De Beste Vetkillers

Je hoort de laatste tijd alleen nog maar berichten over koolhydraten en eiwitten. Toch moeten we het effect van vet niet uitsluiten. Onlangs is er een handig boek verschenen waarin wordt uitgelegd hoe je op 50 doeltreffende manieren vet in je dagelijkse voeding kunt verminderen.

In de westerse wereld eten de meeste mensen iedere dag te veel en te vet. Vaak zonder er zelf erg in te hebben en dat terwijl je met de juiste informatie je een stuk minder vet kunt eten. Dit kan met 50 doeltreffende manieren om het vet in je dagelijkse voeding te verminderen en hierdoor overtollige kilo’s kwijt te raken.

Bijna de helft van de bevolking is te dik. Steeds meer mensen beginnen enthousiast aan een dieet, maar de kilo’s die ze verliezen komen er later meestal weer aan. Om uw gewichtproblemen op een duurzame en gezonde manier aan te pakken, moeten je eetgewoonten veranderen.

Bestel dit boek bij bol·com

De beste vetkillers
De beste vetkillers
Muller-Nothmann, S.

Voedingsexepert Sven-David Müller laat zien hoe je zo vetarm mogelijk kunt eten. Het principe is heel eenvoudig: vervang vetrijke levensmiddelen door vetarme alternatieven, gebruik zo weinig mogelijk vet dankzij de juiste gaarmethoden en kooktechnieken en kies voor levensmiddelen die de vetverbranding stimuleren. Kortom, dit handige gidsje is een onmisbaar en doeltreffend wapen in uw dagelijkse strijd tegen vet!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in