Citro-Cure Citroensapkuur

We kennen de Citroensapkuur waar je zelf op een betaalbare manier met behulp van onder andere Citroen en Cayennepeper een ontgiftingsdieet kunt samenstellen. Maar wist je ook dat er een Citroendieet in capsulevorm op de markt is? Zo kennen we de Citroensap-kuur Capsules en de Citro-Cure Citroensapkuur.

Problemen met Citro Cure

We lezen regelmatig kritische reacties over de Citro Cure Citroensapkuur. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.De leverancier van Citro Cure levert ook Puri Ligne Afslankpillen, hier zien we soortgelijke problemen. Lees er hier alles over of geef hier jouw ervaring met Citro Cure of Puri Ligne.

Citro Cure Capsules

Citro-Cure capsules bevatten onder andere de volgende ingrediënten

Citrus Autantium
vezels bittere oranjeappelboom

Citrus Sinensis
droog extract vrucht zoete sinaasappel

Citrus Limon
poeder vrucht citroenboom

Garcina Cambogia
extract vrucht guttegomboom

Citrus Aurantium
extract vrucht bittere oranjeappelboom

Paullinia Cupana
poeder zaden van guarana

Wat kost Citro-Cure?

Een Citro-Cure voor een gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo kost ongeveer 70 euro. Heb jij ervaring met Citro-Cure? reageer hier of lees de reacties van andere afvallers.

65 Reacties

 1. Was tevreden eerste 2 dagen was dan ook twee kilo kwijt maar dit kwam door het meerdere malen naar de toilet te moeten(krampen pijnlijk).De dagen erna ging er niets meer af van gewicht en was ik ook ongesteld door de pillen er ligt precies een baksteen op je maag dus stoppen was de boodschap.Heb nog andere soorten pillen genomen maar niets helpt toch niet hoe ze het zo mooi beloven.Denk gewoon minder eten en wat sport zeker.

 2. ik gebruik citro-cure al een maand en het werkt echt . ik ben wel maar 4kg kwijt ,maar beter dan niks he ! ben heel blij. :-)

 3. Ik heb zonet besteld..ik heb wel betalen aan de postbode genomen..zo ben ik zeker dat ik mijn centen niet kwijt ben moesten ze het niet leveren..Ik ben wel benieuwd naar het effect ervan ,mijn streefdoel is -10kg.Ik let op mijn voeding en drink altijd enkel water,zo ben ik al -8kg gegaan best makkelijk want ik lust geen cola of ander frisdranken,dielaatste 10 krijg ik er moeilijk af.dus ik verwacht niet dat een capsule innemen, me direct -10kg ga doen maar hoop wel dat het me extra kan helpen doordat mijn lichaam gaat ontgiften.Ik hou jullie op de hoogte! Mvg T.

 4. @ Gerda. Ik heb hetzelfde meegemaakt met slimex 15 van de Nderlandse slimex15 webshop. 150€ betaald en krijg ook na heel veel emails geen reactie meer. Hun niet tevreden geld terug is ook niet van toepassing. Veel beloften, maar uiteindelijk niks.

  • @Xeno. Welke ervaringen heb jij met slimex15? Kan me niet vorstellen dat het werkt. Is hier mischien nog iemand die er ervaringen mee heeft? Alvast bedankt!

 5. Ik ben heel erg teleurgesteld. Ik neem al 2 weken zonder vergeten 2 capsules met water op mijn nuchtere maag en ben bijna 3 kilo BIJGEKOMEN. En dit terwijl ik nu heel veel water overdag nog drink. Ik probeer het nog 1 week verder te doen en dan zal ik alles netjes terugsturen. Heb me weer eens deftig laten meeslepen.

 6. op half augustus bestelden wij een citro- cure. nu, 09/09, hebben wij nog steeds NIETS ONTVANGEN zelfs niet na herhaaldelijk erom vragen; Wij betaalden 94 € om de 4 flesjes van de reclame opgestuurd te krijgen maar het geld wordt wel ontvangen maar men LEVERT NIET
  hoe geraken wij aan onze producten? eventueel een adres!

 7. hallo
  al tweemaal een doosje met tabletten besteld
  2 tabletten op je nuchtere maag
  bij mij werken ze sterk op mijn hongergevoel
  maar weet nu niet meer waar ik ze kan bestellen
  want het zijn heel andere doosjes die op deze site voorkomen
  mijn doosjes zijn wit met een volledig groen omhulsel met een citroen en een halve limoen erop
  wie kan me helpen om er weer aan te komen?

  • Beste,
   Ik heb die ook besteld op de site staat er citroensap-kuur op maar ze worden aan huis gestuurd zoals jij ze ook gekregen hebt, wit doosje, groen omhulsel en halve limoen erop (citro-cure).
   Groetjes
   Nathalie

  • hallo de witte doosjes met groene omhulsel en een citroen en halve lemon erop kan je bestellen bij
   dema av.de l’Expansion 9 4432 Alleur

 8. geachte

  ik neem dagelijks 2 tabletten smorgens nuchter voor het ontbijt
  ik doe dit al 10 dagen en nog altijd geen resultaat
  mijn vraag is moet dit niet voor elke maaltijd 2
  wie kan mij helpen?

