Crystal Detox Review en Ervaringen

In ons lichaam bouwen zich allerlei afvalstoffen op. Dit komt door stress, een ongezonde leefstijl, maar er zijn ook andere oorzaken waar wij niet zoveel aan kunnen doen. Luchtvervuiling bijvoorbeeld. Crystal Detox is een supplement dat je helpt om te ontgiften. Volgens sommige verkopers kun je hierbij ook flink afvallen.

Crystal Detox review
Crystal Detox review

Wat is Crystal Detox?

Crystal Detox is een supplement dat je helpt bij het afbreken van deze afvalstoffen. Volgens de makers is dit hard nodig. Je lichaam kan vaak de hoeveelheid afvalstoffen niet aan, waardoor deze zich ophopen in je lichaam. Het gevoel is bleke huid, vermoeidheid en darmklachten.

Crystal Detox gebruikt drie ingrediënten om jou te helpen bij het afbreken van de gifstoffen. Dit zijn cholinebitartraat, mariadistel en geelwortel. Twee maal per dag neem je een capsule en dit is voldoende om de werking te garanderen.

Er zijn ook websites waar Crystal Detox wordt aangeprezen als afslankmiddel. Volgens de webmasters op deze site kan je door Crystal Detox te gebruiken heel snel afvallen. Er wordt beweerd dat je 14 kilo kan afvallen in enkele weken.

Wat je reden ook is om Crystal Detox te gebruiken, wij hebben het middel uitgebreid voor je onderzocht. In het vervolg van het artikel lees je wat je kunt verwachten als je Crystal Detox gaat gebruiken.

Chrystal Detox Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Crystal Detox zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Crystal Detox graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Voor wie is Crystal Detox geschikt?

Het middel is volgens de fabrikant te gebruiken door iedereen die een detox mag doen. Dat rijst de vraag wie allemaal een detox mag doen? Het is sowieso niet verstandig om een detox te doen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Twijfel je of je het middel kunt gebruiken, raadpleeg dan een arts.

Hoe effectief is Crystal Detox?

We hebben de werking van de belangrijkste ingrediënten van Crystal Detox onderzocht. We beginnen met cholinebitartraat. Choline is een stof die lijkt op een vitamine en die van nature veel voorkomt in melk, eieren en pinda’s.

Er is onderzoek gedaan naar de werking van choline bij vechtsporters die moeten afvallen voor een keuring. Uit dit onderzoek is gebleken dat choline kan helpen om kortstondig gewicht te verliezen. Hier is wel een flinke dosering voor nodig van circa 2 gram per dag (bron). Bovendien zijn de effecten niet langdurig. Er is geen enkele wetenschappelijke studie te vinden naar de ontgiftende werking van deze stof.

Van mariadistel is geen enkele werken bekend op het afvallen. Wel kunnen extracten van deze plant helpen bij het verwerken van zware metalen (bron). Dit is echter een hele specifieke vorm van afvalstoffen en vergiftigingen met zware metalen komen in Nederland niet vaak voor.

Geelwortel is een andere naam voor kurkuma. Dit ingrediënt heeft zowel een ontgiftende (bron) als een afslankende werking, al moet je je van dit laatste niet al te veel voorstellen (bron).

Wat kost Crystal Detox?

Een verpakking met Crystal Detox kost €59.95. Als je twee verpakkingen afneemt, betaal je slechts €44.95.

Voordelen

Het supplement bevat twee stoffen met een ontgiftende werking. Ook al help je je lichaam hiermee vooral om zware metalen af te voeren, het werkt dus wel een beetje.

Nadelen

De ingrediënten van dit supplement werken niet zo goed tegen andere soorten vervuiling dan zware metalen. Bovendien moet je niet te veel verwachten op het gebied van gewichtsverlies.

