Ciltep Review en Ervaringen

Een gebrek aan concentratie is een veel voorkomend probleem. Met name mensen die kantoorwerk doen of studeren hebben hier last van. Als gevolg hiervan werken zij niet zo efficiënt als ze zouden willen. Ciltep is een nootropicum (oftewel een smart drug) dat belooft hier wat aan te doen.

Ciltep belooft dat het in staat is om je cognitieve prestaties te verbeteren. Je zou met name beter in staat moeten zijn om je te concentreren. Het middel wordt dan volgens de fabrikant met name veel gebruikt door CEO’s, bankiers, kunstenaars en wetenschappers. Een interessant middel dus om eens aan een test te onderwerpen.

Wat is Ciltep?

Ciltep is een capsule met daarin een vijftal ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt uit de capsule is het artisjokkenextract. Daarnaast zit er forskoline in (een stof die gewonnen wordt uit een Indiase plant), twee aminozuren (bouwstenen voor eiwitten) en vitamine B6.

Dagelijks neem je drie capsules Ciltep op een nuchtere maag. Sommige mensen kunnen met minder capsules toe. Aangeraden wordt om wekelijks een of twee geen Ciltep te gebruiken. Veel mensen doen dit in het weekend omdat ze dan toch niet werken.

Ciltep Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ciltep zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 18 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ciltep graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Voor wie is het geschikt?

Niet iedereen kan Ciltep gebruiken. Als je fenylketonurie hebt, kan je lichaam de phenylalanine in het supplement niet verwerken. Daarnaast wordt het afgeraden om Ciltep te gebruiken in combinatie met een andere stimulerende middelen. Deze middelen kunnen op elkaar in werken en dit kan tot ongewenste effecten leiden. Houd er rekening mee dat cafeïne ook een stimulerend middel is. Ciltep is vrij van dierlijke bestanddelen en bevat geen soja-eiwitten.

Is het effectief?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of Ciltep effectief is. Voordat we naar de resultaten van onze praktijktest gaan, kijken we eerst naar het wetenschappelijke bewijs.

Het belangrijkste ingrediënt in Ciltep is artisjokkenextract. Belangrijke werkzame stof in artisjokken is luteoline. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat deze stof het lichaam op verschillende manieren beschermt. Zo reguleert het de insulinespiegel en beschermt het de hersenen van muizen tegen schade als gevolg van overgewicht (bron). Als laatste heeft het ontstekingsremmende werking (bron).

Een ander belangrijk ingrediënt uit Ciltep is Forskoline. Dit bestanddeel stimuleert de werking van adenylyl cyclase. Dit is een enzym dat een rol speelt bij de verbranding van bepaalde soorten vet in het lichaam (bron). Verder zorgt dit middel ervoor dat er bepaalde verbindingen in de hersenen tot stand komen. Dit zou de stimulerende werking op de concentratie moeten verklaren.

De aminozuren in Ciltep hebben beide een positieve uitwerking op het brein. Phenylalanine is een belangrijke bouwsteen voor dopamine, een van de geluksstofjes in onze hersenen (bron). Acetyl-l-carnitine zorgt voor het vrijkomen van andere neurotransmitters, zoals GABA en serotonine (bron).

De praktijktest

Om de werking van Ciltep te testen, hebben we een aantal mensen benaderd die mentaal zwaar werk doen. Onze groep bestond uit een programmeur, een tekstschrijver, een manager, en administratief medewerker en een student. Alle proefpersonen zijn gezond en hebben Ciltep gebruikt conform de voorschriften op de verpakking. We hebben een maand lang de effecten van het supplement in de gaten gehouden.

https://www.youtube.com/watch?v=5JPDR8afKMc

Vier van de vijf proefpersonen waren uitermate tevreden over de werking van het supplement. De tekstschrijver gaf aan dat hij veel langer door kon werken zonder afleiding te zoeken. Dit zorgde ervoor dat hij eerder klaar was met zijn werk. Gek genoeg had hij wel het idee dat hij wat minder creatief was. De programmeur vond dat zij sneller en geconcentreerder kon programmeren met minder fouten tot gevolg. De administratief medewerker merkte dezelfde effecten. Hij kon zich beter afsluiten als zijn collega’s in gesprek waren. De student had in de periode van de test een tentamenperiode. Hij haalde voldoenden met minder inspanning dan voorheen.

De manager was wat minder tevreden. Hoewel zij zich beter kon concentreren bij het lezen van stukken en bij het nadenken over moeilijke beslissingen, had zij het gevoel dat bepaalde uitdagende taken, zoals gesprekken met medewerkers, juist moeilijker waren, omdat andere taken makkelijker aanvoelden. Toch zou ook zij op sommige dagen Ciltep blijven gebruiken.

Wat kost het?

Een pot met 60 capsules kost €39,95. Dit is voldoende voor een maand.

De Voordelen

Ciltep is een makkelijke manier om een van de grootste problemen van veel kenniswerkers op te lossen, namelijk het gebrek aan concentratie. Dit leidt tot betere prestaties en daarom zouden de meeste proefpersonen het middel zelf kopen, omdat zij het gevoel hebben dat zij het terug verdienen.

De Nadelen

In een of twee gevallen leidde Ciltep tot een soort ongemakkelijke ‘vibe’. Een van de proefpersonen kwam op een borrel terecht voordat het middel uitgewerkt was en dit leidde tot een vervelend gevoel. In een ander geval nam iemand de Ciltep te laat, waardoor hij de volgende nacht niet kon slapen.

Conclusie

Ciltep is een origineel supplement met een bijzondere werking. Het stelt de gebruikers in staat om zich beter te concentreren en om meer uit hun werkdag te halen. Dit alles gebeurt met relatief weinig bijwerkingen. Hoewel €39,95 voor ongeveer een maand aan capsules best duur is, vinden onze proefpersonen het de moeite waard omdat ze de tijd weer terug verdienen.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDieetlijst Belasting 2017 en 2018
Volgend artikelPapistop Review en Ervaringen

1 reactie

  1. Graag wil ik Ciltep testen. Samen met mijn man heb ik 2 grote horecabedrijven waarbij we veel uren werken. Tevens hebben we in november ons 3e kindje gekregen, dus druk druk druk! Om alle ballen in de lucht te houden en scherp en enigzins gezellig te blijven gi g ik op zoek naar een hulpmiddel. Diverse blogs gelezen over nootropics kwam ik bij Ciltep uit, mede door het artisjokkenextraxt spreekt het mij aan. Na 3 zwangerschappen heb ik 20 kg overgewicht en ik vermoed ook insulineresistentie waardoor ik veel vetopslag op mijn benen heb. Al met al ben ik een gezonde vrouw van 33 die een duwtje in de rug nodig heeft, zowel mentaal als fysiek. Graag verneem ik snel een reactie!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in