Calorietje BIO HCG Druppels

BIO HCG Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn al meer dan 10 jaar een begrip Pas op voor namaak druppels die in China of Amerika goedkoop worden ingekocht. Bio HCG Druppels van Calorietje zijn goedgekeurd volgens de strenge Nederlandse wetgeving, bevatten in tegenstelling tot goedkope namaak producten unieke werkzame stoffen en zijn veilig te gebruiken.

bio hcg calorietje korting

Bio HCG Druppels van Calorietje

Al meer dan een halve eeuw, volgen de rijken en beroemde een goed bewaard geheim dieet achter gesloten deuren: De afslankkuur met het natuurlijke hormoon HCG. Grondlegger A. T. Dr. Simeon ontwikkelde in de jaren ’60 deze succesvolle afslankmethode.

De werkzaamheid van het hormoon HCG was een bewezen afslankmethode, maar er ontstond een vraag naar een hormoonvrije variant. In de loop der jaren ontwikkelde men een hormoonvrij HCG, zoals Calorietje.

Een ingewikkeld proces waarbij wel de informatie en de effecten van HCG bewaard zijn gebleven. Calorietje Bio HCG geeft een signaal aan de hypothalamus om het lichaam te laten overschakelen op vetverbranding. Wat is jouw ervaring met Bio HCG?

Volledig Hormoonvrij

Calorietje Bio-HCG druppels zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Meer informatie over Bio HCG Druppels van Calorietje of bestel met korting

Met Calorietje Bio-HCG druppels is het mogelijk om maximaal tien kilo in drie weken af te vallen. Het succes van het gewichtsverlies is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijkheid, de juiste voeding en de hoeveelheid lichaamsbeweging.

Calorietje is een zeer eenvoudig product. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

De Basis van BIO HCG Calorietje

Calorietje BIO HCG is identiek aan de duurdere BIO HCG producten zoals Sense en Momentum. Daarnaast bevatten druppels van Calorietje nog een aantal extra ingrediënten die het afslanken verder ondersteunen. Calorietje BIO HCG wordt op dezelfde manier geproduceerd. Zo worden de flesjes ook ‘ingetrild’ en is het uiteindelijke resultaat van de druppels exact gelijk aan de duurdere druppels.

Waarom is BIO HCG Calorietje Goedkoper?

Zoals we eerder aangaven zijn de ingrediënten identiek, ook de productie is hetzelfde. Waarom zijn BIO HCG druppels van Calorietje dan goedkoper dan vergelijkbare producten? In de eerste plaatst houden BIO HCG leveranciers de prijzen kunstmatig hoog. Door onderling een minimale prijs af te spreken blijft de prijs hoog. Daarnaast is het productieproces onnodig duur. Gebruik van dure ampullen en spray’s heeft uiteraard invloed op de prijs. Tot slot worden veel druppels verpakt in mooie kartonnen dozen, leuk maar het kost geld, dit betaal je uiteindelijk als consument!

Voordelen van Calorietje BIO HCG

Nu we wat meer informatie hebben over de ingrediënten, productie en verpakking van BIO HCG druppels kunnen we eenvoudig de voordelen van Calorietje ten opzichte van andere BIO HCG druppels op een rij zetten:

 • Geen scherpe Ampullen
 • Handig voor onderweg (klein flesje)
 • Je mag het meenemen in het vliegtuig
 • Exact dezelfde ingrediënten + meer
 • Hetzelfde productieproces
 • Gratis Begeleiding
 • Gratis Recepten
 • Gratis verzending
 • Gunstige prijs

Dit zijn slechts enkele voordelen van calorietje BIO HCG druppels. Alle voordelen, producten en prijzen kun je vinden op de website van Calorietje.

Bio HCG Voedingsschema van Calorietje

Desgewenst kun je Calorietje BIO HCG combineren met de richtlijnen van Dr. Simeons. Hou je aan het voedingsschema en drink 2-3 liter water per dag.

Voedingsschema:

Dag 1 en 2
Start met het innemen van de druppels.
Deze 1ste en 2e dag mag je eten wat je wilt en zoveel je wilt.
Dag 3 start je met onderstaande voedingsschema.

Vanaf dag 3
Ontbijt
Thee. Je mag dagelijks zoveel van de volgende soorten thee drinken: groene thee, kamille thee, brandnetelthee, drink niet te veel koffie.

10 uur: 1 appel;
11 uur: 1 opkikker.

