CombiSlank Apple Nutricible Capsules

CombiSlank zijn capsules die je helpen bij het afvallen. zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. CombiSlank combineert de eigenschappen van een vetbinder, eetlustremmer en vermindert calorie opname in één capsule. De capsules zijn speciaal voor mannen en vrouwen met een BMI tussen 25 en 30. Met 3-in 1 Formule van combiSlank val je af zonder je voedingspatroon aan te passen. CombiSlank bevat Apple Nutricible 161. Dit natuurlijke ingrediënt is ontwikkeld en geproduceerd door Laboratoires ClémaScience in Frankrijk.

Ingrediënten CombiSlank

We zien het niet vaak maar in tegenstelling tot veel andere capsules met een afslankende werking is Combislank heel helder over de actieve ingrediënten. CombiSlank bestaat uit Wortelvezels, bruin zeewierextract, Apple Nutricible® 161 (appelvezels, appelextract) en havervezels (gluten). Deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn gevormd tot Actiball® micro-granules en hebben een 3-voudige functie die helpt om af te vallen: vetbinder, eetlustremmer en vermindert calorieopname.

CombiSlank Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor CombiSlank zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij CombiSlank graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Voedingswaarde per 3 capsules

 • Energie: 1,37 kcal
 • Vezels: 0,86 g
 • Koolhydraten: 0,43 g
 • Eiwitten: 0,03 g
 • Vet: 0,015 g

Waar is CombiSlank te koop ?

In tegenstelling tot veel andere afslankcapsules is CombiSlank vrij eenvoudig verkrijgbaar. CombiSlank is te koop bij de meeste gezondheidswinkels, drogisterijen en apotheken zoals DA, Uw Eigen Drogist, DIO en De Tuinen. Daarnaast is CombiSlank online te bestellen. Een verpakking van 60 capsules kost ongeveer 30 euro.

Drie in Een Formule

CombiSlank heeft een natuurlijke basis is is opgebouwd uit drie delen:

 1. vetbinder
 2. eetlustremmer
 3. vermindert calorie opname.

Afvallen wordt vaak ervaren als ‘afzien’ doordat de basis van de meeste diëten is: minder calorieën binnenkrijgen dan door het lichaam wordt verbrand. Dus minder eten en meer bewegen. CombiSlank orgt ervoor dat de calorieopname uit voeding wordt verminderd en een deel van de vetten niet wordt opgenomen door het lichaam.

Voordelen en Nadelen

Zoals gebruikelijk zetten we een aantal voor- en nadelen voor je op een rij

Voordelen CombiSlank

 • Natuurlijk product
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Aangetoond efffectief
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Geen bijwerkingen

Nadelen CombiSlank

 • Niet geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor gluten
 • Niet te gebruiken voor kinderen jonger dan 12 jaar
 • Niet te gebruiken door  zwangere vrouwen
 • Niet te gebruiken voor en voor vrouwen die borstvoeding geven

Conclusie CombiSlank

De Formule van CombiSlank bevat geen bijwerkingen en is zowel incidenteel en als kuur te gebruiken. Het helpt je om af te slanken maar is helaas niet voor iedereen geschikt. Lees voor gebruik eerst de gebruikshandleiding of CombiSlank wel geschikt voor je is. Heb je ervaring met CombiSlank? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBobotie Recept van Elisabeth van der Ark
Volgend artikelSlimrun Gratis Downloaden en Kortingscode
combislank-capsulesCombiSlank zijn capsules die je helpen bij het afvallen. zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. CombiSlank combineert de eigenschappen van een vetbinder, eetlustremmer en vermindert calorie opname in één capsule. De capsules zijn speciaal voor mannen en vrouwen met een BMI tussen 25 en 30. Met...

1 reactie

 1. nou, ik heb dit product combislank een paar maanden gebruikt en ben er maar liefst 7 kilo mee afgevallen! En ik hoefde er nauwelijks iets voor te laten, helemaal top!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in