Contourline Review

Dat afvallen moeilijker wordt naarmate je ouder wordt is een feit, dat heeft onder andere te maken met het trager worden van je stofwisseling. Contourline beweert dat je desondanks kunt afvallen met behulp van afslankpillen. Wij vroegen ons af of Contourline de zoveelste afslankpil is die niet werkt, of dat je echt eenvoudig kunt afvallen met behulp met behulp van een pilletje. Wat zit er bijvoorbeeld in een capsule Contourline? Je kunt het lezen in het onderstaande artikel.

Snel en eenvoudig afslanken boven de 30 !

Dat is wat Contourline beweert. De afslankpil is in Californië ontwikkeld en wordt in Europa vanuit  België verkocht door het bedrijf Nutriforma. Op de website lezen we dat Contourline een hulpmiddel is om overgewicht kwijt te raken en vet te verbranden op buik, billen, dijen en heupen. Daarnaast gaat het ook je hongergevoel tegen en zou je er meer energie van krijgen. ingrediënten zoals Arabische gom onderdrukken je hongergevoel en Carnitine geeft je meer energie.  Tot slot helpt het bestandsdeel Senna je om je darmen in een hogere versnelling te zetten. Naast deze drie stoffen vonden bevat  L. Carnitine de volgende ingrediënten.

Contourline Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Contourline zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Controurline graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ingrediënten Contourline

 • L. Carnitine
 • Arabische gom
 • Senna
 • Kommerextract
 • Lecithine,
 • Boldo-blad
 • Zeewier
 • Pruimenextract

Er zitten ongetwijfeld nog meer Ingrediënten in Contourine. Deze staan echter niet vermeld op de website. Wel wordt aangegeven dat het een een 100% natuurlijk product is.

Groeihormonen

Amerikaanse onderzoeken zouden aantonen dat groeihormonen een belangrijke rol spelen bij het behoud van een goed lichaamsgewicht. Groeihormonen zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de botten, organen en weefsels. Rond je 30e levensjaar neemt de aanmaak van groeihormonen af en krijgen ze volgens de Amerikaanse onderzoekers met behulp van Contourine een nieuwe taak. De groeihormonen worden door Contourine gestimuleerd om overtollig vet te verbranden.  De groeihormonen zouden vooral zijn gespecialiseerd in het oplossen van het vet op je buik, billen, dijen en heupen. Dat betekent dat uw figuur snel weer aantrekkelijke contouren zal gaan aan

Kosten Contourline

Niet geheel onbelangrijk is de vraag hoeveel een Contourline kuur kost. Je moet per dag drie keer twee tabletten slikken, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd. Een verpakking Contourline kost ongeveer 40 euro, daar komt nog 5 euro verzendkosten bij. Een kuur van een maand kost je dus ongeveer 125 euro. Regelmatig zijn er acties om Contourline goedkoper te bestellen, bijvoorbeeld via Groupon.

Voordelen

 • Natuurlijke ingrediënten
 • Goedgekeurd voor de Nederlandse markt
 • Eenvoudig te gebruiken

Nadelen

 • Naast Contourline wordt een dieet geadviseerd
 • Geen ‘niet goed geld terug’ optie
 • Plaatselijk afvallen bestaat niet

Conclussie

Minder honger, meer energie en plaatselijk afvavllen. Het klinkt aantrekkelijk, maar wij zijn benieuwd of het ook echt werkt in de praktijk. Een aantal bestandsdelen kennen we en zijn inderdaad bewezen effectief. L. Carnitine wordt bijvoorbeeld gebruikt in verschillende pillen met een afslankende werking. Bij een aantal andere ingrediënten zetten we onze vraagtekens. Daarnaast is de bewering dat je met Contourline plaatselijk kan afvallen een fabeltje. Er is geen enkel product die dit waar kan maken. Als je gaat afvallen zal dat over je hele lichaam gebeuren, en niet uitsluitend op ‘probleem gebieden’ zoals je buik of billen.

Jouw Ervaring

Wat is jouw ervaring met Contourline? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring. Laat hier een reactie achter of lees hier de reacties van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAfvallen, tips uit de praktijk
Volgend artikelHippro Afslank Kliniek
contourlineDat afvallen moeilijker wordt naarmate je ouder wordt is een feit, dat heeft onder andere te maken met het trager worden van je stofwisseling. Contourline beweert dat je desondanks kunt afvallen met behulp van afslankpillen. Wij vroegen ons af of Contourline de zoveelste afslankpil...

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in