Crystal Detox Review en Ervaringen

In ons lichaam bouwen zich allerlei afvalstoffen op. Dit komt door stress, een ongezonde leefstijl, maar er zijn ook andere oorzaken waar wij niet zoveel aan kunnen doen. Luchtvervuiling bijvoorbeeld. Crystal Detox is een supplement dat je helpt om te ontgiften. Volgens sommige verkopers kun je hierbij ook flink afvallen.

Crystal Detox review
Crystal Detox review

Wat is Crystal Detox?

Crystal Detox is een supplement dat je helpt bij het afbreken van deze afvalstoffen. Volgens de makers is dit hard nodig. Je lichaam kan vaak de hoeveelheid afvalstoffen niet aan, waardoor deze zich ophopen in je lichaam. Het gevoel is bleke huid, vermoeidheid en darmklachten.

Crystal Detox gebruikt drie ingrediënten om jou te helpen bij het afbreken van de gifstoffen. Dit zijn cholinebitartraat, mariadistel en geelwortel. Twee maal per dag neem je een capsule en dit is voldoende om de werking te garanderen.

Er zijn ook websites waar Crystal Detox wordt aangeprezen als afslankmiddel. Volgens de webmasters op deze site kan je door Crystal Detox te gebruiken heel snel afvallen. Er wordt beweerd dat je 14 kilo kan afvallen in enkele weken.

Wat je reden ook is om Crystal Detox te gebruiken, wij hebben het middel uitgebreid voor je onderzocht. In het vervolg van het artikel lees je wat je kunt verwachten als je Crystal Detox gaat gebruiken.

Chrystal Detox Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Crystal Detox zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Crystal Detox graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Voor wie is Crystal Detox geschikt?

Het middel is volgens de fabrikant te gebruiken door iedereen die een detox mag doen. Dat rijst de vraag wie allemaal een detox mag doen? Het is sowieso niet verstandig om een detox te doen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Twijfel je of je het middel kunt gebruiken, raadpleeg dan een arts.

Hoe effectief is Crystal Detox?

We hebben de werking van de belangrijkste ingrediënten van Crystal Detox onderzocht. We beginnen met cholinebitartraat. Choline is een stof die lijkt op een vitamine en die van nature veel voorkomt in melk, eieren en pinda’s.

Er is onderzoek gedaan naar de werking van choline bij vechtsporters die moeten afvallen voor een keuring. Uit dit onderzoek is gebleken dat choline kan helpen om kortstondig gewicht te verliezen. Hier is wel een flinke dosering voor nodig van circa 2 gram per dag (bron). Bovendien zijn de effecten niet langdurig. Er is geen enkele wetenschappelijke studie te vinden naar de ontgiftende werking van deze stof.

Van mariadistel is geen enkele werken bekend op het afvallen. Wel kunnen extracten van deze plant helpen bij het verwerken van zware metalen (bron). Dit is echter een hele specifieke vorm van afvalstoffen en vergiftigingen met zware metalen komen in Nederland niet vaak voor.

Geelwortel is een andere naam voor kurkuma. Dit ingrediënt heeft zowel een ontgiftende (bron) als een afslankende werking, al moet je je van dit laatste niet al te veel voorstellen (bron).

Wat kost Crystal Detox?

Een verpakking met Crystal Detox kost €59.95. Als je twee verpakkingen afneemt, betaal je slechts €44.95.

Voordelen

Het supplement bevat twee stoffen met een ontgiftende werking. Ook al help je je lichaam hiermee vooral om zware metalen af te voeren, het werkt dus wel een beetje.

Nadelen

De ingrediënten van dit supplement werken niet zo goed tegen andere soorten vervuiling dan zware metalen. Bovendien moet je niet te veel verwachten op het gebied van gewichtsverlies.

Conclusie

In specifieke situaties kan het zinvol zijn om Crystal Detox te proberen. Dit is vooral als je weet dat je op een of andere manier veel zware metalen binnen hebt gekregen. De ingrediënten helpen niet goed tegen andere vormen van vervuiling. Als je het middel wilt gebruiken om af te vallen, dan is de werking beperkt. Verwacht wat kortstondig gewichtsverlies in het begin, maar je gaat zeker niet meerdere kilo’s verliezen.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDash Dieet Recepten GRATIS PDF
Volgend artikelAfvallen met Shakes

381 Reacties

 1. Vier jaar geleden ben ik 14 kilo kwijtgeraakt door Power Slim, eet nog steeds zoveel mogelijk koolhydraatarm maar inmiddels weer 6 kilo aangekomen maar wil er zeker weer 10 kilo af mede doordat ik binnenkort aan mijn rug wordt geopereerd en ook mijn bottenstelsel en wervels zo min mogelijk wil belasten.
  Hoop dat ik in aanmerking kom om dit product te testen.

  Met vriendelijke groet,
  Ada Sellemans

 2. Na hartproblemen stent gekregen daardoor gestopt met roken en 20 kg aangekomen en krijg het er niet af met lijnen en sporten …. Is dit de uitkomst? Graag kom ik in aanmerking voor het pakket mits het geen schade kan veroorzaken bij hartproblemen!!

