Wat is CafeSlim?

Voor personen die kampen met hardnekkig overgewicht is afslanken geen eenvoudige klus. Voor zo iemand kan de juiste afslankkuur lijken op een utopie, een onmogelijke werkelijkheid. CafeSlim belooft het onmogelijke mogelijk te maken met behulp van groene koffie extracten. In deze review kun je lezen hier CafeSlim Afslankpillen werken.

Volgens de makers van CafeSlim kun je prima afslanken met groene koffie. Deze groene koffie extracten zorgen ervoor dat:

 • je minder eetlust hebt,
 • de verbranding wordt opgevoerd en
 • dat je meer energie krijgt.

Ervaring met CafeSlim

Heb je ervaring met CafeSlim of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

CafeSlim Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor CafeSlim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij CafeSlim graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

cafeslim Groene Koffie

Waar komt groene koffie vandaan? Groene koffie is de koffieboon voordat deze geroosterd wordt. Doorgaans vindt men groene koffie minder smakelijk, maar je kunt er ook koffie van zetten. Als de koffie waar je aan gewend bent, bevat groene koffie een flinke dosis cafeïne dat je energie geeft. Een ander voordeel hiervan is dat het de verbranding van vetten stimuleert. Door groene koffie te drinken verbrand je door de dag heen veel meer vetten dan normaal. Anderzijds remt het je eetlust zodat je minder snel naar ongezonde snacks grijpt en minder calorieën tot je neemt.

Voor wie is CafeSlim geschikt?

Zowel mannen als vrouwen kunnen dit product gebruiken. Het is minder geschikt voor de volgende personen:

 • Minderjarigen, dus personen die jonger zijn dan 18.
 • Zwangere vrouwen.
 • Vrouwen die borstvoeding geven.
 • Personen met hoge bloeddruk.
 • Diabetici

Is CafeSlim effectief?

Wat CafeSlim zo effectief maakt is de toevoeging van de belangrijkste ingrediënt: groene koffie extracten. Wat maakt groene koffie zo een geweldige afslankmiddel? Het is de stof chlorogeenzuur (GCA). GCA is ook bekend onder de naam Svetol. Uit recente onderzoeken is gebleken dat GCA vetverbranding kan stimuleren.

Toch denken critici dat het te vroeg is om harde uitspraken te maken. De resultaten zien er hoopvol uit, maar de onderzoeken zijn steeds op kleine schaal uitgevoerd.

Wat kost CafeSlim?

CafeSlim heeft een 14 dagen retourgarantie. Wil je die proberen? Je hebt dan keuze uit de volgende pakketten:

 1. Voordeelpakket van 1 maand voor € 39,95.
 2. Voordeelpakket van 3 maanden voor € 119,85.
 3. Voordeelpakket van 6 maanden voor € 239,70.

Voordelen

 • Het remt je eetlust zodat je minder calorieën consumeert. Dit verlaagt meteen de kans dat je ongezonde snacks zal lusten.
 • Het geeft je genoeg energie voor de dag. Het is daarom ook zeer geschikt voor sporters.
 • Je verbranding wordt opgevoerd.
 • Het is makkelijk te gebruiken. Dus je valt eenvoudig af.
 • Het wordt aanbevolen door de bekende Dr Oz.

Nadelen

 • Personen met hoge bloeddruk en diabetici mogen dit product niet gebruiken.
 • Dit product geeft je extra energie en dat zal je moeten verbruiken. Het is daardoor minder geschikt voor personen met een minder actief levensstijl.

Conclusie

De effectiviteit van groene koffie als afslankmiddel is nog twijfelachtig. Er zijn personen die er goede resultaten mee hebben geboekt en eenvoudig hun doelgewicht hebben bereikt. Toch zijn er critici die twijfelen omwille van een goed gedegen onderzoek. Probeer het maar. De kans is groot dat je er ook goede resultaten mee boekt. Gebruik het dan ter ondersteuning van een actieve levensstijl, het is immers een veilige manier om extra energie te krijgen.

Wat is jouw ervaring met Cafe Slim? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelWat je over Orgaandonatie zou moeten weten
Volgend artikelFucus Slim Review
cafeslimDe effectiviteit van groene koffie als afslankmiddel is nog twijfelachtig. Er zijn personen die er goede resultaten mee hebben geboekt en eenvoudig hun doelgewicht hebben bereikt. Toch zijn er critici die twijfelen omwille van een goed gedegen onderzoek.

3 Reacties

 1. Beste cafeslim wil t graag uitproberen heb heel wat goede reacties gelezen deze product heb je ook in t buitenland lees er heel positieve dingen over mag ik ook uitporberen aub zit nu met 15 kilo overgewicht na mijn kleintje nu.
  Hoor graag verder
  Mvg leila yucel

 2. al jaren heb ik veel afslankpillen shakes druppels gebruikt om te vermageren. Velen hebben geholpen maar ook die niet hielpen. graag zou ik het willen testen en mijn ervaring willen delen in mijn omgeving en eventueel om sociaal media

 3. Geachte Cafeslim Vertegenwoordiger,
  Zit er Sibutramine in uw afslankpillen en zo ja, hoeveel mg.
  Dank, groetend,

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in