Conclusie

In specifieke situaties kan het zinvol zijn om Crystal Detox te proberen. Dit is vooral als je weet dat je op een of andere manier veel zware metalen binnen hebt gekregen. De ingrediënten helpen niet goed tegen andere vormen van vervuiling. Als je het middel wilt gebruiken om af te vallen, dan is de werking beperkt. Verwacht wat kortstondig gewichtsverlies in het begin, maar je gaat zeker niet meerdere kilo’s verliezen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDash Dieet Recepten GRATIS PDF
Volgend artikelAfvallen met Shakes
crystal-detoxIn specifieke situaties kan het zinvol zijn om Crystal Detox te proberen. Dit is vooral als je weet dat je op een of andere manier veel zware metalen binnen hebt gekregen. De ingrediënten helpen niet goed tegen andere vormen van vervuiling. Als je het middel wilt gebruiken om af te vallen, dan is de werking beperkt. Verwacht wat kortstondig gewichtsverlies in het begin, maar je gaat zeker niet meerdere kilo's verliezen.

593 Reacties

 1. Ik meld me graag aan om dit uit te proberen.
  Ik ben door medicatie, slaaptekort en hormonen in een korte tijd 25 kilo aangekomen.
  Niks lijkt meer te helpen om gewicht kwijt te
  raken, aangezien ook m’n energie 0 is..
  Ik zou hier erg graag voor in aanmerking komen, want budget om dit zelf aan te schaffen heb ik helaas niet.

  mvg Kavita Kloppenborg

 2. ok ik wil het testen . Ik heb het al 3 maanden geprobeerd maar steeds geen effect. Daarbij doe ik een combinatie van 2 x 10 km te lopen en 1x 10 km te wandelen per week.
  Daarbij neem ik s’morgens en 1 in de late namiddag.
  Besluit 1 kg bijgekomen na 3 maanden , wat doe ik verkeerd.
  Daarom wil ik het graag testen bij jullie

 3. Ontgiften van het lichaam spreekt mij aan. M.n. als het om de darmen gaat.
  Mocht het kilo’s reduceren, dan is dat mooi meegenomen. Was eerlijk gezegd wel de tricker om me in dit product te verdiepen.

 4. Hallo, Ik heb met een normaal dieet via diëtist geprobeerd af te vallen maar ik blijf steken op 104 kg. Daarom zou ik dit product eens willen proberen of dat misschien helpt.

 5. Ik wil graag deze pil voor mij vader aanvragen.
  hij heeft erge hartproblemen en is heel zwaar gewicht. dat heeft veel effect op zijn gezondheid, daarom zou ik graag deze pil willen aanschaffen, zodat mijn vader zijn gezondheid beter wordt.

 6. Ik wil het graag testen.want ik moet voor mijn rug en knie klachten mijn overgewichten verlizen ik heb door pijn kan niet veel bewegen en sporten.ik hoop dat kan dit testen en mij helpen.

 7. Graag wil ik enkele kilo,s afvallen maar het lukt me wel maar daarna gaat mijn gewicht weer om hoog. Hoop nu op een middel waardoor ik het jojo effect achter mij kan laten.
  Mvg.

 8. Ik ben al jaren bezig om op mijn voeding te letten. Gezond te eten en 1x per dag een snack. Ik blijf echter wat zwaar lijvig. Ik ben zeer benieuwd naar Crystal detox. Misschien is dit toch wat voor mij vandaar dat ik graag een proef wil doen. Hopelijk zonder verdere verplichtingen.
  Mvg Ingrid

 9. Beste team,
  Graag zou ik crystal detox gratis willen testen. In eerste instantie om beter te slapen, maar ook om af te vallen. Ik heb een best onregelmatig leven en sinds mijn eerste zwangerschap 17 jaar geleden heb ik bijna geen nacht meer doorgeslapen.
  Ik val meteen in slaap als ik naar bed ga maar wordt altijd tussen 01:00-03:00 uur wakker en blijf dan zeker 1,5 uur wakker. Dan is het inmiddels 3-5 uur en mijn wekker gaat om 05:00’uur.
  Ik heb veel klachten van mijn nek en schouders. Al 100x bij de dokter en therapeuten geweest niets helpt.
  Nu ben ik 45 en merk dat ook mijn lichaam gaat veranderen. Ik kom aan en kan niet meer uit mezelf afvallen.
  Dat helpt ook niet voor nek en schouders.

