Chloe Ting Review en Ervaringen

Chloe Ting is een van de populairste YouTubers en influencers op het gebied van fitness van dit moment. In dit artikel lees je alles over deze dame uit Singapore en of haar methode effectief is.

Wie is Chloe Ting?

Chloe Ting workout
Chloe Ting workout

Chloe Ting (geboren op 9 april 1986 in Brunei) is een van de belangrijkste fitness persoonlijkheden van dit moment. Chloe deed een commerciële opleiding en ze werkte een tijdje als actuaris. In 2016 begon zij met vloggen, waarbij ze in 2017 besloot zich volledig te richten op Fitness.

In 2020 sloegen haar video’s ineens flink aan, nadat haar video’s via Tiktok aansloegen. In 2020 waren de video’s van Chloe Ting het best bekeken in haar categorie in diverse continenten. Chloe Ting kreeg ook diverse awards voor haar fitnessvideo’s. Zo won ze een Streamy Award en was ze genomineerd voor prijzen van de AACTA en voor een Shorty Award.

Aan het begin van oktober had Ting 24.2 miljoen abonnees op YouTube. De populairste video was maar liefst 473 miljoen keer bekeken.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Chloe Ting Review en Ervaringen Meer informatie

Chloe Ting afvallen

Waar Chloe Ting oorspronkelijk vooral video’s maakte met fitnessoefeningen, brengt zij inmiddels ook allerlei andere content uit over afvallen. Zo biedt zij ook een grote hoeveelheid recepten aan via haar website.

Een groot deel van deze recepten is ofwel rijk aan eiwitten, ofwel laag in koolhydraten (of beide). Als je een dieet volgt dat laag is in koolhydraten, levert dit positieve effecten op voor het gewichtsverlies (bron).

Chloe Ting 2 weeks shred challenge

Chloe Ting slank
Chloe Ting slank

Een van de bekendste fitness programma’s van Chloe Ting is de 2 weeks shred challenge. Hierbij volg je 5 dagen in de week een programma van ongeveer een half uur. Dit programma bestaat uit een combinatie van diverse, los te volgen video’s van Chloe. Aanvullend kun je nog een warming up en een cooling down volgen.

Het moet gezegd worden dat dit programma best pittig is als je niet gewend bent om te sporten. Daarnaast kan het lastig zijn om gemotiveerd te blijven als je alleen thuis de video’s volgt.

De video’s van Chloe Ting zijn wel goed te volgen. Chloe legt duidelijk uit welke stappen je moet volgen. Bovendien zit er veel variatie in de oefeningen. Dit maakt de video’s wel goed vol te houden.

Chloe Ting ervaringen

Het mooie aan Chloe Ting is dat zij heel veel video’s en programma’s heeft die je gratis kunt volgen. Omdat er ook nog steeds nieuwe video’s bij komen, heb je genoeg aan deze oefeningen voor al je thuis workouts.

In de video’s behandelt Chloe ook vrijwel alle lichaamsdelen. Er zijn specifieke oefeningen voor de armen, benen, buikspieren, billen, etc. Het mooie is dat je de oefeningen met beperkte materialen kunt uitvoeren. Je hoeft dus geen grote kosten te maken om de video’s te volgen.

Als je dat wilt, kun je je aanmelden op de website van Chloe. Dit kost geen geld. Je kunt dan bijhouden welke video’s je hebt bekeken en ook de recepten organiseren.

Het nadeel aan dit alles is wel dat heel vrijblijvend is. Er is niemand die je aanspoort om te gaan sporten en je bent echt op jezelf aangewezen. Aan de andere kant, als je de discipline op kunt brengen om de trainingen te volgen, dan is het programma van Chloe perfect.

Chloe Ting effectieve workouts?

Chloe Ting heeft een groot aantal workouts van diverse soorten. Haar High Intensity Interval Training (HIIT) video’s zijn erg effectief om op korte termijn je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren (bron).

In de meeste video’s van Chloe doe je echter krachttraining, waarbij je vooral je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Krachttraining is uiteindelijk behoorlijk effectief als je gewichtsverlies nastreeft. Dit effect merk je vooral als je krachttraining combineert met een dieet dat laag is in calorieën (bron).

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringGarcinia Cambogia Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSwitchMe Sportvasten Review en Ervaringen
chloe-tingChloe Ting heeft een groot aantal workouts van diverse soorten. Haar High Intensity Interval Training (HIIT) video's zijn erg effectief om op korte termijn je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. In de meeste video's van Chloe doe je echter krachttraining, waarbij je vooral je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Krachttraining is uiteindelijk behoorlijk effectief als je gewichtsverlies nastreeft. Dit effect merk je vooral als je krachttraining combineert met een dieet dat laag is in calorieën

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in