Lunch en avondeten
Maximaal 100 gram; mager rund- of kalfsvlees, kipfilet, Chileense zeebaars, tarbot, tong, heilbot, kreeft of garnalen. Eet geen andere vlees- of vissoorten.

Bereiding: Het beste kan het eten gegrild worden om zoveel mogelijk vet kwijt te raken. Vlees of vis kruiden met het sap van een halve citroen, witte of zwarte peper, zeezout, knoflook, basilicum, tijm, marjolein. Andere kruiden zijn toegestaan.

Hierbij een portie salade eten uit de volgende groenten: snijbiet, spinazie, bietengroen, alle soorten sla, tomaten, venkel, rode radijs, komkommer, asperges en kool. Eet geen andere groenten.

Bereiding: Deze groenten kunnen rauw worden gegeten, gestoomd, of gegrild zonder olie of u kunt de groente zachtjes laten koken. Voor de dressing kun je appelcider, azijn, een halve citroen of gele mosterd gebruiken.

Tussendoor:
15.00 uur: 1 soepstengel, of 1 rijstwafel;
16.00 uur:1 opkikker;
21.00 uur: 1 appel met 1 soepstengel, 1 rijstwafel of 1 pakje van 5 melbatoastjes.

Tips:
Weeg jezelf elke ochtend zodra je opstaat, na het lozen van de ochtend urine.
Met behulp van een centimeter neem je 1X per week je bovenwijdte, taillewijdte, heupwijdte en eventueel bovenbenen en boven armen op.
Maak een foto van jezelf van vóór het begin van de kuur en na afloop kunnen je een fantastisch resultaat laten zien.

Andere Bio HCG Kuren

Naast Bio HCG druppels van Calorietje heeft vetvrij.com reviews geschreven over de volgende Bio HCG Kuren:

 • Mardanti Bio HCG
 • Momentum Bio HCG
 • Sense Bio HCG
 • Bio HCG+
 • Bio HCG Original

Lees meer over de verschillende Bio HCG Afslank Kuren

Vragen over Calorietje Bio HCG

Waarom zijn Calorietje Bio HCG Druppels anders?

De Bio HCG Druppels van Calorietje zijn goedgekeurd volgens de strenge Nederlandse wetgeving, bevatten in tegenstelling tot goedkope namaak producten unieke werkzame stoffen en zijn veilig te gebruiken. Daarnaast maakt Calorietje geen gebruik van 'dure' ampullen!

Zijn er Bio HCG aanbiedingen op Vetvrij?

Jazeker! Vetvrij heeft speciale aanbiedingen op bio hcg producten, waaronder Calorietje. Ben je op zoek naar de beste Bio HCG Aanbieding, kijk dan hier!

Hoe(veel) val ik af met Calorietje Bio HCG Druppels?

Met Calorietje Bio-HCG druppels is het mogelijk om maximaal tien kilo in drie weken af te vallen. Het succes van het gewichtsverlies is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijkheid, de juiste voeding en de hoeveelheid lichaamsbeweging. Calorietje is een zeer eenvoudig product. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

Ervaring met Druppels van Calorietje

Heb je vragen over een Bio HCG kuur of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Gezonde Groeten,

sanne

53 Reacties

 1. Goedemorgen,vraagje in het boekje staat 2 pipetjes onder de tong in de ochtend er staat je moet 2ml gebruiken maar op het pipetjes staat in het midden ook een streepje met 1ml dus als ik één vol pipetje doe dus echt helemaal vol lijkt mij dat 2 ml maar dan hoef ik toch maar 1, pipetje te gebruiken ipv 2 want dat lijkt mij dan weer te veel (4ml) klopt dus als ik 1 vol pipitje doe dit ook 2ml is

 2. Hoi,

  Werken de druppels alleen icm met het bovenstaande “crash”dieet? Want als dat zo is dan weet je eigenlijk nog steeds niet of de druppels zijn werk doen. Kun je druppels ook in nemen bij een wat hogere calorie inname? Zijn er mensen dit getest hebben?

  • Hoi, ik heb de druppels gebruikt en er normaal bij gegeten, uiteraard niet snoepen. Daarnaast ben ik iedere dag 1 uur tot 1,5 uur gaan lopen. Mijn ervaring met Calorietje is zeer positief. Geen hongergevoel en meer energie. Ik ben er 4kg in 1 maand mee afgevallen. Het is écht goed te doen.

