Corexin en Life Detox Pleister zijn net als Trimatol afslankproducten van Health-C-P. Deze Deense organisatie verkoopt naast afslankproducten de volgende beautyproducten:

 • Perfect Skin A+ (anti rimpel creme)
 • Dental Whitening strips (strips voor witte tanden)
 • Hair Tratment  (haar olie)
 • Advanced eye gel (creme tegen wallen onder je ogen)

Vragen en Ervaringen met Corexin

Heb je vragen over Corexin, of wil je jouw ervaring delen? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook de facebook commentbox onder deze review gebruiken om te reageren.

Corexin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Corexin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Corexin graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Corexin Review corexin

Eerder schreef mijn collega een review over Trimatol. In dit artikel heb ik de afslankproducten Corexin en Life Detox onder de loep genomen.

Wat is Corexin

Corexin zijn afslankcapsules op basis van een extract van de verse groene koffiebonen en chlorogeenzuur. Dit is dezelfde basis die gebruikt wordt in Trimatol. De capsules kunnen volgens onderzoek een positief effect op de eetlust regelgeving en tegelijkertijd het metabolisme verhogen wanneer het verliezen van gewicht is het doel. Je neemt tweemaal per dag een capsule met een glas water. Bij voorkeur voor de maaltijd. Het is wel aan te raden om naast de capsules een aangepast voedingspatroon te volgen. Hiervoor worden recepten en instructies meegeleverd bij de capsules.

Ingrediënten Corexin

Een capsule bevat de volgende ingrediënten:

 • 400 mg extract groene koffiebonen extract
 • Vulstof (microkristallijne cellulose)
 • extract van groene koffiebonen (45%)
 • Dicalciumfosfaat
 • Polyvinylpyrrolidon
 • Vernet natriumcarboxymethylcellulose
 • Magnesium
 • Zouten van vetzuren
 • Coating (Hydroxypropyl, Methyl Cellulose
 • Kleurstoffen ( Titanium Dioxide, Iron Dxide)
 • Hydroxypropyl (cellulose, glycerol, talk)

Het effect van Corexin

De capsules kunnen voor een remmend effect op je eetlust zorgen. Ook wordt je metabolisme versneld waardoor je vet gaat verbranden. Volgens de leverancier is het eerste effect binnen 4 weken zichtbaar. Een

Wat kost Corexin

Een pakket Corexin met voldoende capsules voor 2 maanden kost ongeveer 150 euro en is uitsluitend te bestellen via internet. Let wel op dat er na je eerste bestelling automatisch iedere twee maanden vervolgzendingen worden geleverd voor 150 euro per order. Net als bij Trimatol is het ook mogelijk om eerst een proefzending te bestellen voor ongeveer 4 euro (de verzendkosten). Ook hierbij moet je ervoor oppassen dat je niet vergeet om op te zeggen als je geen vervolgzending wil ontvangen.

Life Detox Pleister Review

Dit product is ook afkomstig van Health-C-P en werkt anders als de Corexin en Ttimatol capsules. Life Detox zijn pleisters die je ’s nachts onder je voetzolen plakt. Het is de bedoeling dat ze afvalstoffen absorberen zoals toxines en onzuiverheden die zich in je lichaam bevinden. Deze ontgiftende werking zou te danken zijn aan bamboe, hout, azijn en gemalen toermalijn. Verder bevatten de detox pleisters de volgende ingrediënten.

Ingrediënten Life Detox Pleister

 • Xylitol Detox_Foot_Patches-300x240
 • Zea Mays Starch
 • Bambusa arundinacea
 • Stem Poeder,
 • Agaricus Bisporus Extract
 • Toermalijn

Hoe werken de pleisters?

Het doel van de pleisters is om afvalstoffen en opgehoopte gifstoffen uit je lichaam te verwijderen. Als de bestanddelen die in de pleisters zitten met de warmte van je voeten in aanraking komen, wordt de ontgifting geactiveerd. Een nare bijkomstigheid is dat je voeten na een nachtje ‘pleisterdragen’ onaangenaam ruiken. Dit komt door de combinatie van de stoffen die zich in de pleister bevinden en het zweet van je voeten. Ook kunnen de plekken waar de pleisters hebben gezeten bruin of zelfs zwart worden. Tot slot kan er een prikkend gevoel optreden volgens de leverancier. Je moet er dus wel wat voor over hebben.

