Wat is Chili Burn?

Chili Burn zijn voedingssupplementen die zijn gebaseerd op een natuurlijke formule die bestaat uit capsaïcine uit chilipeper. Chilipeper heeft een positieve werking op de stofwisseling en de verbranding van vetten. De stoffen in chilipeper houden de stofwisseling alert en dit heeft blijvend gewichtsverlies als gevolg.

Chili Burn Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Chili Burn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Chili Burn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

chili burn review Chili Burn Review Meer informatie

Voor wie is Chili Burn geschikt?

Chili Burn is speciaal geformuleerd voor personen die extra ondersteuning bij het afslanken kunnen gebruiken. Het houdt de verbranding hoog zodat je tijdens en na je dieet optimaal vet verliest.

Dit product is niet voor personen jonger dan 18 jaar en personen met een lactose-intolerantie. Eveneens mogen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven Chili Burn niet gebruiken. Ook personen met galstenen, maagzweren en leveraandoeningen worden afgeraden om Chili Burn te gebruiken. Heb je twijfels? Raadpleeg de huisarts dan eerst alvorens met deze kuur aan de slag te gaan.

Is Chili Burn effectief?

In de tabletten van Chili Burn komt deze stof, capsaïcine genaamd, in hoge concentraties voor. De gunstige werking van capsaïcine wordt gecombineerd met extracten uit groene thee, dille, gember en pepermuntolie. Deze formule ondersteunt de spijsvertering en gaat gasvorming tegen.

Wat doen de overige ingrediënten?

 • Dille kalmeert de spijsvertering en helpt tegen cellulitis.
 • Gember gaat ontstekingen tegen en haalt gifstoffen uit het lichaam.
 • Pepermuntolie verhoogt de stofwisseling en heeft een kalmerend effect op het lichaam.

Volg de gebruiksaanwijzingen nauwkeurig om de beste resultaten uit Chili Burn te halen. In de eerste twee weken neem je 2 maal daags 2 tabletten in. Bij voorkeur bij een maaltijd. Na die 2 twee maken mag je 2 maal daags een tablet innemen. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. Doe dit om van de vele voordelen van Chili Burn te genieten.

Nog niet overtuigd? Lees dan de vele positieve recensies over Chili Burn. Het product is heel bekend en wordt vaker op dieet-websites besproken.

Wat kost Chili Burn?

Een doos Chili Burn bevat 60 tabletten en kost €25.99. Zo een voorraad is goed voor twee en een halve week. Daarna doe je er een maand mee, omdat je de dosering na de eerste 2 weken moet afbouwen naar 2 tabletten per dag.

Voordelen

 • Geen jojo-effect dankzij de stof capsaïcine.
 • Chili Burn remt de eetlust.
 • De kcal die je consumeert worden minder snel opgeslagen als vetten.
 • De verbranding wordt verhoogt.
 • Gewichtsafname op een natuurlijke manier.
 • Chili Burn is geschikt voor veganisten en vegetariërs.
 • Het bevat geen kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen.
 • Het veroorzaakt geen bijwerkingen.

Nadelen

 • Chili Burn is niet geschikt voor personen met een lactose-intolerantie.
 • Ook personen met galstenen, maagzweren en leveraandoeningen worden afgeraden om Chili Burn te gebruiken.
 • In de eerste twee weken moet je best veel tabletten inslikken elke dag.

Conclusie

De tabletten van Chili Burn kun je 12 weken lang gebruiken. Binnen die periode kun je tussen de 7% en 10% lichaamsvet verliezen. Het gaat hier dus om het verminderen van vetweefsel. Je verliest dus geen vocht of spierweefsel. Probeer het voor 12 weken en deel je mening hieronder.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSlimFruit Bioactive Review
Eenvoudig AfvallenRaspberry Formula Review
chili-burnWat is Chili Burn? Chili Burn zijn voedingssupplementen die zijn gebaseerd op een natuurlijke formule die bestaat uit capsaïcine uit chilipeper. Chilipeper heeft een positieve werking op de stofwisseling en de verbranding van vetten. De stoffen in chilipeper houden de stofwisseling alert en dit heeft...

