Home Dieet en Afvallen Dieetboeken De ene calorie is de andere niet

De ene calorie is de andere niet

0
De ene calorie is de andere niet

Door goed op te letten WAT je eet kun je ongemerkt afvallen. De ene calorie is namelijk de andere niet! Mister Universe Jan de Weerd verdiept zich al 28 jaar in voeding en dieten. In dit boek legt hij u op eenvoudige wijze uit hoe te eten en hoe te dieten. Hij brengt u op goedkope en simpele manier naar uw ideale gewicht.

In dit boek draait het niet alleen o dieet. Om uw ideale gewicht te bereiken heeft u ook voedingskennis nodig. Ook dat wordt op een heldere manier uitgelegd. Zoals de titel van dit boek al zegt: De ene calorie is de andere niet. Wat doen de verschillende calorieen met u en wat is het verschil? Dit en nog veel meer wordt op een simpele, heldere manier verteld. Hierdoor onderscheidt dit dieetboek zich van alle andere dieetboeken.

Dit boek zorgt voor een waardevolle bijdrage aan uw leven.

EXTRA’S:
– Een unieke voedingswijzer die in een oogopslag duidelijk maakt hoe goed of slecht een product is.
– Een leerzaam afslankspel.
– De website www.mruniversejandeweerd.nl met diverse leerzame filmpjes over gezonde voeding.
– Een hoofdstuk over samasta, het afslankproject.

Bestel dit boek bij bol·com

De ene calorie is de andere niet
De ene calorie is de andere niet
Jan de Weerd

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Vorig artikel Aanmelden voor De Afvallers XXL 2011
Volgend artikel Verstandig afvallen met minder koolhydraten
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987