Vragen en Ervaringen met Life Detox Pleisters

Heb je vragen over Life Detox, of wil je jouw ervaring delen? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook de facebook commentbox onder deze review gebruiken om te reageren.

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Vorig artikelPDS Maag en Darmklachten Dieet
Volgend artikelTips voor een beter seksleven
corexin-en-life-detoxHet doel van de pleisters is om afvalstoffen en opgehoopte gifstoffen uit je lichaam te verwijderen. Als de bestanddelen die in de pleisters zitten met de warmte van je voeten in aanraking komen, wordt de ontgifting geactiveerd. Een nare bijkomstigheid is dat je voeten na een nachtje 'pleisterdragen' onaangenaam ruiken.

27 Reacties

 1. Beste, ik wens GEEN vervolgzending te ontvangen , ik stuur dit via deze weg door daar er nergens aangeduid staat hoe jullie te bereiken zijn om een vervolgzending te annuleren
  Peter Piens Oudenaarde

 2. Gezien geen effect gelieve de levering van lifedetox te schrappen ziehier de gegevens :
  ORDER ID 2389156 voorziene komende levering 28-03-2014 .
  Redenen :
  1- geeft geen effect mede met Trimatol ik woog 117 kg en met dit alles +dieet ben ik na twee maanden 500 gram kwijt.
  2- voor 10 padges betaald men 78 euro, ik kan die verkrijgen bij Groupon aan 9.50 euro
  veel te duur

  Daarbij had ik niets besteld, behalve de testkuur die voor 4 euro werd opgezonden, daarna heb ik een aftrek van 156 euro en 158 euro op mijn visa rekening gekregen + melding dat er opnieuw geleverd zal worden op 28-03-2014 .
  Ik heb zelfs geen echt adres van de firma TRIMATOL ,noch Life Detox, als ik geen gehoor krijg blijft er maar één zaak over mijn kaart te blokkeren en een andere aan te vragen.
  Dus een verwittigd man telt voor twee

 3. hoi, je viens d’avoir le même problème avec les paiements des deux produits trimatol et life detox. Je ne sais pas comment récupérer mon argent et bloquer mon compte visa. pouez-vous m’aider?
  Merci M

 4. ik heb ook hetzelfde meegemaakt. gelukkig op tijd achter gekomen… meteen pakje getekent teruggestuurd, heel veel email om alles te annuleren, een paak keer gebelt, mijn bank gebelt om mijn pas te blokkeren enz.
  Ik heb niks gehoord van ze, mijn bankpas doet het weer :) en er wordt geen geld afgeschreven van Health C-P…

 5. hallo , heb ook het volgende meegemaakt , proefpakket van trimatol = 4.-€ besteld + proefpakket van life detox 3.-€ besteld , dacht ook hiervoor kan ik niet beetgenomen zijn ! alles geleverd , bevestiging dat 4 + 3 euro van mijn mastercard gegaan is . 14 dagen later terug een bevestiging gehad dat er 156 + 158 eur van mijn mastercard af gaat , geen pakket ontvangen of opdracht gegeven . heb nu gevonden in de term & conditions dat je contract hebt .
  deze avond komt er een vriend langs om te bekijken ( voorwaarden in engels , en engels is niet zo goed ) wat we juridisch meten doen .indien je dit ook meemaakt kan je steeds reageren en kunnen we samen hier iets aan doen mosschien ???

 6. Wat een vuile oplichters!
  Ik heb ook een proefpakket van 3 euro besteld, en kreeg afgelopen vrijdag automatisch mijn tweede pakket à €156 door de bus. Daarna heb ik direct contact opgenomen en aangegeven dat ik dit retour wilde zenden. Toen werd mij verteld dat ik het alleen retour kon zenden als de proefverpakking ongeopend was! Dit is crimineel!
  Ik ga het nu via mijn bank proberen terug te krijgen…

 7. Hallo,

  is er iemand die nog een ongeopende verpakking heeft van trimatol?
  Op die manier kunnen we dat nog terugsturen en recuperen we elk nog de helft van het “gestolen” geld.