 3. Met mijn 20 kilo overgewicht hoop ik dat dit een middel gaat zijn die mijn hongergevoel weg neemt en me weer fit en gezond laat voelen.

 4. Hoii , mijn naam is Samantha en ben zeer geïnteresseerd in dit product. Ik heb nog nooit een supplement gebruikt. Ik zit ook vol in de overgang. En daarom ook al een grotere maat in mijn kleding moeten nemen….ik wil uiteraard niet als een rollade uitzien…ik ben van 56 naar 67+-70 kilo dus ben niet blij. Dus ja ik ben zeker geïnteresseerd.

  Groetjes Samantha W

 5. Ik zit midden in de overgang en ben al een jaar koolhydraat arm aan het eren en oas 6 kg affevallen.
  Na de vakantie zelfs weer 3 kg aangekomen.
  Ik ben echr radeloos en weet het gewoon biet meer.
  Ik zou dit zooooo graag uitproberen

 6. Zou graag mee willen doen met de test omdat mijn gewicht iets te hoog is ,maar vooral het beloofde effect op het cholestorol vind ik belangrijk

 7. Ik ben 20 kilo aangekomen het laatste jaar en wat ik ook probeer niets helpt ..wordt er een beetje radeloos van .. pas niets meer van mijn kleding tot grote frustratie uiteraard.. daarom zou ik jullie product heel graag willen proberen

 8. Ondanks veel leefstyleadviezen, zoals het tegenwoordig heet, blijf ik jojo-en. Het lukt me niet om de knop om te zetten en ik ben heel erg benieuwd of het werkt. Zou graag weer een boost in de goede richting hebben

 9. Ik wil het ook wel graag proberen, meer om te kijken of dit echt werkt.
  Er wordt zoveel reclame gemaakt voor dit soort producten en ik ben super nieuwsgierig of zoiets echt werkt😁

 10. Goedemorgen,
  Ik zou zo heel graag mee doen .
  Ik blijf maar aankomen , nu inmiddels 8,5 kilo in 1 jaar.
  Alles geprobeerd , zit nu vaak op 3 bakjes kwark per dag .
  Wanhopig word ik ervan.

 11. Goedendag, met klaas, ik ben helaas bij een bewindvoerder. Ook bij de voedselbank. Geen werk. Geen vrouw. Geen kids. Ik ben single, cholesterol is 7.5 en heb overgewicht. Ik wil er echt heel wat eraf hebben ken nu nog maar bepaalde grote maten broeken nog maar aan. Ik wil slank zijn. Maar dat kost me altijd geld. Totdat ik dit zag! Als het Echt Gratis is dan wil ik het uitproberen. ( mocht het zo zijn dat dit dan toch niet gratis is, en dan de rekening verstuurd moet naar m’n bewindvoerder, er wordt niets betaald hoor??? Dus graag GRATIS christal detox ontvangen.

 12. Ik ben door medicatie 20 kilo extra aan gekomen. Als moeder van 2 en met man die onregelmatig werk komt er grote druk op mijn schouders, ik zou graag mijn depressie en burnout achter me laten en me focussen op een nieuwe start in nieuw lichaam. Ik hoop dat ik voldoe aan de eissen om mee te doen met dit project.

 13. Ik weeg 127 kg en wil graag paar kilotjes minder heb verscheidene middelen reeds geprobeerd zonder succes dus zou ik graag cristal detox gebruiken

 14. Geachte heer mevrouw
  Via deze wil ik op deze actie regeren en in aanmerking te komen om Crystal Detox Te proberen ik heb veel andere product geprobeerd Maar zonder resultaat

 15. Ik wil graag Crytal Detox gratis proberen. Ik weg 83,8 kilo’s en ik wil graag een kilo of 10 afvallen . Daarom wil ik graag een gratis proef.

  Met vriendelijke groet,
  Evelyn van Hoek-Pérez

 16. Beste,

  Indien je nog testpersonen kunt gebruiken wil ik daar graag aan mee werken. Ik sport veel ben fit en maar een paar kilo te zwaar.

 17. Ik heb al veel geprobeerd om af te vallen en tot nu toe helpt niets. Ik zou graag in aanmerking komen om te testen of dit product wel of niet werkt

 18. Ik heb al van alles geprobeerd.
  Niets helpt om de vetrollen kwijt te raken. Ik heb 10 kilo overgewicht. Ik zou het heel graag proberen

 19. Ik heb nu al heel veel dingen geprobeerd, maar niets helpt echt. Ik was 8 jaar geleden na 2 jaar op mijn eten letten en sporten 28 kilo afgevallen. Nu sinds 3 jaar gestopt met roken en inmiddels in de overgang. Daardoor ben ik nu alweer ruim 20 kilo aangekomen. Ik wil het er echt weer af. Daarom wil ik dit product proberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in