelbare darmen te resetten.

  • Hallo, ik heb veel gehoord over deze detox en heb zelf behoefte aan een reset in 2021. Ik beweeg wel genoeg maar vaak last van opgeblazen buiken en het voelt goed om mijn lichaam te reinigen. Ik hoor dan ook graag of ik in aanmerking kom om mee te doen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in