  Bedankt

 8. Wat een oplichting dit bedrijf . Ik had een proef pakket besteld 1 van 3 euro & 1 van 4 euro . bij aankomst van pakket , alles in Engels . gelukkig versta ik dit staat genoteerd , dat binnen paar dagen één nieuwe bestelling volgt . Ik heb onmiddellijk gereageerd , dat ik verder geen bestellingen wens .Hierop krijg ik een mail van bedrijf , als ik toch wens te bestellen , ze mij graag willen helpen . Wat blijkt ik krijg 2 pakketjes gestuurd , doe één pakketje open , daar blijkt dat ik 165 EURO voor 1 pakje, maar 2 de pakje nog eens 162 euro afgaat via mijn bankkaart . Retour adres geen . Bank heeft alles geregeld , gelukkig ga ik mijn geld terug krijgen omdat ik een gold kaart heb . Ben er niet goed van . Hoop dat ze zo vlug mogelijk dit bedrijf opdoeken . Vanaf nu bestel ik niets meer via internet , via mijn kredietkaart . Te gevaarlijk .Ze gooien een kleine vis in water , om een grote te vangen . Gr. Lut

 9. Hoi,

  Ik ben er optijd achter gekomen en heb mijn creditcard laten blokkeren.. Dat is het enige wat je kan doen anders blijven ze incasseren! Je hebt nl zonder er erg in gehad te hebben een overeenkomst getekend waarin staat dat zij gemachtigd zijnom het geld van je rekening g af te halen., ik heb mijn schoonzus een mail in het Engels laten schrijven ze zijn daarin Gewaarschuwd en erg geschrokken aan de reactie te zien ( due mail heb i nl nog) moet alleen nog mijn 16 euro terug zien te krijgen! Heb wel een mail waarin ze dat toezeggen terug te storten… Dus wees gewaarschuwd want t zijn 1e klas oplichters…t kost je ren nieuwe creditcard en de kosten van het welkomspakket dat is alles bij elkaar ongeveer 30 euro ti’s zonde geld maar liever dan 350 euro en weet ik veel wat voor bedragen ik voorbij heb zien komen..

 10. op 10/09 heb ik een bestelling geplaatst ter waarde van 4 euro, dit hield in dat ik een doos trianol en een doos life Detox ontving, wat bleek dat ik enkel de life Detox kreeg in 1 verpakking en 7 dagen later 2 pakken life Detox, er werd hiervoor 1528 euro van mijn rekening gehaald, wat ik niet leuk vindt, er is sprake van een volgende bestelling op 15/11/2013 voor life detox, en dit wil ik niet, graag zou ik die 2extra dozen terug willen sturen en 1 doos pilletjes ontvangen, graag een antwoord. met vriendelijke groeten
  boen peggy

 11. Heb juist hetzelfde tegengekomen. Enkel proefpakket aangevraagd en krijg daarna zonder dat ik iets bestelde met afhaling van mijn Visa bankkaart 159€ 2 pakketten Life Detox opgestuurd. Onverantwoord zulke malafide streken.

 12. heb ook vandaag mijn proefpakket had maar na lezen van al die klachten heb direct mijn visakaart stop gezet en een mail gezonden naar Health-C-P zou alles moeten terug sturen maar had het al geopend sta wel degelijk in de advertencie dat het een proefpakket was juist de verzendings kosten betalen

 13. Wow wij hebben net de lillen aangekregen van trimalon en pleisters van life detox, deze hebben we geopend wat moeten we nu doen???

