Cryolipolyse Review en Ervaringen

Cryolipolyse is een van de populairste methoden om iets aan je (buik)vet te doen. Je bevriest de vetcellen in je lichaam, waarna deze door je lichaam afgebroken worden. Op deze pagina lees je alles over deze behandeling. Wat kost het, wat zijn de ervaringen en waar kun je Cryolipolyse laten uitvoeren?

Dit is wat je leert in dit artikel over Cryolipolyse

 • cryolipolyse ervaringen
 • cryolipolyse consumentenbond
 • cryolipolyse negatieve ervaringen
 • cryolipolyse prijs
 • cryolipolyse resultaten
 • cryolipolyse nadelen
 • cryolipolyse bijwerkingen
 • cryolipolyse eindhoven

Wat is Vryolipolyse?

Cryolipolyse is een methode waarbij je zonder operatie vetcellen uit je lichaam verwijderd. Je koelt gericht vetcellen af tot onder het vriespunt. Deze methode is heel precies toe te passen, waardoor de kans op schade beperkt is.

Cryolipolyse voor en na
Cryolipolyse voor en na

Cryolipolyse is vooral een cosmetische behandeling. Je kunt het gebruiken om plaatselijk vet te verwijderen, maar het is geen oplossing voor mensen die last hebben van overgewicht. Het beste resultaat behaal je als je vetophopingen hebt bij een normaal gewicht. Denk aan buikvet, zwembandjes of lovehandles. Als je overgewicht hebt, is het verstandiger om eerst gewicht te verliezen door gezonde voeding en meer beweging.

Cryolipolyse prijs

Cryolipolyse is geen goedkope behandeling. Gemiddeld betaal je enkele honderden euro’s per behandeling. Afhankelijk van je situatie heb je tussen de 3 en de 15 behandelingen nodig. Soms moet je ook los voor een intake betalen, al zijn er ook aanbieders die deze gratis weggeven.

Cryolipolyse Review en Ervaringen Cryolipolyse korting

Soms kom je er tijdens het consult achter dat je de behandeling niet kunt volgen. Dit komt onder meer voor als je zwanger bent, diabetes hebt, maar ook bij enkele andere aandoeningen.

Als de behandeling ergens goedkoper aangeboden wordt, kan dit betekenen dat de kwaliteit niet goed is. In de wat duurdere klinieken wordt vaak goede apparatuur gebruikt en is er toezicht van een arts.

Cryolipolyse ervaringen

Wellicht ben je op zoek naar wat ervaringen over het bevriezen van vetcellen.

Het eerste belangrijke nieuws is dat het niet pijnlijk is. Het voelt wel even onwennig, maar de meeste mensen wennen er snel aan. Na afloop van de behandeling kun je bijna alles doen dat je ook op een normale dag doet.

Ook in de wetenschap is er veel ervaring met Cryolipolyse. In meerdere studies is bewezen dat de therapie goed werkt om plaatselijk vet te verwijderen (bron). De meeste mensen verdragen de behandeling goed of vinden deze niet onprettig (bron). Ongeveer een op de 1000 mensen krijgt na een week of twee last van pijn (bron). Dezelfde studie toont ook aan dat er in 86% van de gevallen een verbetering te zien is.

Cryolipolyse Amsterdam

Cryolipolyse Review en Ervaringen Cryolipolyse

In Amsterdam zijn meerdere klinieken die cryolipolyse aanbieden. Ook in de omgeving zijn er enkele behandelcentra, dus je kunt ook uitwijken naar bijvoorbeeld Utrecht.

Cryolipolyse voor en na

Er zijn bij verschillende klinieken voor en na foto’s te zien en hierop zie je vrij duidelijk dat er een flinke verbetering optreedt bij veel mensen.

Cryolipolyse Rotterdam

Ook in Rotterdam is een groot aanbod aan klinieken voor het bevriezen van vetcellen. Ook in omliggende steden als Den Haag kun je terecht.

Cryolipolyse nadelen

Een van de belangrijkste nadelen van de behandeling is voor veel mensen de prijs. Het is zeker niet goedkoop. Een ander minpunt is dat het niet bij iedereen werkt. Ongeveer 10% van de mensen ziet niet of nauwelijks resultaat.

Cryolipolyse consumentenbond

Cryolipolyse Review en Ervaringen Cryolipolyse review en ervarignen

De consumentenbond heeft eens een test uitgevoerd met een apparaat waarmee je thuis je vetcellen kon bevriezen. Dit apparaat werkte slecht, terwijl de professionele apparatuur van een plastisch chirurg wel effectief was.

Cryolipolyse Tilburg

In Tilburg kun je op verschillende plekken terecht voor cryolipolyse. Er zijn door het land enkele honderden plekken waar je de behandeling kunt laten uitvoeren, maar de kwaliteit hiervan wisselt wel.

Conclusie

Cryolipolyse is voor veel mensen een effectieve behandeling, maar niet voor iedereen. Bij ongeveer 10 procent van de mensen is nauwelijks resultaat merkbaar. Het bevriezen van vetcellen helpt tegen plaatselijke vetophopingen, maar niet als je af wilt vallen. Vergis je ook niet in de prijs van een behandeling.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in