125 Reacties

 1. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik 30 kilo afgevallen door verantwoorde voeding en 3x pw sporten met een personal trainer. Vorig jaar juli ben ik gestopt met roken en de kilo’s kwamen er zo langzamerhand weer bij, in totaal 10 kilo. Ik let nog steeds op wat ik eet en ook sport 2 a 3x pw. Nu alleen want met de personal trainer ben ik in begin 2017 gestopt. Nu lukt het maar niet om wat kilo’s kwijt te raken. Ben 50+ en het voelde lekker om slank te zijn. Ik heb gehoord dat door roken je stofwisseling veranderd. Ik las in een tijdschrift bij de huisarts over Chili Burn en kwam op deze site terecht. Ik zou graag mee willen werken aan deze proef en het product willen testen en mijn eerlijke mening te geven. Ben zeer benieuwd wat de resultaten zijn. Gr Tina

 2. Ik zou het graag willen proberen om de laatste paar kilo’s en zwembandje kwijt te raken. Heb jaar bij dietiste gelopen maar ook al ik eet en snoep niet veel, het laatste randje krijg ik niet weg. Sport ook maar door gewrichts problemen beperkt.

 3. Door de overgang het niet fit voelen, mijn leeftijd (60 jaar) en niet onbelangrijk het budget zou ik op deze manier heel graag 10 tot 15 kg kwijt willen proberen te raken en Chili Burn gratis willen testen.

 4. Graag zou ik Chili Burn gratis willen testen.
  Heb al van alles geprobeerd. Momenteel eet ik bijna geen koolhydraten meer (alleen nog wat fruit), maar ook dat heeft geen invloed. Moet minimaal 10 kg kwijt; beter nog: 15 kg.

 5. Ik zou dit graag willen proberen omdat ik merk dat ik mijn overtollig vet niet meer kwijtraak met sporten alleen. Heb ff zetje in juiste richting nodig om het overtollig vet kwijt te raken

 6. Is het product ook geschikt voor vrouwen die net de overgang hebben doorgemaakt ?
  Dan zou ik heel graag gratis willen testen. Buikvet krijg ik er met sporten niet echt meer af.

 7. Ik zou graag voor deze test in aanmerking willen komen
  Heb van alles geprobeerd mbt dieten en sporten en dat helpt wel maar volstaat net niet, graag zou ik willen testen en onderzoeken of dit product mij helpt om af te vallen

 8. Na druk te sporten en te letten op voeding, heb ik nog niet mijn doel bereikt. Ik hoop dmv dit produkt net dat laatste zetje te krijgen. Ik zou graag testen en het resultaat willen delen.

 9. geachte lezer

  graag zou ik in aanmerking komen voor deze vet verbrander.

  een aantal familie leden maken nu ook gebruik van deze vet verbrander,,het zijn alleen maar positieve verhalen die ik hoor, daarom wil ik het nu ook uitproberen , en kijken of het mij ook helpt ,

 10. Ik zou graag in aanmerking willen komen om Chili Burn te testen. Ik heb al vele pogingen gedaan om gewicht te verliezen. Crashdiëeten, sporten, dagelijks wandelen, sportschool, poeders en pillen, maar tot nu toe zonder enig blijvend resultaat. Alleen dat je na zo’n poging nog weer meer aankomt, dan je al woog.
  Door te trage schildklier en daardoor trage stofwisseling gaat het al minder gemakkelijk dan anders. Ik heb er zelfs een tijdlang extra pepers voor in het eten gedaan in de hoop dat de stofwisseling wat sneller zou gaan. Maar het is niet fijn, als al je eten hetzelfde smaakt. Daarom ook niet vol te houden.
  Naast de trage schildklier begint ondertussen mijn leeftijd(bijna 50)ook het afvallen tegen te werken, gezien het feit dat je dan zo’n beetje in de overgang komt.
  Misschien nu met deze kans wel. Ik kan het jullie laten weten, als ik voor de test in aanmerking kom. Door die test, heb ik meteen weer een stok achter de deur, om door te gaan. Want de wetenschap dat er iemand op het evaluatierapport zit te wachten is wel weer een stimulans.

 11. Hallo,
  Ik wil graag dit product proberen.
  Zit in de overgang en heb ook al van alles geprobeerd om van die buik af te komen.Probeer zo veel mogelijk de spieren te trainen maar ik ben geen sportschool type. Misschien gaat het met behulp van Chili burn wat beter. Ik wil zeker 8 kilo kwijt.