 10. Als moeder van 4 kinderen op de basisschool en richting me opauze zou een beetje ondersteuning van vetafname en ontgifting welkom zijn. Ondanks wisselde berichten nieuwsgierig naar de werking van dit middel.

 11. Ik zit langzamerhand in de menopauze.
  Het is moeilijker om de overtollige kilo’s kwijt te raken.
  Het lichaam veranderd.
  Ik eet gezond en heb mijn beweging.
  Toch is het moeilijker dan vroeger om af te vallen.
  Graag wil ik hier aan mee doen en mijn reactie schrijven wat het gebracht heeft.
  Vriendelijke groeten.

 12. Goede morgen

  Mijn naam is Sabine en heb al een aantal jaar overgewicht, heb echt werkelijk van alles geprobeerd maar niks lijkt te lukken… ik zou dit wel graag willen proberen en hopen dat ik mijn leven weer terug krijg. Mvg sabine

 13. Geachte medewerkers van CRYSTAL DETOX
  Hierbij wil ik het volgende vertellen, dat ik helemaal niet tevreden ben over jullie product.
  En wel het volgende , jullie maken reclame over crystal detox dat je daar met een kuur van 4 weken 14 kg afvalt.
  en dat je de eerste week al 5kg afvalt terwijl je slaapt.
  Nou , vergeet het maar want het is niet waar.
  Ik heb namelijk de kuur van 4 weken gevolg , en zou dan 14 kg afvallen volgens jullie gegevens via [ UW_Apotheek]
  Maar ik ben nog niet eens een pond afgevallen , laat staan van 14 kg die jullie beloven.
  Maar ben wel € 59,95 kwijt aan dit product , wat helemaal niet werkt.
  Dus voel ik me wel behoorlijk belazerd door crystal detox, of wat vinden jullie zelf.
  Daarom deze reactie aan jullie, of moet ik dit melden bij RADAR.
  Maar ik wacht wel op een antwoord van jullie hopelijk, tenminste als er dat nog vanaf kan.
  met vriendelijke groeten Henk

  • Heb al veel geprobeerd maar steeds jojo effect nu heb ik een mail gekregen over christel detox en zei meteen na het lezen van informatie tegen mijn vriendin dit wil ik ga testen in combinatie met het wandelen.

  • Goed dat ik jou reactie ben tegen gekomen. Dat weerhoudt mij ervan om dit product aan te schaffen. Wat ik bijna wel had gedaan. Merci

 14. Ik wil het graag testen. Ik ben master in dieren en doe het mijn hele leven. Jojo effect? Logisch toch? Als je daarna weer in het oude gedrag valt. En toch wil ik het proberen anders probeer ik toch wet een ander dieet ;-)

 15. Mijn lichaam heeft de laatste jaren veel stress ervaart door familie omstandigheden. Ook de corona tijd heeft ook voor de nodige kilo’s gezorgd. Ik ben toe aan een reset in mijn lijf.

 16. Hallo ik zou het graag willen proberen omdat ik gewicht wil verliezen en al van alles geprobeerd heb wat niet gelukt is! Ben benieuwd of het klopt wat er over dit product beweren waar is!

 17. Beste,

  Ik zou graag Crystal Detox proberen .
  Ik heb last van opgeblazen darmen , heb heel veel stress , heb weinig energie , knieproblemen . Ik zou wat rust willen hebben .Ik zou graag mijn eetgedrag onder controle krijgen en zou ook graag enkele kilo’s verliezen .
  Ik ben benieuwd
  Martine

 18. Ik zou het crystal detox willen proberen omdat diëten mij zwaar valt en sporten kan ik door mijn lichamelijke klachten niet, zou dolgraag 5 tot 7 kilo afvallen. Mvg.

