Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Colon Cleanse Review en Ervaringen

Colon Cleanse Review en Ervaringen

Colon Cleanse is een populaire zuiveringskuur. De darmen spelen een belangrijke rol in ons lichaam. Doordat ze het voedsel dat wij binnen krijgen verwerken, bepalen zij voor een groot deel hoe energiek wij zijn. Gezondheidsklachten aan de darmen hebben dan ook grote gevolgen (en kunnen bijzonder lastig zijn). Gelukkig zijn er tal van supplementen op de markt die je kunnen helpen om je darmen gezond te houden. Een van deze supplementen in Colon Cleanse.

Door twee capsules van Colon Cleanse in te nemen, kun je eenvoudig je darmen reinigen. Dit zorgt volgens de producent voor meer energie, een verhoogde alertheid en een betere algehele gezondheid. Wij hebben Colon Cleanse dan ook aan een test onderworpen en we hebben gekeken wat de geleerden over de verschillende ingrediënten zeggen.

Wat is Colon Cleanse?

Colon Cleanse is een voedingssupplement dat belooft de darmen te reinigen van gifstoffen. In aanvulling op het reinigen van de darmen zou het middel ook nog het immuunsysteem ondersteun en helpen bij het hydrateren van de huid. Dit alles kun je bereiken door dagelijks voor het slapen gaan twee capsules Colon Cleanse in te nemen. Ook is het nodig om iedere dag minimaal twee liter water te drinken, omdat de capsules anders niet goed hun werk kunnen doen.

Colon Cleanse Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Colon Cleanse  ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Colon Cleanse graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

colon cleanse packshot
colon cleanse packshot

De capsules van Colon Cleanse bevatten elf verschillende ingrediënten. In de capsule vind je klassieke ingrediënten zoals gember, rode peperextract en knoflook, maar ook wat minder alledaagse ingrediënten. Zo zit er chlorella, een bepaald soort algen, in de capsule, evenals psyllium en alfalfa.

Stayhealthy Colon Cleanse

Stayhealthy 1600mg Colon Cleanse is een puur ontgiftend en natuurlijk supplement. Je lichaam is gevuld met toxinen onverteerd voedsel. De Stay Healthy Colon Cleanse zal dit verwijderen uit je dikke darm, spoelen en reinigen. Let op, je krijgt meer energie, je alertheid verbetert en je gezondheid zal verbeteren. In dit product vind je elf goede ingrediënten zoals Aloe Vera om je immuunsysteem te ondersteunen, je huid te hydreren en je natuurlijke anti-aging eigenschappen te geven! De Stay Healthy 1600mg Colon Cleanse is 100% natuurlijk en is vervaardigd in de Britse GMP-faciliteit onder strikte richtlijnen en voorschriften. Er worden geen chemische verbindingen gebruikt. Iedere dosis is veilig, effectief en bevat geen stimulerende middelen.

Als je het product als voedingssupplement neemt, neem dan dagelijks twee capsules met water voor je naar bed gaat. Voor de beste resultaten is het aan te raden om iedere dan minimaal twee liter water te drinken.

Heb je moeite met het vinden van de energie om de dag door te komen?
Heb je last van je maag of krijg je regelmatig hoofdpijn?
Raak je snel geïrriteerd? Het kan zijn dat er simpelweg teveel giftige stoffen in je lichaam aanwezig zijn.

7 Tekenen waar je op moet letten

1: Altijd een gevoel van vermoeidheid
2: Moeite met het verliezen van gewicht
3: Slechte adem
4: Constipatie
5: Overgevoelig voor geur
6: Spierpijn
​7: Uitslag op de huid

Voor wie is het geschikt?

De capsules van Colon Cleanse zijn vrij van verschillende bekende allergenen. Zo zit er geen melk, lactose of soja in de capsule. Ook de andere ingrediënten in de capsule staan niet bekend als allergeen.

Wel kunnen de verschillende ingrediënten een effect hebben op andere delen van het lichaam dan de darmen. Het wordt daarom aangeraden om eerst contact op te nemen met een arts als je medicijnen gebruikt, daar de werking van deze medicijnen mogelijk beïnvloed kan worden.

Is het effectief?

Om te kunnen achterhalen of Colon Cleanse daadwerkelijk effectief is, hebben we twee verschillende onderzoeken uitgevoerd. We hebben gekeken wat de wetenschap zegt over de belangrijkste ingrediënten van Colon Cleanse. Daarnaast hebben we het middel getest op echte proefpersonen.