 9. Beste mensen,

  Met veel enthousiasme begon ik aan de kuur….ik ben niet obees, weeg 63,4 kg, maar wou toch naar mijn gewicht van 59 kg, zes maanden geleden. Samen met de kuur heb ik ook mijn eetgewoonten drastisch veranderd. Jammer dat ik niet kan sporten, ik revalideer al zes maanden van vier knieoperaties….ik ben nu een maand bezig met de kuur, dus 1potje is opgebruikt, en ik ben begonnen met mijn tweede doos, en ik ben heel teleurgesteld, amper 1 kg ben ik kwijt, maar denk eerder dat het van mijn gezonde voedingsgewoonte is……dus ik Aken echt geen reclame maken voor het product, ik ben ontgoocheld !!!.

 10. Voor het eten met een groot glas water.
  Ik hoop dat het zal helpen, zelf ben ik geen gram afgevallen door het nemen van deze pillen.

  Succes.

  • Ben nu zo een dag of 8 bezig en er is 3kg af.Ik probeer wel een beetje op mijn voeding te letten maar er is maar een nadeel dat je in het begin diaree hebt.

 11. Ik heb vandaag de bestelling thuis gekregen. Hoeveel keer en wanneer neem ik nu het beste? 1 voor elke maaltijd of 2 ‘smorgens? Iemand ervaringen?

 12. Zelf heb ik de capsullen besteld op een donderdag en de week erop had ik ze al in mijn bus steken.

  Ben ondertussen een week bezig met de citro-kuur, en ben ook nog niets afgevallen, drink 2 liter water per dag en ga sporten. Voel me wel energieker en heb minder honger, dat zal nadien toch een effect moeten hebben op het gewicht.
  Ik schrijf het nog niet volledig af.

 13. Vandaag begonnen met de citroensap-kuur en tevens ga ik letten op mijn voeding! Zie t eerder als een hulpmiddel om mijn dieet makkelijker te maken want, zonder op je voeding te letten geloof ik r niet in. Elk pondje gaat door het mondje…geloof me! Ben afslankcoach geweest, ben dus benieuwd! Voel me wel energieker(guarana) en lijkt alsof ik al minder trek heb in snoep! hou jullie op de hoogte!

  grts sas

 14. de citro cure potjes besteld en binnen de 3 dagen gekregen maar, het dieet zit er niet bij .enkel een folder om nog eens het boek te bestellen .
  ik begrijp de foto’s van de négatieve caloriën niet? hoeveel moet je daarvan eten ? er staat zelfs aardbeien taart op ,daar ben ik gek op maar hoe kan dit nu werken om af te vallen?
  normaal doe ik een citroensapkuur om lichaam te reinigen en dan mag je niks eten,alleen thee slurpen .
  nergens een bijkomende info te vinden over de werking van het artikel of hoe het beste resultaat bekomen wordt ! dat valt tegen , nu ben ik benieuwd of er nog een paar kilo’s af geraken voor deze dure prijs?
  hou jullie op de hoogte

 15. Hey,

  Ik heb vandaag mijn 2 potjes toegestuurd gekregen en ben wel vrij enthousiast! ik zie dat de meningen hier verdeeld zijn dus ben ik benieuwd.
  Ik vroeg me alleen of wanneer je nu juist ze moet nemen. Ik lees 2 à 3 capsules met een glas water s’ morgens voor je ontbijt, ik lees dan ook weer dat je telkens een capsule moet innemen voor elke maaltijd dus ben ik wat in de war!
  kan iemand me zeggen hoe het juist gaat?
  Gr xxx

 16. Heb vorige maand een citro cure gekocht, maar krijg er constipatie en pijn aan mijn nieren door. Hoe kan ik de pillen terugbezorgen?
  Grtz Bruno

 17. Wat lees ik hier voor reactie, mij zeggen de mensen dat ik ben afgevallen. Ik heb de drie potjes in eens besteld en deze zijn nu bijna op. Dus drie maanden en ik voel me beter, en de medemensen zeggen dat ik afgevallen ben. Dus vandaag de volgende bestelling

 18. Hallo, ik heb ook die potjes besteld maar begon te twijfelen of ik er goed aan deed na de reacties hier te hebben gelezen. Ik ben nu een week bezig, heb mijn eetpatroon niet veranderd, drink alleen 0,5ltr water meer per dagen toch ben ik nu 1 kg kwijt. En had ook m´n heupomtrek en taille gemeten. Op de heupen ben ik 2,5cm kwijt en de taille 3,2cm. Voor mij werkt de kuur dus zeker wel en zal er ook mee blijven doorgaan

 19. Helaas ik ben nu 2 weken bezig , niet dat ik kilootjes kwijt wil ,gewoon het product even testen. Het product werkt NIET! Beste mensen ik kan jullie maar één antwoord geven . Verander jullie eetpatroon , eet gezond ,stop met jullie vol te proppen met chips en cola! En de kilootjes zullen eraf vliegen!De consument speelt op vraag en aanbod vergeet dit niet!
  smijt die onzin weg ,en werk zelf aan jullie gezondheid.

  Harry

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987