Colon Teatox Review

De Colon Teatox Detox Thee is een drankje dat je in de avond drinkt. Van deze thee, oorspronkelijk van het merk Leptin, wordt gezegd dat deze een positieve uitwerking heeft op je spijsvertering. Dit effect zou zo sterk zijn dat je altijd bikini-proof bent. In deze review zoeken wij uit of deze claim terecht is.

Colon Teatox Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Colon Teatox zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Colon Teatox graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Colon Teatox Review Meer informatie

Wat is Colon Teatox?

Colon Teatox is een soort thee die je voor het slapen gaan drinkt. In deze thee tref je een negental ingrediënten aan die een positieve werking moeten hebben op je spijsvertering. Onder de ingrediënten vind je onder andere meidoorn, limoenextract, lotusbladeren en valeriaan.

Je drinkt de Colon Teatox niet doorlopend, maar het is een kuur. Je neemt eens per twee dagen voor het slapen gaan een theezakje. Een kuur duurt 36 dagen. Een verpakking bevat dan ook 18 theezakjes.

Teatox wordt geleverd door JIYA trading. Dit bedrijf komt uit Tilburg en heeft daar ook een magazijn. Er is een 06-nummer dat je kunt bellen bij vragen.

Over het merk Leptin, dat achter de Teatox zelf zit, is heel weinig te vinden. Het is ons na uitgebreid onderzoek niet gelukt om een officieel adres te vinden.

Voor wie is Colon Teatox geschikt?

Colon Teatox Detox Thee review en ervaringen
Colon Teatox Detox Thee review en ervaringen

De colon Teatox is sowieso alleen geschikt voor volwassenen. Daarnaast zijn er nog een paar situaties waarin je het product beter niet kunt gebruiken. Een belangrijke reden is als je zwanger bent, borstvoeding geeft of hart- en vaatziekten hebt. Er wordt aangeraden contact op te nemen met een arts wanneer je medicatie gebruikt of bij twijfel. Als laatste kan de thee gluten bevatten.

Hoe effectief is Teatox?

We hebben uiteraard even gekeken hoe effectief de Teatox is. Dit doen we aan de hand van een paar van de ingrediënten in de thee.

Meidoorn is een van de belangrijkste ingrediënten van de thee. Dit ingrediënt bevat stoffen die kunnen helpen tegen depressie en hartproblemen (bron), maar van effecten op de spijsvertering wordt geen melding gemaakt. Sowieso is de dosering uit de thee een stuk lager dan gebruikt in deze studies.

Van limoen is wel bewezen dat het een positief effect heeft, maar dit komt vooral door de aanwezigheid van vitamine C (bron).

Lotusbladeren bevatten heel veel stofjes die een positieve invloed kunnen hebben op de gezondheid (bron). Hoewel lotus al eeuwenlang wordt gebruikt als medicinale drank, is er nog veel onbekend over het precieze effect.

Valeriaan is een kruidenextract dat veel gebruikt wordt door mensen die in slaap willen vallen. Dit is ook de reden dat je deze ’s nachts drinkt. Valeriaan lijkt een mild positief effect te hebben op de nachtrust en is relatief veilig (bron).

Uiteindelijk geldt bij alle ingrediënten dat de dosering uit Teatox veel lager is dan de dosering in de studies.

Wat kost Teatox?

Teatox kost €18,98 voor een verpakking met een enkele kuur van 36 dagen. Deze verpakking bevat dus 18 theezakjes. Je krijgt een korting als je meerdere verpakkingen koopt. De verzending is gratis binnen Nederland.

Voordelen

Het is een mooi bijkomend voordeel dat je lekker slaapt van de thee. Ook wel handig, de thee smaakt niet verkeerd.

Nadelen

De gezondheidseffecten zijn onzeker.

Conclusie

Als je een claim leest dat je door het drinken van een thee altijd bikini-proof bent, dan weet je het haast al wel. Dat de claim onzin is. Helaas is dat ook bij deze thee het geval. Er gaan wel wat gezondheidsvoordelen van de thee uit, maar deze stimuleert de spijsvertering niet heel duidelijk. Omdat de dosering van ingrediënten aan de lage kant is, is het best denkbaar dat het product bijna niets doet voor je gezondheid. Dat is toch jammer van het geld.

Het enige voordeel is de aanwezigheid van valeriaan. Een goede nachtrust kan nooit kwaad.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSimia Original Active Retinol Serum
Eenvoudig AfvallenAdriana Brownlee vraagt Aandacht voor Gezond Leven
colon-teatox-reviewAls je een claim leest dat je door het drinken van een thee altijd bikini-proof bent, dan weet je het haast al wel. Dat de claim onzin is. Helaas is dat ook bij deze thee het geval. Er gaan wel wat gezondheidsvoordelen van de thee uit, maar deze stimuleert de spijsvertering niet heel duidelijk. Omdat de dosering van ingrediënten aan de lage kant is, is het best denkbaar dat het product bijna niets doet voor je gezondheid. Dat is toch jammer van het geld.

1 reactie

  1. Is mij gelukt om 5 kilo af te vallen met ketox24. Dit werkt super goed maar is helaas nergens meet te koop. Weet iemand waar ik ketox24 kan bestellen please. Ook zou ik dit product graag willen testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in