Citro-Cure Citroensapkuur

We kennen de Citroensapkuur waar je zelf op een betaalbare manier met behulp van onder andere Citroen en Cayennepeper een ontgiftingsdieet kunt samenstellen. Maar wist je ook dat er een Citroendieet in capsulevorm op de markt is? Zo kennen we de Citroensap-kuur Capsules en de Citro-Cure Citroensapkuur.

Problemen met Citro Cure

We lezen regelmatig kritische reacties over de Citro Cure Citroensapkuur. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.De leverancier van Citro Cure levert ook Puri Ligne Afslankpillen, hier zien we soortgelijke problemen. Lees er hier alles over of geef hier jouw ervaring met Citro Cure of Puri Ligne.

Citro Cure Capsules

Citro-Cure capsules bevatten onder andere de volgende ingrediënten

Citrus Autantium
vezels bittere oranjeappelboom

Citrus Sinensis
droog extract vrucht zoete sinaasappel

Citrus Limon
poeder vrucht citroenboom

Garcina Cambogia
extract vrucht guttegomboom

Citrus Aurantium
extract vrucht bittere oranjeappelboom

Paullinia Cupana
poeder zaden van guarana

Wat kost Citro-Cure?

Een Citro-Cure voor een gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo kost ongeveer 70 euro. Heb jij ervaring met Citro-Cure? reageer hier of lees de reacties van andere afvallers.

65 Reacties

  1. Was tevreden eerste 2 dagen was dan ook twee kilo kwijt maar dit kwam door het meerdere malen naar de toilet te moeten(krampen pijnlijk).De dagen erna ging er niets meer af van gewicht en was ik ook ongesteld door de pillen er ligt precies een baksteen op je maag dus stoppen was de boodschap.Heb nog andere soorten pillen genomen maar niets helpt toch niet hoe ze het zo mooi beloven.Denk gewoon minder eten en wat sport zeker.

  2. ik gebruik citro-cure al een maand en het werkt echt . ik ben wel maar 4kg kwijt ,maar beter dan niks he ! ben heel blij. :-)

  3. Ik heb zonet besteld..ik heb wel betalen aan de postbode genomen..zo ben ik zeker dat ik mijn centen niet kwijt ben moesten ze het niet leveren..Ik ben wel benieuwd naar het effect ervan ,mijn streefdoel is -10kg.Ik let op mijn voeding en drink altijd enkel water,zo ben ik al -8kg gegaan best makkelijk want ik lust geen cola of ander frisdranken,dielaatste 10 krijg ik er moeilijk af.dus ik verwacht niet dat een capsule innemen, me direct -10kg ga doen maar hoop wel dat het me extra kan helpen doordat mijn lichaam gaat ontgiften.Ik hou jullie op de hoogte! Mvg T.

  4. @ Gerda. Ik heb hetzelfde meegemaakt met slimex 15 van de Nderlandse slimex15 webshop. 150€ betaald en krijg ook na heel veel emails geen reactie meer. Hun niet tevreden geld terug is ook niet van toepassing. Veel beloften, maar uiteindelijk niks.

    • @Xeno. Welke ervaringen heb jij met slimex15? Kan me niet vorstellen dat het werkt. Is hier mischien nog iemand die er ervaringen mee heeft? Alvast bedankt!

  5. Ik ben heel erg teleurgesteld. Ik neem al 2 weken zonder vergeten 2 capsules met water op mijn nuchtere maag en ben bijna 3 kilo BIJGEKOMEN. En dit terwijl ik nu heel veel water overdag nog drink. Ik probeer het nog 1 week verder te doen en dan zal ik alles netjes terugsturen. Heb me weer eens deftig laten meeslepen.

  6. op half augustus bestelden wij een citro- cure. nu, 09/09, hebben wij nog steeds NIETS ONTVANGEN zelfs niet na herhaaldelijk erom vragen; Wij betaalden 94 € om de 4 flesjes van de reclame opgestuurd te krijgen maar het geld wordt wel ontvangen maar men LEVERT NIET
    hoe geraken wij aan onze producten? eventueel een adres!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in