Cetodieet, Cetodiet, PronoKal, PronoCal

Het Cetodieet is vergelijkbaar met het Prodimed Eiwitdieet. Het bestaat uit maaltijdvervangers en tussendoortjes cetodieet gebaseerd op eiwitten. Op dit moment is het Cetodieet alleen verkrijgbaar in België maar wegens het succes van het eiwitdieet zijn er plannen om ook de Nederlandse markt te voorzien van Ceto Producten.

Bart de Wever

Ceto wordt regelmatig verward met de PronoKal Methode waarmee Bart de Wever meer dan 50 kilo is vermagerd. Ook het PronoCal Anna Dieet is een andere methode.

Zo werkt het Cetodieet

Zoals we eerder vertelde lijkt dit dieet sterk op Prodimed en andere eiwitdiëten. Bij het Cetodieet wordt het overgewicht met een globale strategie bestreden.

Vetmassa

Dit is namelijk de enige methode waarmee de vetmassa kan worden verminderd zonder dat de spiermassa wordt aangetast. Dankzij cetodieet kan het lichaam op een natuurlijke wijze in ketose cetose “verlies van vetmassa “gaan waardoor het hongerig gevoel vermindert.

4 Reacties

 1. ik ga nu ook starten met cetodiet op aanraden van mijn arts.
  waar vind ik gemakkelijk de producten? want de site van cetodiet werkt niet

  van de dokter kreeg ik een heel beperkte lijst. (in mijn ogen)
  mag vb vanilleflan en milkshake vanille ook al vanaf de eerste fase?

 2. Cetodieet lijkt sterk op PRONOCAL. Het lijkt erop dat het dezelfde producten zijn. Ik ben zelf nu twee weken pronocal bezig en al 8 kilo kwijt. Pronocal is iets duurder maar je krijgt wel top begeleiding erbij. Ik raad iedereen pronocal aan.

 3. beste,

  jullie website op de verpakkingn klopt niet of is onjuist.
  ik had graag tips en recepten geraadpleegd.
  ik ben ook met cetodiet begonnen maar er is nog niet veel af. 3 kg in ander halve week. En correct toegepast. Ik had echt wel wat meer gewichtsverliesverwacht om bijna niets te mogen eten. Er moeten er nog 10 af dus mijn weg is bijkbaar nog lang.

 4. Cetodieet werkt prima bij mij. Het is een betaalbaar alternatief voor prodimed. Ik volg het nu 2 maanden en zi tin de laaste fase. in totaal ben ik 11 kilo afgevallen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in