Crystal Detox Review en Ervaringen

In ons lichaam bouwen zich allerlei afvalstoffen op. Dit komt door stress, een ongezonde leefstijl, maar er zijn ook andere oorzaken waar wij niet zoveel aan kunnen doen. Luchtvervuiling bijvoorbeeld. Crystal Detox is een supplement dat je helpt om te ontgiften. Volgens sommige verkopers kun je hierbij ook flink afvallen.

Crystal Detox review
Crystal Detox review

Wat is Crystal Detox?

Crystal Detox is een supplement dat je helpt bij het afbreken van deze afvalstoffen. Volgens de makers is dit hard nodig. Je lichaam kan vaak de hoeveelheid afvalstoffen niet aan, waardoor deze zich ophopen in je lichaam. Het gevoel is bleke huid, vermoeidheid en darmklachten.

Crystal Detox gebruikt drie ingrediënten om jou te helpen bij het afbreken van de gifstoffen. Dit zijn cholinebitartraat, mariadistel en geelwortel. Twee maal per dag neem je een capsule en dit is voldoende om de werking te garanderen.

Er zijn ook websites waar Crystal Detox wordt aangeprezen als afslankmiddel. Volgens de webmasters op deze site kan je door Crystal Detox te gebruiken heel snel afvallen. Er wordt beweerd dat je 14 kilo kan afvallen in enkele weken.

Wat je reden ook is om Crystal Detox te gebruiken, wij hebben het middel uitgebreid voor je onderzocht. In het vervolg van het artikel lees je wat je kunt verwachten als je Crystal Detox gaat gebruiken.

Chrystal Detox Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Crystal Detox zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Crystal Detox graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Voor wie is Crystal Detox geschikt?

Het middel is volgens de fabrikant te gebruiken door iedereen die een detox mag doen. Dat rijst de vraag wie allemaal een detox mag doen? Het is sowieso niet verstandig om een detox te doen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Twijfel je of je het middel kunt gebruiken, raadpleeg dan een arts.

Hoe effectief is Crystal Detox?

We hebben de werking van de belangrijkste ingrediënten van Crystal Detox onderzocht. We beginnen met cholinebitartraat. Choline is een stof die lijkt op een vitamine en die van nature veel voorkomt in melk, eieren en pinda’s.

Er is onderzoek gedaan naar de werking van choline bij vechtsporters die moeten afvallen voor een keuring. Uit dit onderzoek is gebleken dat choline kan helpen om kortstondig gewicht te verliezen. Hier is wel een flinke dosering voor nodig van circa 2 gram per dag (bron). Bovendien zijn de effecten niet langdurig. Er is geen enkele wetenschappelijke studie te vinden naar de ontgiftende werking van deze stof.

Van mariadistel is geen enkele werken bekend op het afvallen. Wel kunnen extracten van deze plant helpen bij het verwerken van zware metalen (bron). Dit is echter een hele specifieke vorm van afvalstoffen en vergiftigingen met zware metalen komen in Nederland niet vaak voor.

Geelwortel is een andere naam voor kurkuma. Dit ingrediënt heeft zowel een ontgiftende (bron) als een afslankende werking, al moet je je van dit laatste niet al te veel voorstellen (bron).

Wat kost Crystal Detox?

Een verpakking met Crystal Detox kost €59.95. Als je twee verpakkingen afneemt, betaal je slechts €44.95.

Voordelen

Het supplement bevat twee stoffen met een ontgiftende werking. Ook al help je je lichaam hiermee vooral om zware metalen af te voeren, het werkt dus wel een beetje.

Nadelen

De ingrediënten van dit supplement werken niet zo goed tegen andere soorten vervuiling dan zware metalen. Bovendien moet je niet te veel verwachten op het gebied van gewichtsverlies.

Conclusie

In specifieke situaties kan het zinvol zijn om Crystal Detox te proberen. Dit is vooral als je weet dat je op een of andere manier veel zware metalen binnen hebt gekregen. De ingrediënten helpen niet goed tegen andere vormen van vervuiling. Als je het middel wilt gebruiken om af te vallen, dan is de werking beperkt. Verwacht wat kortstondig gewichtsverlies in het begin, maar je gaat zeker niet meerdere kilo’s verliezen.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDash Dieet Recepten GRATIS PDF
Volgend artikelAfvallen met Shakes

8 Reacties

 1. Ik vind het erg dat ze reclame maken dat je er kilo’s van vermagerd en dat je nadien leest dat je het gratis kunt krijgen terwijl er mensen zijn zoals ik die er 59 euro voor betalen
  Schaam jullieJULLIE

 2. Ik zou het product graag willen testen, ik ben 2 jaar geleden bevallen van mijn 2 dochters, en de 10kg die ik ben aangekomen willen er maar niet af, wat ik ook probeer ze blijven maar zitten voornamelijk rondom mijn buik.

 3. Hoi! Ik zou dit graag willen testen. Na mijn 2 zwangerschappen ben ik enorm aangekomen en heb al van alles geprobeerd. Ik hoop dat dit voor mij dé oplossing is!

 4. Goede morgen, er wordt reclame gemaakt op Facebook met dit middel je kunt heel veel afvallen bij dit gebruik, je kunt alles blijven doen en hoeft je manier van eten niet aan te passen haha,ik heb het geprobeerd maar ik ben zelfs aangekomen , je word in de maling genomen, ik ga wel door met innemen omdat dit toch goed is voor je lichaam om de afvalstoffen te verwijderen. Groeten Marianne.

 5. Hallo, ik wil deze best testen omdat ik na gestopt te zijn met roken 10kg ben aangekomen. Ik ben best benieuwd of dit kan helpen en een review weer anderen kan helpen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in