 12. Ik zou dit product heel graag willen testen. Ik ben 31 jaar en al heel wat jaren bezig met pogingen tot afvallen. Helaas kom ik elke keer weer aan. Dit lijkt mij een product mer blijvend resultaat!!

 13. Goeden middag
  Ik las over chili burn in het blad “Healty” en kwam via google hier terecht.
  In 2015 stopte ik met de pil en kwam daar door meteen in de overgang. Volgens mijn huisarts had ik nooit zolang de pil mogen slikken.( Gek he als hij wel het recept goed keurt :P) En ik stopte 3 mnd. hierna met roken want nu werd het tijd omdat er copd werd geconstateerd. In mei 2016 kwam ik bij een diëtiste terecht omdat ik het niet meer zag zitten en nergens lol meer in had. Ik was met mijn lengte van 1.71m 17kg bijgekomen en vond mezelf eng en vies .En ja hoor ik viel wel af maar kwam ook bij… als ik 3kg verloor zat er bij de volgende controle weer 2 kg bij…om gek van te worden.
  Nu op dit moment, bijna 2jr verder weeg ik iets meer dan 80kg. en gaat het volgens mijn diëtiste prima .Maar ik denk daar anders over en wil meer gewicht kwijt… zeker nog 8 kg. Ik heb hierover een gesprek gehad met mijn diëtiste en ze vertelde mij dat het enige dat extra hielp groene thee was… en wel 4 kopjes per dag. Ik ben geen theedrinker maar wil wel van dat buikje af. ook wil ik nog afvallen vanwege mijn lucht… hoe minder ik moet meeslepen hoe makkelijker ik adem haal. Ïn het artikel dat ik las in Healthy zei de dame dat haar buikje minder werd…. en mede dat is de reden dat ik ze graag wil proberen…
  Met vriendelijke groet Gertie

 14. ik zou dit graag willen proberen ben 7 jaar geleden 20 kg afgeslankt maar omdat ikk in de overgang zit en hier hormonen voor gebuik ben ik weer veel aangekomen. afslanken lukt wel maar heel langzaam 2 kg in 3 weken ongeveer. daarom denk ik dat ik een geschikt persoon ben om te testen

 15. Hallo.
  Wil het ook graag testen ben 20 kg afgeslankt maar wil mijn vetpercentage nog meer naar beneden. Dat lukt op dit moment niet meer dus dit zou wellicht kunne helpen.

 16. Ik heb inmiddels al het hele kruidvat, de tuinen, enz enz leeg gekocht en iedere keer trap ik er weer in! Tot nu toe heeft alleen KetoX24 geholpen. Overtuig me maar met Julie product dat ’t ook werkt… Want ik ben van m’n geloof gevallen ondertussen. Hoop op een reactie van jullie.

 17. Wil graag 20 kilo kwijt alles al geprobeerd nog geen grammetje eraf.
  Zoek een goed natuurlijk product ter ondersteuning om nou een echt af te vallen.

 18. Ik zou het product heel graag willen uitproberen!!! Bjj mij blijven de kilo’s er ook plakken op mijn 48 jaar. Ben nu 5 kilo te zwaar en ondanks ik er erg op let gaat er niets af. Hopelijk geeft dit een steuntje in de rug en helpt het. Heel nieuwsgierig!!

  Ik

 19. Ik wil dit zo graag testen. Ben weer volop aan het sporten en onderstaande punt is perfect icm krachttraining. Gezien ik alleen vet vermindering wil en toename van spieren.

  Binnen die periode kun je tussen de 7% en 10% lichaamsvet verliezen. Het gaat hier dus om het verminderen van vetweefsel. Je verliest dus geen vocht of spierweefsel.

 20. graag zou ik het product willen proberen heb alles geprobeerd maar het lukt niet ben gewoon te vet,zou het product graag willen testen

 21. ik zou graag de laatste 5 kg nog kwijt willen maar dit lukt mij niet wat ik ook doe!
  Graag zou ik het product willen testen om te kijken of het met dit product wel lukt!

  BVD
  Groet,
  Nico

 22. Ik zou het graag willen proberen… al verschillende dingen geprobeerd. Maar weinig resultaat…
  Ben dus erg benieuwd wat dit zal gaan doen
  Ik test het graag uit!!

 23. Ik zou het graag willen proberen… al verschillende dingen geprobeerd. Maar weinig resultaat…
  Ben dus erg benieuwd wat dit xal gaam doen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in