 3. Goedemiddag, ik lees net in de reactie s dat je geen dag creme mag gebruiken waarom niet.. Want dat lees ik niet in de beschrijving.. Ik sport 3 x per week intensief.. En redt het echt niet met maar 500 cal.. Is dat echt de bedoeling ervan? Ik groetjes Dees.

 4. Ik heb jet calorietje pakket besteld ik gebruik ze al een week. drie kilo afgevallen. Heb ze via email en messenger gecontacteerd om er achter te komen. Super snel contact. Absolute aanrader!

 5. Ik val goed af door de druppels, de dagelijkse menu’s die ik volg versterken dit. Mijn lichaam gaat in keto verbranding en val af.

  • Ik volgde al een koolhydraatarm dieet maar viel niet meer af na verloop van tijd. Door de druppelkes ging vermageren weer verder, sindsdien alsweer bijna 6 kilo eraf. Super content!

 6. ik vindt het nog steeds onduidelijk w.b. het eten. kan iemand mij op weg helpen.
  om 10 uur staat er soepstengel, melbatoastje of rijstwafel. Ik begrijp dat je 1 van de 3 dingen mag hebben maar hoeveel? en mogen mannen meer?

  dit geldt ook voor de lunch en diner hoeveel groente mag je hebben? en man/vrouw verhouding hierin? Vlees mag 100 gram, mag de man meer?

  mag je de recepten van de momentum-site gebruiken?
  hebben jullie lunchrecepten?

  Alvast heel hartelijk bedankt voor de info.

 7. Hoi ik wil ook graag beginnen met calorietje maar hier staat dat ik 3x per dag druppels in moet nemen en in het boekje staat dat niet hoe zit dat gr monique

 8. Heb vandaag de druppels binnen gekregen , na 2 dagen geleverd.
  Nu mijn vraag er staat niet precies hoeveel druppels alleen dat er geen druppel in het topje mag zitten.
  Ben benieuwd

 9. Ik had druppels besteld maar is bij de post zoek geraakt.
  Contact met Dianne gehad en zij heeft een nieuw flesje opgestuurd.
  Ze heeft veel moeite gedaan om te achterhalen wat fout is gegaan.
  Ik heb 2 dagen nadat ik contact met haar had gehad een nieuw flesje binnen gekregen.
  Super service en perfecte klantvriendelijkheid.
  Het andere flesje is tot op heden nog steeds zoek.
  Druppels werken goed dit natuurlijk altijd in combinatie met het dieet. Goed te doen.
  Dianne nogmaals bedankt voor de genomen moeite.

 10. de druppels van calorietje zijn vergelijkbaar met de duurdere druppels met het verschil dat ze goedkoper zijn ;)

 11. Ik ben blij dat de echte druppels weer terug zijn. De laatste keer dat ik ze niet via deze site heb besteld maar ergens anders ben ik er ziek van geworden.

 12. Ben erg tevreden over de bio hcg druppels van calorietje, deze was goed te doen. Ik ben twee maanden geleden begonnen met de druppels en het dieet. Was natuurlijk even zoeken naar alles en het hoe en wat, maar nadat ik het door had, ging het goed.
  Ben d.m.v. de kuur uiteindelijk 10 kilo afgevallen, en wil zeker nog een kuur doen. Mijn gewicht hou ik liever nog even voor me, ben er niet trots op zeg maar…Maar goed, het is voor iedereen te doen en de recepten helpen zeker een handje mee.
  In het begin zag ik zelf niet dat ik afgevallen was maar mijn omgeving wel..ook merkte ik op mijn buik met name, die is toch aardig afgenomen. Ik ben inmiddels 3 weken gestopt en zit nog steeds keurig op gewicht..de ene dag 2 onsjes erbij, dan weer 3 eraf.

  Ik zou het zeker iedereeen aanraden om op deze manier af te vallen. Mij is het heel goed bevallen, kon zelf steeds maar niets vinden waarmee het me zou lukken…Ben niet van de Sonja Bakker of Dr. Frank…daar mag je gewoon teveel bij eten hahaha…Dit is prima!!!

  Met vriendelijke groet,

  Esther

 13. Aanvulling op e enige echte BIO-HCG van Calorietje!!

  Beschrijving

  Verlies snel uw overgewicht met de HCG afslankkuur!

  Met succes afvallen doe je met het 500 calorieën dieet hieronder vermeld.

  Dag 1 en 2

  Neem 3 keer per dag 10 druppels onder de tong. 15 minuten voor en na het innemen mag u niets eten en drinken.
  Drink ongeveer 2 / 3 liter water per dag. Verwen uzelf en eet zoveel u wilt en wat u wilt.

