Cristyler Lotion Review en Ervaringen

Er zijn veel mensen die last hebben van haarverlies.  belooft een oplossing hiervoor, die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. In deze review beoordelen we de effectiviteit van Cristyler lotion.

Wat is cristyler lotion? Cristyler Lotion Review en Ervaringen Cristyler review

Cristyler is een lotion die je op de hoofdhuid kunt smeren om je haren te verstevigen. Zo voorkom je haaruitval en stimuleer je de groei van het haar. De fabrikant beweert dat Cristyler Lotion zowel voor mannen als vrouwen geschikt is.

Cristyler Lotion Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Barley Plus zijn we op zoek naar 100 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 37 plaatsen beschikbaar

Aanmelden kan door het formulier rechts onderaan op deze pagina in te vullen. Je krijgt de pennen en de review instructies automatisch gratis thuisgestuurd.

Cristyler Lotion Review en Ervaringen Meer informatie

Cristyler Lotion Review en Ervaringen Crystyler splash ervaringen

Cristyler beweert specifiek te helpen tegen Alopecia. Dit is een ziekte waarbij last is van extreme haaruitval. Deze ziekte kreeg onlangs veel aandacht, omdat de vrouw van Will Smith aan deze aandoening leidt. Komiek Chris Rock maakte hier toen een grap over.

Er is veel onduidelijk over de herkomst van Cristyler. Er staan totaal geen contactgegevens op de website. Het is dus ook niet duidelijk waar Cristyler geproduceerd wordt en aan welke wet- en regelgeving het product voldoet.

Als laatste moeten we het doen met een beperkte omschrijving van de werkzame ingrediënten. Er zit gemberolie, ginkgo biloba en toverhazelaar in de lotion. Er kunnen andere ingrediënten in zitten die mogelijk een slechte uitwerking hebben op de hoofdhuid van sommige mensen.

Bijwerkingen Cristyler lotion

Er is geen volledige lijst met ingrediënten van Cristyler Lotion bekend. Dit maakt het lastig in te schatten of er bijwerkingen zijn van het product.

Het kan zijn dat er stoffen in Cristyler zitten die in Nederland verboden zijn.

Het gebruik van Cristyler is dus volledig op eigen risico.

Helpt Cristyler lotion tegen haaruitval?

Gelukkig kennen we wel drie ingrediënten van cristyler lotion. Het eerste bestanddeel is gember olie. Dit is simpelweg een soort olie met daarin een gemberextract. Zowaar heeft gemberolie ook nog een positieve uitwerking op de gezondheid van de hoofdhuid. Echter is dit niet het effect dat je hoopt; het helpt tegen roos (bron).

Het tweede ingrediënt is ginkgo biloba. Er is heel beperkt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van deze stof op je haar. Het onderzoek dat er wel is, lijkt uit te wijzen dat het een licht positief effect heeft op de hergroei van haar (bron). Hier is het middel wel opgenomen in een alcoholextract en dit kan juist leiden tot problemen bij een droge hoofdhuid.

Het laatste ingrediënt is de toverhazelaar. Dit middel lijkt zo waar een licht positief effect te hebben op de haargroei, maar vooral bij mannen (bron). Wel zorgt toverhazelaar ervoor dat de hoofdhuid wat gezonder wordt.

Cristyler lotion review

Cristyler Lotion Review en Ervaringen Cristyler lotion korting

Uitkomst van de review is dat Cristyler best een positieve bijdrage kan leveren aan de haargroei en de gezondheid van de hoofdhuid. Omdat er veel onduidelijkheid is over het middel, raden wij het gebruik wel af.

Cristyler lotion ervaringen

Er zijn geen objectieve cristyler lotion ervaringen bekend.

Cristyler lotion prijs

Een verpakking met Cristyler lotion kost €49. Het bestelproces is wat omslachtig. Je moet eerst naam, e-mail en telefoonnummer opgeven en dan wordt er contact met je opgenomen over de uiteindelijke bestelling.

Een flesje lotion bevat 30 ml. Dit is niet overdreven veel, omdat je al snel een paar ml nodig hebt om je gehele hoofdhuid te behandelen. Aangezien je het middel wel langere tijd moet gebruiken, wordt het al snel een dure grap.

Cristyler lotion waar te koop?

Cristyler Lotion Review en Ervaringen Cristyler lotion ervaringen

Cristyler lotion is alleen te koop via de website van het bedrijf zelf.

Cristyler lotion kruidvat

Cristyler lotion is niet te koop bij Kruidvat, Etos, Holland and Barrett en andere drogisterijketens. Deze winkels hebben wel een breed scala aan andere haarverzorgingsproducten die zouden helpen tegen haaruitval.

Van deze producten is bekend waar ze geproduceerd zijn en je kunt ook het etiket bekijken voor je overgaat tot aankoop.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringPegan Dieet Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenFitline voedingssupplementen reviews en ervaringen
cristyler-lotionUitkomst van de review is dat Cristyler best een positieve bijdrage kan leveren aan de haargroei en de gezondheid van de hoofdhuid. Omdat er veel onduidelijkheid is over het middel, raden wij het gebruik wel af.

3 Reacties

  1. Chcę wypróbować Cristyler.Moje włosy wypadają,są cienkie i matowe.Mam nadzieję ,że ten produkt sprawi cud i moje włosy będą gęste i lśniące. Pragnę przetestować Cristyler i odmienić swoje życie.

    • Is mij gelukt om 5 kilo af te vallen met ketox24. Dit werkt super goed maar is helaas nergens meet te koop. Weet iemand waar ik ketox24 kan bestellen please. Ook zou ik dit product graag willen testen.

  2. Ik zou graag CRISTYLER lotion willen uitproberen, omdat ik mijn haar zo dun is geworden en een kale plek heb. Ik lees zoveel producten die een oplossing zouden zijn, maar ik steeds opnieuw over twijfel. Ik zou daarom graag hiervoor in aanmerking komen. Bvd

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in