Crystal Detox Review en Ervaringen

In ons lichaam bouwen zich allerlei afvalstoffen op. Dit komt door stress, een ongezonde leefstijl, maar er zijn ook andere oorzaken waar wij niet zoveel aan kunnen doen. Luchtvervuiling bijvoorbeeld. Crystal Detox is een supplement dat je helpt om te ontgiften. Volgens sommige verkopers kun je hierbij ook flink afvallen.

Crystal Detox review
Crystal Detox review

Wat is Crystal Detox?

Crystal Detox is een supplement dat je helpt bij het afbreken van deze afvalstoffen. Volgens de makers is dit hard nodig. Je lichaam kan vaak de hoeveelheid afvalstoffen niet aan, waardoor deze zich ophopen in je lichaam. Het gevoel is bleke huid, vermoeidheid en darmklachten.

Crystal Detox gebruikt drie ingrediënten om jou te helpen bij het afbreken van de gifstoffen. Dit zijn cholinebitartraat, mariadistel en geelwortel. Twee maal per dag neem je een capsule en dit is voldoende om de werking te garanderen.

Er zijn ook websites waar Crystal Detox wordt aangeprezen als afslankmiddel. Volgens de webmasters op deze site kan je door Crystal Detox te gebruiken heel snel afvallen. Er wordt beweerd dat je 14 kilo kan afvallen in enkele weken.

Wat je reden ook is om Crystal Detox te gebruiken, wij hebben het middel uitgebreid voor je onderzocht. In het vervolg van het artikel lees je wat je kunt verwachten als je Crystal Detox gaat gebruiken.

Chrystal Detox Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Crystal Detox zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Crystal Detox graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Voor wie is Crystal Detox geschikt?

Het middel is volgens de fabrikant te gebruiken door iedereen die een detox mag doen. Dat rijst de vraag wie allemaal een detox mag doen? Het is sowieso niet verstandig om een detox te doen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Twijfel je of je het middel kunt gebruiken, raadpleeg dan een arts.

Hoe effectief is Crystal Detox?

We hebben de werking van de belangrijkste ingrediënten van Crystal Detox onderzocht. We beginnen met cholinebitartraat. Choline is een stof die lijkt op een vitamine en die van nature veel voorkomt in melk, eieren en pinda’s.

Er is onderzoek gedaan naar de werking van choline bij vechtsporters die moeten afvallen voor een keuring. Uit dit onderzoek is gebleken dat choline kan helpen om kortstondig gewicht te verliezen. Hier is wel een flinke dosering voor nodig van circa 2 gram per dag (bron). Bovendien zijn de effecten niet langdurig. Er is geen enkele wetenschappelijke studie te vinden naar de ontgiftende werking van deze stof.

Van mariadistel is geen enkele werken bekend op het afvallen. Wel kunnen extracten van deze plant helpen bij het verwerken van zware metalen (bron). Dit is echter een hele specifieke vorm van afvalstoffen en vergiftigingen met zware metalen komen in Nederland niet vaak voor.

Geelwortel is een andere naam voor kurkuma. Dit ingrediënt heeft zowel een ontgiftende (bron) als een afslankende werking, al moet je je van dit laatste niet al te veel voorstellen (bron).

Wat kost Crystal Detox?

Een verpakking met Crystal Detox kost €59.95. Als je twee verpakkingen afneemt, betaal je slechts €44.95.

Voordelen

Het supplement bevat twee stoffen met een ontgiftende werking. Ook al help je je lichaam hiermee vooral om zware metalen af te voeren, het werkt dus wel een beetje.

Nadelen

De ingrediënten van dit supplement werken niet zo goed tegen andere soorten vervuiling dan zware metalen. Bovendien moet je niet te veel verwachten op het gebied van gewichtsverlies.

Conclusie

In specifieke situaties kan het zinvol zijn om Crystal Detox te proberen. Dit is vooral als je weet dat je op een of andere manier veel zware metalen binnen hebt gekregen. De ingrediënten helpen niet goed tegen andere vormen van vervuiling. Als je het middel wilt gebruiken om af te vallen, dan is de werking beperkt. Verwacht wat kortstondig gewichtsverlies in het begin, maar je gaat zeker niet meerdere kilo’s verliezen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDash Dieet Recepten GRATIS PDF
Volgend artikelAfvallen met Shakes
crystal-detoxIn specifieke situaties kan het zinvol zijn om Crystal Detox te proberen. Dit is vooral als je weet dat je op een of andere manier veel zware metalen binnen hebt gekregen. De ingrediënten helpen niet goed tegen andere vormen van vervuiling. Als je het middel wilt gebruiken om af te vallen, dan is de werking beperkt. Verwacht wat kortstondig gewichtsverlies in het begin, maar je gaat zeker niet meerdere kilo's verliezen.

590 Reacties

 1. Ik ben in de overgang en heb hierdoor wat aardig buikvet gekregen. Ik heb alles geprobeerd maar niets helpt om van deze buikvet af te komen. Ik ben benieuwd hoe dit middel mij dan zou helpen.

