Het Daily Dieet is populair mede omdat RTL4 koffietijd en reclame voor heeft gemaakt. Het Daily Dieet is een voedingsplan dat gebaseerd is op eiwitshakes en te vergelijken met producten als Vitadis en Powerslim. Gezond leven en verantwoorde voeding staan centraal en om je te ondersteunen is er een online DailyCoach die je door moeilijke momenten heen helpt en bij wie je terecht kunt met al je vragen. Daily Dieet er op gericht je streefgewicht op een verantwoorde manier te behalen en te behouden.

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Daily Dieet, of heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog een vraag? Gebruik dan het reactieformulier. Je kunt ook eerst de reacties van andere bezoekers lezen.

Daily Dieet Weekmenu

Het Daily Dieet Weekkmenu zorgt ervoor dat je eiwit en vezelrijke voeding afwisselt. Het weekmenu bevat onder andere vers fruit, frisse salades, soepen en warme maaltijden. De weekmenu’s worden aangevuld met eiwitshakes die als rode draad door het dieet heen loopt. De shake bevatten net zoals Dieet Pro 69 Kcal enbevat geen suiker, vet en koolhydraten. De shakes zijn verkrijbaar in de volgende smaken:

 • vanille
 • aardbei
 • banaan

Het bereiden van een Daily Dieet Shake is eenvoudig. Meng twee schepjes Daily Shake met 200 ML koud water, magere melk of soja melk. Bij het startpakket van Daily Dieet ontvang je een gratis weekmenu. Dit weekmenu is bedoeld als leidraad voor een verantwoord voedingspatroon. WIl je meer weekmenu’s en recepten dan kun je een E-book kopen. Hierin vindt je 4 extra weekmenu’s en een aantal recepten om mee te variëren. Naast de shakes en de weekmenu’s kan Daily Dieet de volgende extra producten leveren.

Green Tea Slim en Fit

Tijdens het dieet moet je veel water drinken. Heb je behoefte aan iets anders? Dan kun je Green Tea proberen. Deze verfrissende drank bied niet alleen de nodige afwisseling maar helpt ook nog je afvalstoffen af te drijven. Bovendien ondersteunt deze drank op een natuurlijke manier het afvalproces doordat het je stofwisseling versnelt. Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Meng twee schepjes in een groot glas koud water en klaar is je verfrissende drankje. Je kunt het de hele dag door Green Tea drinken.

Total Plus Multivitamine

Het Daily Dieet Plan stimuleert het eten van verantwoorde voeding waardoor je vitamines en mineralen binnen krijgt. Toch kan het verstandig zijn om vitamines en mineralen tijdens en na het dieet aan te vullen. Daarom hebben wij de multivitamine van het merk SensEthique speciaal geselecteerd, deze sluit perfect aan op het Daily Dieet Plan. Je slikt 1 maal daags 1 tablet met water innemen bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Omega 2000 HQ Vetzuren

Omega 3 zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. Het bevat stoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren, net zoals je vitamines en mineralen nodig hebt. Omega 3 verhoogt de stofwisseling en verbrandingssnelheid. Omega speelt een rol bij de ontwikkeling en groei van de hersenen, en bij het voorkomen van hart- en vaatziekten. Het versterkt het immuunsysteem en heeft een positieve invloed op de gezondheid van bloedvaten. Omega gaat de gevoeligheid en stijfheid in je gewrichten tegen en verbeterd de gezondheid van de botten. Verder helpt bij het bouwen en onderhouden van goed zicht en verlaagt het de bloeddruk. Omega zit in vis, maar wanneer het niet lukt om tweemaal per week vis te eten vormt Omega 3 van SensEthique een aanvulling. Slik  3 maal daags 1 capsule, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Sens e Slim (natuurlijke maagballon)

Sens E Slim werkt als een maagballon maar dan op een natuurlijke manier. Hoe werkt het? Je neemt 1 capsule een half uur voor de maaltijd met een glas water. In je maag onstaat op geheel natuurlijke wijze een maagballon door de plantaardige voedingsvezel die zich in het product bevindt. Hiervan krijg je tot wel 4 uur lang een verzadigd gevoel waardoor je geen trek hebt in verkeerde snacks. Van Sens E Slim is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagd tot gewichtsverlies en behoud van normale cholosterol. Sens E Slim is de ideale aanvulling op het Daily Dieet.
Inhoud: 30 capsules
Gebruik: 1 capsule een half uur voor de maaltijd met voldoende water.

Colageen Pro

Collagen Pro is een collageen product en gezoet met puur stevia extract. Geen suikers, geen kunstmatige zoetstoffen, alleen top ingrediënten in haar puurste vorm. Gegarandeerd vrij van: gluten, melkproducten, soja, conserveringsmiddelen, synthetische kleur en smaakstoffen.

Jouw Ervaring met Daily Dieet

Heb je ervaring met Daily Dieet, of heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog een vraag? Gebruik dan het reactieformulier. Je kunt ook eerst de reacties van andere bezoekers lezen.

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
Vorig artikelBestrijd Rimpels met Antioxidanten
Volgend artikelTips om Suikervrij te Eten
daily-dieetHet Daily Dieet is populair mede omdat RTL4 koffietijd en reclame voor heeft gemaakt. Het Daily Dieet is een voedingsplan dat gebaseerd is op eiwitshakes en te vergelijken met producten als Vitadis en Powerslim. Gezond leven en verantwoorde voeding staan centraal en om je...

2 Reacties

 1. Hallo,

  Graag wil ik het volgende weten over het daily dieet:

  Hoelang mag je dit dieet volgen?

  En vanaf welke leeftijd?

  Wil het namelijk gaan volgen samen met mijn dochter van bijna 18.

  Hoor het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Briëlle

 2. Ik gebruik Daily Dieet nu al een aantal weken en merk dat ik steeds beter in mijn vel zit, mijn omvang is ruim 9 cm minder en ik voel me stukken fitter dan voorheen. Ook heb ik steeds minder de behoefte aan de “lekkere trek” ik vindt het een aanrader!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in