De dunne vegetariër van Antoinette Hertsenberg

Antoinette Hertsenberg timmert flink aan de weg. We kennen haar al van het vegetarische kookboek Vegeterranean en haar vegetarische website devegetarier.nl Maar wist je dat de vegetarische trektocht van Antoinette is begonnen met het boekje ‘De Dunne Vegetariër’ ? Dit leuke boekje staat vol met snelle en lekkere vegetarische recepten die speciaal voor de werkende moeder gemaakt zijn.

Hertsenberg – vooral bekend van tv – heeft voor “De dunne” voornamelijk geput uit haar jarenlange ervaring met de vegetarische keuken en deelt haar eigen keukengeheimen met iedereen die snakt naar vegetarische gerechten die in no time op tafel staan, geen ‘moeilijke’ ingrediënten bevatten en vooral gezond en lekker zijn voor het hele gezin. Succes verzekerd!

Bestel De Dunne Vegetariër van Antoinette Hertsenberg bij bol.com

De dunne vegetariër
De dunne vegetarier
Antoinette Hertsenberg

tip: Vegeterranean van Antoinette Hertsenberg

Vegeterranean
Vegeterranean
Alberto Musacchio & Simuaes, M.

Bekijk ook de volgende vegetarische boeken:

Eigentijds Vegetarisch
Eigentijds Vegetarisch
Elia, M.

Nieuw vegetarisch koken
Nieuw vegetarisch koken
Celia Brooks Brown

Vegetarisch genieten
Vegetarisch genieten
Duerinck, M. & Leybaert, K.

Vegetarisch koken met kinderen
Vegetarisch koken met kinderen
Marja Baseler

Bestel deze vegetarische boeken bij bol.com

voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis!

2 Reacties

  1. Wat heerlijk, een kookboek waarbij je na lezing niet jaloers hoeft te zijn op de keukenkunsten van anderen, maar eentje waarmee je zelf aan de slag kunt en resultaat kunt boeken. Nooit eerder heb ik een kookboek zo vaak (bijna dagelijks!) gebruikt als deze praktische gids om in een half uur een geweldige vegetarische maaltijd op tafel te zetten. En na de dunne vegetarier ben ik nu ook begonnen met de dikke vegetarier. geweldig idee om voor de gebruikers een kookcommunity op te zetten op devegetarier.nl Ik heb zelf nog geen foto’s ge-upload, maar ga dat zeker doen. Antoinette Hertsenberg brengt vegetarisch koken opeen geheel ander niveau. Lekkerder, makkelijker en met ingredienten die overal verkrijgbaar zijn. Echt SUPER!

  2. Ik wil graag even mijn complimenten geven voor het boek de dunne vegetarier, ik had het als kado gekozen bij aanmeldingen partij voor de dieren. Wat een leuk boek!! Ik ben al heeeel lang vegetarier, ben nu 41 en was 16 jaar. Al heel veel kookboeken gelezen en mee gewerkt, maar dit is veruit het beste voor mij, handige recepten en iedereen smult ervan hier thuis, dus superbedankt en ga zo door met alles, ik bewonder je zeer!
    met vriendelijke groet,
    Karin

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in