 2. Hallo, heel graag zou ik dit middel willen uitproberen omdat ik de laatste 5 kilo er met geen mogelijkheid meer afkrijg nu ik in de overgang zit.
  Hopelijk zijn er nog plaatsen vrij voor het testpanel.

 3. Ik zou graag crystal detox willen proberen. Heb vooral buikvet en heb hierdoor vervette lever. Ik ben al 2maanden aan het diëten maar het gaat heel traag. Ik hoop dan ook dat dit product voor mij een positief resultaat kan geven.

 4. Ik heb heel wat verschillende afslankpillen gebruikt.
  Er wordt zo veel beweerd, dat je er van afslank.
  Tot nu toe niks .
  Wil wel proberen om te zien of deze Crystal Detox echt helpt om af te slanken.

 5. Beste,
  Ik zou graag crystal detox willen uitproberen.
  Ik kamp met behoorlijk overgewicht en de hele dag honger gevoel.
  Crystal lijkt mij geschikt om te proberen.

 6. Ik heb het gevoel dat al die extra Corona kilo s er niet meer af gaan. Daarbij ben ik ruim10 kilo te zwaar. Ik zit ook bijna in de overgang en raak de overtollige kilo s niet meer kwijt. Ik zou dit heel graag willen proberen.

 7. ik durf niet meer onder de mensen te komen,dit door mijn gewicht.Het minste dat ik doe zweet ik overmatig,pijn in de rug en benen ,ook vlug moe.Daarom zou ik mij graag aanmelden als proefpersoon. Hopelijk geeft het de gewenste resultaat zoals jullie het beschrijven.

  • 10 kilo aangekomen, train me suf. Ik blijf op hetzelfde gewicht. Wil graag die overtollige rollen kwijt.

 8. Graag zou ik crystal detox uitproberen. Ben de laatste tijd erg moe en ook een aantal kilo’s te zwaar. Momenteel heb ik geen financiële middelen om deze kuur aan te schaffen maar hoop dat ik het uit mag proberen.
  Groetjes Yvonne

 9. Het lukt mij niet om af te vallen. Ik hoop dat het nu wel gaat lukken, vandaar dat ik me aanmeld. Graag ontvang ik een proefpakket.

 10. ik heb een verpakking crystal detox ontvangen ,is een proefverpakking ,maar ik heb mijn huisdokter ervan op de hoogte gesteld maar die adviseerd mij om ze niet in te nemen omdat het niet verstandig is in combinatie met mijn medicijnen die ik gebruik ,nu is mijn vraag hoe stuur ik ze u terug ? wachten op een bericht van u verblijf ik ,

  F bats

 11. Wil het heel graag testen , ondanks dat ik al in heel veel middeltjes teleurgesteld ben . Het is zo hard werken voor de kilo’s te verliezen en ik moet me alles ontzeggen . Heb me efkes laten gaan en de kilo s plakken er weer aan . Ben het zoooo moe . Grtjs

 12. Ik ben in korte tijd dik 20kilo aangekomen. Door vermoeidheid en slecht slapen, de puf en kracht om iets te gaan doen. Nu worstel ik al 3jaar, helaas fibromyalgie geconstateerd. Accepteren is best moeilijk. Ik zou dan nu eerst gaan om mijn lijf te ontgiften en daarna verder kijken, wat de mogelijkheden zijn. Mvg.

 13. Zooooo, een product op natuurlijke basis, daar geloof ik wel in, aangezien je lichaam alles nodig heeft wat in de natuur te vinden is.
  Benieuwd naar de werking ervan

 14. Ik meld mij aan als proefpersoon. Ik geloof nl niet in dit soort
  pillen, en wil bewijsmateriaal, of ik het goed of verkeerd heb
  beoordeeld

 15. Ik heb een gastric bypass gehad in 2014 en ben wel weer een paar kilo aangekomen. Ik weet niet of dat het kan met een gastric bypass, maar zou het wel willen proberen.

 16. Ik zou het graag willen testen. Werk fulltime op kantoor met veel stress, heb al zo vaak een dieet gevolgd, maar het leid tot gevolg dat ik minder geconcentreerd ben en snel gefrustreerd.
  Hoop dat ik het zou mogen testen.

  Mvg

 17. Ik zou me graag aanmelden omdat ik in korte tijd behoorlijk wat ben aangekomen. En het lukt me niet meer goed om het eraf te krijgen ivm beginnende overgang.

 18. Wil Crystal Detox graag testen op efffectiviteit. Ik kamp met vermoeidheid en heb regelmatig klachten als buikpijn en een geirriteerde huid, ondanks dat ik gezond wn bewust leef. Een detox kuurreis eens in de paar jaar is wat mij enorm hielp,maar kan ik mij niet meer veroorloven. Hopelijk is dit een preparaat dat mijn gezondheid weer kan resetten!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in