 19. Heb alles geprobeerd om een normale stofwisseling te krijgen. Maagklachten blijven. Ben benieuwd of dit werkt en idd minder vermoeidheid zou perfect zijn

 20. Ik val door mijn leeftijd en gewicht niet af. Heb last van mijn knieën. Train elke week 1x zumba en loop gemid.2x I d week 1uur.
  Werk 5dgn per week.
  Weinig tijd om meer te sporten, wil wel graag afvallen maar het wilt er niet af.
  Ik geloof ook niet echt hier in maar wil graag laten zien of het wel lukt met crystal detox!

 21. Ik val door mijn leeftijd en gewicht niet af. Heb last van mijn knieën. Train elke week 1x zumba en loop gemid.2x I d week 1uur.
  Werk 5dgn per week.
  Weinig tijd om meer te sporten, wil wel graag afvallen maar het wilt er niet af.
  Ik geloof ook niet echt hier in maar wil graag laten zien of het wel lukt met crystal detox!

 22. Ik wil het heel graag proberen om af te vallen… heb al meerdere dingen geprobeerd maar lukt nog niet echt.. omdat dit gepromoot word om snel af te vallen wil ik het wel proberen

 23. Ik zou de crystal detox graag een keer willen proberen ….ik heb van alles al geprobeerd maar niets werkte ….hoop dat dit wel werkt voor mij en het kan geen kwaad om het te proberen toch ?mvg

 24. Ik heb inmiddels diverse dingen geprobeerd, maar er gaat gewoon niets af, sterker nog er komt eerder gewicht/ buikvet bij. Ik eet redelijk gezond, snoep echt niet veel, en toch val ik niet af. ik ben allergisch voor diverse dingen (gluten theïne/ coffeïne cichorei) waardoor kant en klaar eten en even wat bij de snackbar of zo afhalen ook al afvallen. Ik werk in het onderwijs en ben de hele dag in beweging, heb daarnaast nog een hondje waar ik mee wandel. Zou heel graag dit product gratis testen, want ik weet het zo langzamerhand niet meer. Ook al ben ik de 50 ruim gepasseerd ik krijg nog steeds de vraag of ik zwanger ben! meestal doe ik dit af een grapje en zeg ik “bedankt voor het compliment ” immers als iemand denkt dat ik nu nog zwanger kan zijn dan schatten ze mij een stuk jonger in dan ik ben. Lijkt mij echt geweldig om eindelijk eens een bikini te kunnen dragen, niet van alles te moeten uithalen om mijn buik te camoufleren enz

 25. Sinds ik gestopt ben met roken ben ik flink aangekomen, ondanks het feit dat ik niet meer ben gaan snoepen, voldoende lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Omdat ik eerder dik geweest ben, heb ik erg veel moeite met de gewichtstoename. Ik zou graag willen meedoen aan het onderzoek omdat ik in principe nogal sceptisch ben over de aanprijzingen en het meestal aan gedegen wetenschappelijk onderzoek ontbreekt.

 26. Ik zit in de overgang, heel vermoeid en last van buikvet ondanks mijn gezonde levensstyle. Geen drank en geen junkfood. Ik zou dit product graag uit willen proberen.

 27. Ik zou het graag proberen, kom uit een burn out en daardoor is mijn schildklier gaan tobben en ben ik veel aangekomen ik zou dit product graag uit willen proberen voor jullie om te kijken wat het effect is op mijn lichaam ik denk dat ik genoeg afval en gifstoffen in mn lijf heb zitten

 28. Ik ben eerlijk gezegd een beetje sceptisch met het gebruik van allerlei middeltjes. Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken om crystal detox ‘ gratis’ uit te proberen. Vanwege werk, geen tijd voor sport. Af en toe een kleine wandeling, max 15 min. Ik zou graag 10 kg willen afvallen.

 29. Daar ik Crystal Detox graag wil testen ik heb al veel andere afval kuren gedaan niks help ik hoor veel goeds over deze Crystal Detox en dat het goed werk.
  Met vriendelijk groet,
  Jozef Hendriks

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in