Calorietje BIO HCG Druppels

BIO HCG Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn al meer dan 10 jaar een begrip Pas op voor namaak druppels die in China of Amerika goedkoop worden ingekocht. Bio HCG Druppels van Calorietje zijn goedgekeurd volgens de strenge Nederlandse wetgeving, bevatten in tegenstelling tot goedkope namaak producten unieke werkzame stoffen en zijn veilig te gebruiken.

bio hcg calorietje korting

Bio HCG Druppels van Calorietje

Al meer dan een halve eeuw, volgen de rijken en beroemde een goed bewaard geheim dieet achter gesloten deuren: De afslankkuur met het natuurlijke hormoon HCG. Grondlegger A. T. Dr. Simeon ontwikkelde in de jaren ’60 deze succesvolle afslankmethode.

De werkzaamheid van het hormoon HCG was een bewezen afslankmethode, maar er ontstond een vraag naar een hormoonvrije variant. In de loop der jaren ontwikkelde men een hormoonvrij HCG, zoals Calorietje.

Een ingewikkeld proces waarbij wel de informatie en de effecten van HCG bewaard zijn gebleven. Calorietje Bio HCG geeft een signaal aan de hypothalamus om het lichaam te laten overschakelen op vetverbranding. Wat is jouw ervaring met Bio HCG?

Volledig Hormoonvrij

Calorietje Bio-HCG druppels zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Meer informatie over Bio HCG Druppels van Calorietje of bestel met korting

Met Calorietje Bio-HCG druppels is het mogelijk om maximaal tien kilo in drie weken af te vallen. Het succes van het gewichtsverlies is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijkheid, de juiste voeding en de hoeveelheid lichaamsbeweging.

Calorietje is een zeer eenvoudig product. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

De Basis van BIO HCG Calorietje

Calorietje BIO HCG is identiek aan de duurdere BIO HCG producten zoals Sense en Momentum. Daarnaast bevatten druppels van Calorietje nog een aantal extra ingrediënten die het afslanken verder ondersteunen. Calorietje BIO HCG wordt op dezelfde manier geproduceerd. Zo worden de flesjes ook ‘ingetrild’ en is het uiteindelijke resultaat van de druppels exact gelijk aan de duurdere druppels.

Waarom is BIO HCG Calorietje Goedkoper?

Zoals we eerder aangaven zijn de ingrediënten identiek, ook de productie is hetzelfde. Waarom zijn BIO HCG druppels van Calorietje dan goedkoper dan vergelijkbare producten? In de eerste plaatst houden BIO HCG leveranciers de prijzen kunstmatig hoog. Door onderling een minimale prijs af te spreken blijft de prijs hoog. Daarnaast is het productieproces onnodig duur. Gebruik van dure ampullen en spray’s heeft uiteraard invloed op de prijs. Tot slot worden veel druppels verpakt in mooie kartonnen dozen, leuk maar het kost geld, dit betaal je uiteindelijk als consument!

Voordelen van Calorietje BIO HCG

Nu we wat meer informatie hebben over de ingrediënten, productie en verpakking van BIO HCG druppels kunnen we eenvoudig de voordelen van Calorietje ten opzichte van andere BIO HCG druppels op een rij zetten:

 • Geen scherpe Ampullen
 • Handig voor onderweg (klein flesje)
 • Je mag het meenemen in het vliegtuig
 • Exact dezelfde ingrediënten + meer
 • Hetzelfde productieproces
 • Gratis Begeleiding
 • Gratis Recepten
 • Gratis verzending
 • Gunstige prijs

Dit zijn slechts enkele voordelen van calorietje BIO HCG druppels. Alle voordelen, producten en prijzen kun je vinden op de website van Calorietje.

Bio HCG Voedingsschema van Calorietje

Desgewenst kun je Calorietje BIO HCG combineren met de richtlijnen van Dr. Simeons. Hou je aan het voedingsschema en drink 2-3 liter water per dag.

Voedingsschema:

Dag 1 en 2
Start met het innemen van de druppels.
Deze 1ste en 2e dag mag je eten wat je wilt en zoveel je wilt.
Dag 3 start je met onderstaande voedingsschema.

Vanaf dag 3
Ontbijt
Thee. Je mag dagelijks zoveel van de volgende soorten thee drinken: groene thee, kamille thee, brandnetelthee, drink niet te veel koffie.

10 uur: 1 appel;
11 uur: 1 opkikker.

Lunch en avondeten
Maximaal 100 gram; mager rund- of kalfsvlees, kipfilet, Chileense zeebaars, tarbot, tong, heilbot, kreeft of garnalen. Eet geen andere vlees- of vissoorten.

Bereiding: Het beste kan het eten gegrild worden om zoveel mogelijk vet kwijt te raken. Vlees of vis kruiden met het sap van een halve citroen, witte of zwarte peper, zeezout, knoflook, basilicum, tijm, marjolein. Andere kruiden zijn toegestaan.

Hierbij een portie salade eten uit de volgende groenten: snijbiet, spinazie, bietengroen, alle soorten sla, tomaten, venkel, rode radijs, komkommer, asperges en kool. Eet geen andere groenten.

Bereiding: Deze groenten kunnen rauw worden gegeten, gestoomd, of gegrild zonder olie of u kunt de groente zachtjes laten koken. Voor de dressing kun je appelcider, azijn, een halve citroen of gele mosterd gebruiken.

Tussendoor:
15.00 uur: 1 soepstengel, of 1 rijstwafel;
16.00 uur:1 opkikker;
21.00 uur: 1 appel met 1 soepstengel, 1 rijstwafel of 1 pakje van 5 melbatoastjes.

Tips:
Weeg jezelf elke ochtend zodra je opstaat, na het lozen van de ochtend urine.
Met behulp van een centimeter neem je 1X per week je bovenwijdte, taillewijdte, heupwijdte en eventueel bovenbenen en boven armen op.
Maak een foto van jezelf van vóór het begin van de kuur en na afloop kunnen je een fantastisch resultaat laten zien.

Andere Bio HCG Kuren

Naast Bio HCG druppels van Calorietje heeft vetvrij.com reviews geschreven over de volgende Bio HCG Kuren:

 • Mardanti Bio HCG
 • Momentum Bio HCG
 • Sense Bio HCG
 • Bio HCG+
 • Bio HCG Original

Lees meer over de verschillende Bio HCG Afslank Kuren

Vragen over Calorietje Bio HCG

Waarom zijn Calorietje Bio HCG Druppels anders?

De Bio HCG Druppels van Calorietje zijn goedgekeurd volgens de strenge Nederlandse wetgeving, bevatten in tegenstelling tot goedkope namaak producten unieke werkzame stoffen en zijn veilig te gebruiken. Daarnaast maakt Calorietje geen gebruik van 'dure' ampullen!

Zijn er Bio HCG aanbiedingen op Vetvrij?

Jazeker! Vetvrij heeft speciale aanbiedingen op bio hcg producten, waaronder Calorietje. Ben je op zoek naar de beste Bio HCG Aanbieding, kijk dan hier!

Hoe(veel) val ik af met Calorietje Bio HCG Druppels?

Met Calorietje Bio-HCG druppels is het mogelijk om maximaal tien kilo in drie weken af te vallen. Het succes van het gewichtsverlies is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijkheid, de juiste voeding en de hoeveelheid lichaamsbeweging. Calorietje is een zeer eenvoudig product. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

Ervaring met Druppels van Calorietje

Heb je vragen over een Bio HCG kuur of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Gezonde Groeten,

sanne

48 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in