Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Filmpjes Claudia de Breij zingt ode voor Erica Terpstra

Claudia de Breij zingt ode voor Erica Terpstra

0
Claudia de Breij zingt ode voor Erica Terpstra

Vorige week was ‘onze topper’ Erica Terpsta nog in opspraak omdat ze met een glaasje teveel bij Edwin Evers in Vancouver was aangeschoven. Dorine Wiersma verwoorde in een ode voor Erica op een geniale wijze hoe Nederland over Eric denkt. Dorine is niet de eerste die een lied over deze topper heeft geschreven.

In 2008 zong  Claudia de Breij ook een ode voor Erica Terpstra. Je kunt in het filmpje duidelijk zien dat Erica toen nog niet 40 kilo was afgevallen dankzij Prodimed Bodyinvest.

Vorig artikel Bekentenis
Volgend artikel Citroxyll Review
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987