  Vanaf dag 3:

  Weeg uzelf iedere ochtend zonder kleding, nadat u eerst gebruik heeft gemaakt van het toilet. Houdt uw gewicht dagelijks bij.

  Neem de dagelijkse hoeveelheid van 3 keer 10 druppels zoals staat aangegeven hierboven. Drink ongeveer 2 / 3 liter water per dag.

  Met behulp van een centimeter neemt u 1 keer per week uw bovenwijdte, taillewijdte, heupwijdte en eventueel bovenbenen en boven armen op. Ook foto’s van uzelf van voor het begin van de kuur en na afloop kunnen u een fantastisch resultaat laten zien.

  Ontbijt:

  U mag dagelijks zoveel van de volgende soorten thee drinken: groene thee, kamille thee, brandnetelthee, drink niet te veel koffie. Om 10 uur 1 appel, om 11 uur 1 opkikker.

  Lunch en avondeten:

  Eet één portie van de volgende soorten vlees, met een gewicht van 100 gram, mager rund- of kalfsvlees, kipfilet, Chileense zeebaars, tarbot, tong, heilbot, kreeft of garnalen. U mag geen andere vleessoorten eten.

  Het beste kan het eten gegrild worden om zoveel mogelijk vet kwijt te raken. Voor het bereiden van uw vlees mag u sap van een halve citroen gebruiken, ook witte of zwarte peper, zeezout, knoflook, basilicum, tijm, marjilein en andere kruiden.

  Hierbij een portie salade eten uit de volgende groenten: snijbiet, spinazie, bietengroen, alle soorten sla, tomaten, venkel, rode radijs, komkommer, asperges en kool. Vermijd andere groenten. Deze groenten kunnen rauw worden gegeten, gestoomd, of gegrild zonder olie of u kunt de groente zachtjes laten koken. Voor de dressing kunt u appelcider, azijn, een halve citroen of gele mosterd gebruiken.

  Om 3 uur 1 soepstengel op rijstwafel, uurtje later 1 opkikker. In de avond nog 1 appel en soepstengel, rijstwafel of 1 pakje van 5 melba toastjes.

  Wat wel of niet te doen:

  Medicijnen op recept of zelfmedicatie mogen gewoon genomen worden. Gebruik geen crèmes, lotions ed, u mag ze wel gebruiken als ze op olievrije basis zijn, dit is persoonlijk. Sla geen maaltijden over. Geen alcohol

  Lichaamsbeweging is niet perse nodig, maar dagelijks een stevige wandeling van 30 minuten helpt mee aan het succes van het dieet.

  Voor vrouwen:

  Gebruik alleen lotions e.d. op olievrije basis (persoonlijk). Dit is optioneel.

  Hongergevoel:

  Afhankelijk van de persoon kan er in het begin een licht hongergevoel optreden. Dit duurt meestal een paar dagen. Het HCG stimuleert de mobilisatie van vet hetgeen uw lichaam gebruikt als brandstof. Uw bloedsuikerspiegel blijft gedurende de hele dag stabiel. Als u dagelijks rond dezelfde tijd hongerig wordt eet dan ca. 30 minuten daarvoor een stuk fruit.

  Wanneer u geen gewicht verliest en / of last heeft van obstipatie: gebruik ’s ochtends de HCG druppels en drink ongeveer 3 liter water. Eet 6 appels over de hele dag. Neem wel uw avondeten.

  Duur van het programma:

  U kunt het programma minimaal 23 dagen te volgen om de hypothalamus te beïnvloeden en maximaal 46 dagen. Als u na 46 dagen nog meer af wilt vallen dan kunt u gedurende 3 tot 6 weken na het dieet een normale hoeveelheid calorieën tot u nemen, met uitzondering van geraffineerde suikers en zetmeel, of het stabilisatieprogramma volgen. Na deze 3-6 weken kunt u opnieuw beginnen met het HCG dieet gedurende 3 of 6 weken.

  Het beëindigen van het HCG dieet:

  wanneer u klaar bent met het HCG dieet blijft u nog 2 dagen na het stoppen doorgaan met het dieet, want u heeft nog steeds werkzaam HCG in uw lichaam.

  Na die 2 dagen kunt u weer een normale hoeveelheid calorieën eten met uitzondering van geraffineerde suikers en zetmeel gedurende 6 weken. Houdt wel uw gewicht goed in de gaten!!! Regelmatig wegen is heel belangrijk.

  Let op!!!