 14. Zoals velen eerst gehandeld en nu is het klaarblijkelijk te laat.
  Natuurlijk is het proefpakket reeds geopend en verwacht ik mij aan een volgende rekening en een betaling van 150€.
  Heb begrepen dat daar niet veel aan te doen is.
  Ga nu mijn card blokkeren om nadien geen verdere afhalingen van geld meer te hebben.
  Kan er mij iemand zeggen of het voldoende is om een aangetekend schrijven te sturen om de mogelijke volgende leveringen zo wie zo te cancelen?
  Heb reeds een mail verstuurd.
  Graag van iemand wijze raad

  • Hallo ik ben Rita Desmedt uit Knokke en ben opgelicht ,ze hebben me dubbele pakketten opgestuurd voor en 2maal 158€ van mij rekening gehaald.
   Wil graag de pakketten terug sturen maar heb geen adres,
   En ook een emailadres om alles stopze zetten maar ik heb niets gevonden.
   Zou het vriendelijk vinden als je mij deze adressen zou kunnen doorgeven.
   En ja onmiddellijk uw kaart laten blokkeren en nieuwe kaart aanvragen,zo doende ze nooit meer geld kunnen afhalen.
   Vriendelijke groeten.

  • beste,
   zit voorlopig ook met mijn handen in de haren . er is 2x 158 euro van mijn rekening .
   mijn aangetekend.
   de brief kon niet geleverd worden aan de firma mits fout adres en mijn e- mail is terug gekeerd omdat die niet leverbaar was.
   heb zelfs niets meer ontvangen en toch dat geld weg van mijn rekening.
   ben nu bezig met fraudezaken van visa zelf die moeten mij helpen ;mijn kaart heb ik te laat geblokkeerd kan jij mij de nodige e-mail of adres geven dat wel correct is

 15. Uitkijken bij deze club.
  Telefonisch word slecht uitleg gegeven over de leveringsvoorwaarden.
  Mijn vrouw wilde het proefpakket van 4 euro. Ongevraagd kwam er een vervolgzending van ruim 150 euro, en werd het bedrag afgeschreven van de credit-card rekening.
  Ze wilde de bestelling ongedaan maken, en heeft het proefpakket en vervolgzending ongeopend retour gezonden.
  Na correspondentie geeft men niet thuis. Zo als het er nu naar uitziet, zijn we dus on geld kwijt.

  Advies: kijk naar een bedrijf dat transparanter en klantvriendelijker is….
  Overigens zijn er mee klachten over dit bedrijf: Tros programma “opgelicht”is op de hoogte gesteld.

 16. gisteren heb ik mijn “proefpakket” ontvangen. zat toch een brief bij. helaas!! Ik heb de bank gebelt .ze zijn bekent met het probleem en dat health care payment geen bedrag kan afschrijven van de rekening. ik heb een email verzonden naar HCP en het pakje aangetekend teruggestuurd. Ik heb gebelt maar ze nemen niet op. Het antwoord apparaat zegt dat ze ons mening het heel belangrijk maar dat ze niet telefonische kunnen beantwoorden. wij kunnen emailen en wij krijgen antwoord tussen 24 en 48 uur. nou… wij zien wel.

 17. Ik heb vandaag trimatol en life detox ontvangen maar zat gelukkig geen brief bij voor volgende verzending. Ik had ook gewoon een proefpakket besteld. Nu maak ik me toch wel een beetje zorgen of ik binnenkort een briefje ontvang en of er geld zomaar wordt afgeschreven..ik hoop van niet

  • zeker en vast en is van je rekening voor het geleverd is ,en terugbetalen is niet mogelijk ,direkt contract opzeggen per mail ,Heb hetzelf ondervonden

 18. Deze morgen een ‘proefpakket’ gekregen en wil dat wel eerst eens proberen ( anders is het ook geen proefpakket ). Daarbij een brief dat de volgende zending 2013-08-22 is . Sorry maar dat is valse reclame dat jullie geven op fb . Eerst zien of de produkten goed zijn en daarna zie ik zelf wel.Fijne dag nog verder grtjs annie

 19. geachte lezer ik ben een moeder van een dochter ban 11 die overgewicht heeft wij hebben al verschillende soorten dieet geprobeert nou is mijn vraag mogen kinderen Trimatol ook gebruiken om gewicht te verliezen ik vraag het liever eerst na voor dat ik zoiets wil kopen voor haar
  mvg silvia

 20. Ik heb nu 5 nachten de pleisters gebruikt. Ik merk helemaal niets, alleen dat het een sterke geur heeft. Geen enkele verbetering of verandering. Het is volgens mij klinkklare onzin en een goede marketing truc. Dus einde proef!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in