Clavosan Review en Ervaringen

Veel mensen hebben last van voetschimmel. Buiten dat dit er niet bijzonder aantrekkelijk uitziet, moet je er ook vroeg bij zijn, omdat de problemen anders alleen maar groter worden. Clavosan is een crème met verschillende ingrediënten die beloven de voetschimmel een halt toe te roepen. Wij onderzochten Clavosan en delen hier de bevindingen met jou.

Dit is wat je in dit artikel leert

  • Kun je clavosan kopen kruidvat
  • Uitgebreide clavosan review en ervaringen
  • Hoe werkt clavosan cream

Wat is Clavosan?

Clavosan is een crème die je op je voeten kunt smeren als je last hebt van voetschimmel of problemen met je teennagels. De belangrijkste ingrediënten zijn eucalyptusolie, tea tree olie, kamille extract en salicylzuur.

Je brengt deze crème eenvoudig aan op de plekken op je voet die je wilt behandelen. De ingrediënten moeten dan vervolgens hun werk gaan doen.

Ondanks dat het product bij enkele gerenommeerde winkels wordt verkocht, is het lastig om de hand te leggen op een volledige lijst van de ingrediënten. In deze Clavosan review kijken we dan ook alleen naar wat we wel weten, de bekende ingrediënten, en niet naar wat we niet weten.

Clavosan is een product van Russische makelij. Het middel wordt in de Europese unie verkocht door een Cypriotisch bedrijf.

Clavosan Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Barley Plus zijn we op zoek naar 100 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 67 plaatsen beschikbaar

Aanmelden kan door het formulier rechts onderaan op deze pagina in te vullen. Je krijgt de pennen en de review instructies automatisch gratis thuisgestuurd.

Clavosan bijwerkingen

Van de ingrediënten van Clavosan zijn geen bijwerkingen bekend. De fabrikant geeft zelf aan dat het middel niet is aanbevolen voor mensen die last hebben van een overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Verder is het middel niet aanbevolen voor kinderen onder de 14, zwangere vrouwen of tijdens het geven van borstvoeding.

Helpt Clavosan tegen voetschimmel?

De belangrijkste vraag is  natuurlijk of Clavosan helpt tegen voetschimmel. We hebben hiervoor gekeken naar de werking van de ingrediënten tegen schimmels. Bij problemen met een bacteriële oorsprong kan het resultaat dus anders zijn.

Salicylzuur is een van de ingrediënten in Clavosan die helpt om schimmels te bestrijden. Het effect is niet specifiek onderzocht bij voetschimmel, maar de effecten zijn behoorlijk sterk (bron). Er is ook bewust gekeken naar meerdere schimmelsoorten.

Hetzelfde geldt voor kamille. Ook de extracten van dit kruid helpen om schimmelinfecties tegen te gaan (bron). Kamille is ook een antioxidant.

Het derde element dat we hebben bekeken is eucalyptusolie. Ook hiervan is duidelijk dat het helpt tegen schimmelinfecties (bron). En om het feestje compleet te maken, hetzelfde geldt voor de olie van de tea tree (bron).

Clavosan review

De ingrediënten van Clavosan zijn effectief tegen schimmelinfecties. Het middel is wel relatief duur. Een kleine verpakking van 50ml kost minimaal €39,95. Dit maakt het middel wat prijzig als je het voor langere periode moet gebruiken. De meeste ingrediënten uit Clavosan zijn ook wel los ergens anders te koop.

Het is daarnaast goed om te weten dat Clavosan een Russisch product is. In Rusland gelden andere wetten en regels rondom de productie en verkoop van cosmetica dan in de EU.

Clavosan Forum

Ook op verschillende forums wordt gesproken over Clavosan. Ook op dit forum kom je echter weinig betrouwbare ervaringen uit de eerste hand tegen.

Clavosan Kopen

Er zijn meerdere verkooppunten voor Clavosan, waaronder in de officiële webwinkel van het bedrijf.

Clavosan is echter niet te koop bij drogisterijketens als Kruidvat, Holland and Barrett of Etos. Bij deze winkels tref je wel allerlei andere producten aan die bedoeld zijn om voetschimmel tegen te gaan. Veelal bevatten deze middelen wel chemische bestanddelen. Je kunt wel bijvoorbeeld wel los eucalyptusolie, tea tree olie kopen bij deze ketens.

Clavosan Prijs

Een verpakking van 50ml kost €39.95. Afhankelijk van het verkooppunt, kunnen hier nog verzendkosten overheen komen.

Clavosan Ervaringen

Clavosan is een nieuw product op de Nederlandse markt en daarom zijn er weinig betrouwbare ervaringen van mensen. Omdat de dosering niet bekend is, kan het zijn dat de uiteindelijke effecten wat tegenvallen. Heb jij ervaring met clavosan? Laat dan een reactie achter.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Ervaring
Vorig artikelKetoX24 KetoxDetox Review en Ervaringen
Volgend artikelTimFit Shakes Review en Ervaringen
clavosanClavosan is een nieuw product op de Nederlandse markt en daarom zijn er weinig betrouwbare ervaringen van mensen. Omdat de dosering niet bekend is, kan het zijn dat de uiteindelijke effecten wat tegenvallen. Heb jij ervaring met clavosan? Laat dan een reactie achter.

2 Reacties

  1. Ook ik heb last van voetschimmel en al een paar producten geprobeerd maar helpt niet echt, ben der wat beschaamd in ook

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in