  Pas op voor illegale naamaak druppels hier bestel je enige echte druppels van Calorietje!!! (Legaal en goedgekeurd voor Nederlandse markt)

 14. Hallo dames,

  Mijn broeken willen niet meer dicht ?. De laatste keer dat ik gedruppeld heb is 2013 geweest. Toen bestelde ik Ze bij calorierietje. Ik ben blij dat ze nu weer terug zijn, ze werken beter dan de oude druppels van calorietje en ik kan ze iedereen aanraden!

  Anoek

 15. Ik ben begonnen met de druppels van calorietje op 6 januari en ben enorm entousiast! Mijn gewicht was toen 80.5 kg. streefgewicht 72kg? 17-2 76.5kg in centimeters weet ik niet heb niet gemeten maar merk het wel . ben heel tevreden met de resultaten heb geen honger en ben niet slap of akelig wat ik bij een ander dieet wel altijd heb. kan het iedereen aanraden. wat de begeleiding betreft: heb ik nog geen gebruik gemaakt om via de mail te vragen. Ik blijf het alleen heel moeilijk te vinden geen creme of bodylotion en labello te mogen gebruiken. dus hier smokkel ik wel mee. (het is allemaal zo droog). blijf op het moment ook stil staan wat betreft gewicht. schommel al een paar dagen op 77kg/76kg. vind dit wel gek.hebben jullie misschien een idee hoe dit komt? Verder wil ik graag weten hoe ik het met eten moet doen tijdens wintersport en verjaardagen. wij gaan nl. vlg. week skieen. met vr. groeten jeanet

 16. Val je niet af als je de andere regels van het bio hcg dieet volgt? met andere bio hcg diëten mag je vb. dagelijks 1 appel en 1 sinaasappel eten. maakt het voor mij net iets draaglijker. ook ben ik vegetariër en eet ik tijdens zo’n bio hcg dieet veel eieren, omdat vis kopen nogal een dure aangelegenheid is. vind de eetkeuze die calorietje je geeft tl beperkt, terwijl het er eigenlijk toch op neerkomt dat je geen vet en weinig KH moet eten en zien dat je onder de 500 kcal per dag blijft? staan ook verschillende dingen tussen die ik hier in België niet vindt in mijn supermarkt.

 17. Druppels van calorietje zijn het beste bio hcg product dat ik ooit gebruikt heb! Ze is begonnen als consulente aan huis en verstuurd nu honderden potjes per dag. Kwaliteit zal altijd overwinnen. Ga zo door calorietje!

  • Hoi Pauline ik heb wel eens de prikken van de hcg gebruikt maar dat mag niet meer. en daar mocht je geen vet bij gebruiken. Ik gebruik nu ook de bio hcg druppels van calorietje en ben erg tevreden. In totaal ben ik 22 kilo afgevallen.

   Groetjes Diana

 18. Voordat ik ging trouwen wilde ik nog iet afvallen. Het ging maar om een paar kilo maar ik voelde daar wel wat onzeker over. Met Calorietje ben ik 4.2 kg afgevallen in drie weken zodat de jurk zelfs op het laatste moment niet iets ingenomen moest worden.calorietje race

 19. Toen ik begon met Calorietje was ik 78,5 kg en aan het eind woog ik 71.3. Ik hou van koken en lekker eten. Omdat ik in de loop der jaren steeds zwaarder werd, ben ik gaan zoeken naar iets wat mij snel zou helpen. Met Calorietje ben ik in 3 weken 7.2 kg afgevallen en superblij!

 20. Mijn hele leven ben ik altijd iets te zwaar geweest. Met Calorietje ben ik in totaal 5.6 kg afgevallen. Ik vond het eten lekker. Ik heb een grillplaat waar ik heel makkelijk mijn vlees op kon bereiden en ook de groente legde ik erop. Mooi weinig afwas. Ik ben alleen en het probleem is dat ik eigenlijk altijd te veel eet. Met Calorietje mag je maar 100 gram vlees dus at ik automatisch meer groente. Ik weeg nu 84.2 kg en denk dat ik nog een flesje ga bestellen.

 21. Na de geboorte van mijn tweede zoontje woog ik 78,2 kg. Ik wilde mijn oude gewicht terug van 68 kg en ben gestart met Calorietje. Na 2 weken was ik al 4.8 kg kwijt en woog ik 73,4 kg. Ik moet nog 1 weekje en hoop onder de 70 kg uit te komen. Dat gaat me zeker lukken!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in