Werken de ingrediënten van Colon Cleanse

colon cleanse etiket
colon cleanse etiket

Psyllium: Dit is het belangrijkste ingrediënt van Colon Cleanse in termen van gewicht. Psyllium is een goede bron van voedingsvezels. De vezels lijken een beetje op de vezels van bepaalde soorten granen. Belangrijk voordeel van psyllium is dat het helpt om de darmflora te stimuleren (bron). Daarnaast kan het nooit kwaad om extra voedingsvezels te eten, al is de hoeveelheid voedingsvezels die je uit de capsules haalt maar gering. Iedere capsule bevat 200mg psyllium, terwijl je volgens het voedingscentrum dagelijks zo’n 30 tot 40 gram vezels zou moeten innemen. Het is dus ook maar sterk de vraag of de maximaal 400mg (1 procent van je dagelijkse behoefte) echt een verschil gaat maken.

Alfalfa: Weinig bekend over de gezondheidsvoordelen voor de darmen. Helpt wel om de cholesterolspiegel te verbeteren (bron).

Citrus pectine: Heeft een ontgiftende werking, maar bij veel grotere doseringen (bron).

Kruidnagel: Heeft sterke antibacteriële eigenschappen, maar lijkt beter te werken op de huid dan in het lichaam (bron).

Zoethout: Heeft ook antibacteriële eigenschappen (bron).

Aloë vera: De mening in de wetenschap over aloë vera is verdeeld. Sommige wetenschappers waarschuwen dat aloë vera kanker kan veroorzaken (bron), terwijl anderen juist zeggen dat aloë vera helpt tegen kanker en dat het helpt om het immuunsysteem te verbeteren (bron). Waarschijnlijk is de dosis te laag om enige invloed te hebben.

De Test met proefpersonen

We hebben een test gehouden met een tiental proefpersonen, zes vrouwen en vier mannen in de leeftijd van 38 tot en met 55 jaar. De proefpersonen hebben een gezond gewicht of lichtovergewicht en geen merkbare darmklachten. Allen hebben zij Colon Cleanse een maand lang gebruikt zoals op de verpakking beschreven.

Toen wij na een maand de proefpersonen spraken, waren wij verbaasd in hoeverre onze wetenschappelijk onderzoek juist bleek te zijn. De proefpersonen hadden nauwelijks iets gemerkt van de voordelen van Colon Cleanse. Niemand voelde zich slechter, maar ook niemand voelde zich echt veel beter. De meeste proefpersonen voelden zich iets beter. Bij twee proefpersonen was er sprake van lichte diarree in de eerste paar dagen van de test.

Wat kost Colon Cleanse?

Een verpakking met 60 capsules van Colon Cleanse kost €59,95. De capsules worden gratis naar jou toegestuurd.

De Voordelen

In principe bevat Colon Cleanse een interessante mix aan ingrediënten. Veel mensen hebben een tekort aan voedingsvezels. De overige ingrediënten hebben antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen om schadelijke bacteriën tegen te gaan. Gember, rode peperextract en knoflook kunnen grote voordelen bieden voor de gezondheid, zeker als het gaat om het tegengaan van ontstekingen.

De Nadelen

Het belangrijkste nadeel aan Colon Cleanse is dat er veel te weinig van de verschillende ingrediënten in de capsule zit. Dit is het best te illustreren aan de hand van psyllium. De hoeveelheid vezels die je binnenkrijgt uit de capsule is ongeveer 1% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Hetzelfde geldt voor de knoflook in de capsule. Er zit 0.2 milligram knoflook in één capsule. Als je een theelepeltje pesto neemt, krijg je meer knoflook binnen.

Conclusie

In potentie is Colon Cleanse best een goed middel. Het bevat veel ingrediënten die zonder al te grote bijwerkingen grote voordelen kunnen leveren voor de gezondheid. De doseringen van al deze ingrediënten is echter veel te laag voor echt positieve effecten op de gezondheid.

Uit de test blijkt dat de proefpersonen wel merken dat ze iets gebruiken dat goed voor hen is, maar ze voelen zich er niet écht veel beter door. Gezien de prijs van Colon Cleanse, €59,95 voor een potje met zestig capsules, lijken er betere manieren te zijn om de darmen te verzorgen.

Groeten,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleBeezmax Review en Ervaringen
Next articleWat zijn Peulvruchten en hoe Gezond zijn ze?
colon-cleanseIn potentie is Colon Cleanse best een goed middel. Het bevat veel ingrediënten die zonder al te grote bijwerkingen grote voordelen kunnen leveren voor de gezondheid. De doseringen van al deze ingrediënten is echter veel te laag voor echt positieve effecten op de gezondheid.

2 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987