De Gabriel Methode

De Gabriel Methode is geen dieet. Je gaat dan ook niet lijnen. Het boek stelt dat je de oorzaak achter je eetgedrag kunt oplossen waardoor je als vanzelf gezonder gaat eten en je overgewicht vanzelf verdwijnt. De Gabriel Methode kent dus geen strijd. Die oorzaak los je op op het niveau waarop die zich bevindt: het onderbewustzijn. En dat doe je o.a. door het luisteren naar visualisaties die je onderbewustzijn aanspreken. Die visualisaties ‘herprogrammeren’ je onderbewustzijn. Daardoor ga je vanzelf anders denken en je dus anders gedragen. Klinkt simpel niet?

Valkuil

Dat is het ook en dat is ook precies de valkuil. Je moet namelijk wel de discipline opbrengen om gedurende langere tijd (hoe lang is per persoon verschillend) elke dag de visualisaties te beluisteren. En het de tijd te geven zonder direct resultaat te verwachten want het is geen ‘val 16 kg af in 4 weken’ programma (zag ik net op internet).

Bestel De Gabriel Methode

Hormoonbalans

Het is een programma dat de werkelijke oorzaak van het probleem aanpakt dat zich UIT in eten. En dat kun je zo zien: je bent al geprogrammeerd. Om de oude programmaties te ‘wissen’ die misschien al jarenlang actief zijn en om nieuwe programmaties te installeren, dat kan tijd vragen. Verder kan o.a. je hormoonbalans behoorlijk verstoord zijn geraakt als je jarenlang al aan het lijnen bent geweest. Het lichaam heeft dus ook tijd nodig om die balans te herstellen. Op onze site kun je meer lezen!

12 Reacties

 1. Ben nu het boek aan het lezen.
  Er staat een wachtwoord in om de gratis mp3 te downloaden. Alleen is dit niet de goede.
  Heeft misschien iemand het juiste woord?
  Zal er heel dankbaar voor zijn.
  Ben net sinds gisteren met het boek bezig, maar ben nu al enthousiast.
  Ik wil graag 45 kg afvallen. Nu hopen dat mijn lichaam wil luisteren.

 2. Primeur! Jon Gabriel voor het eerst in Nederland!

  Op zaterdag 21 september 2013 vindt voor het eerst in Europa een eendaags Europees evenement van de Gabriel-methode plaats. Jon Gabriel – auteur van de bestseller De Gabrielmethode – viel 103 kilo af zonder een dieet te volgen, zonder dieetpillen en zonder medische ingreep. Jon Gabriel is al vele jaren succesvol in de Verenigde Staten, Australië en Europa. Tijdens het ‘Total Weight Loss Transformation’ evenement vertelt Jon Gabriel zijn persoonlijke verhaal en deelt de wetenschap achter deze makkelijk toepasbare methode. De Gabriel -methode is een Mind-Bodyaanpak en dé oplossing voor iedereen die alles al geprobeerd heeft en nu de oorzaak van zijn overgewicht wil aanpakken.

  Het ‘Total Weight Loss Transformation’ evenement vindt plaats op 21 september 2013 van 10.00 uur tot 18.00 uur in het Van der Valk hotel, Schiphol A4.

 3. Balen, ik had de Vega one shake(vitamine, mineralen, probiotica,omega 3, vezels, eiwitten, etc) besteld, die wordt aanbevolen door de methode. Gewoon om een keer te proberen I(hoef je geen andere pillen meer). Het grootste voordeel dat ik merkte was een verzadigd gevoel gedurende de hele dag. Maar ik wordt er ziek van. Ik herinner me nu ook weer dat ik dit twee keer eerder heb gehad, maar dan met eiwitshakes. Er blijft een residu van de shake in mijn maag achter, waardoor bacteriën vrij spel krijgen, en ik dus ziek wordt. Zo’n pot kost bijna 70 euro, dus flink wat geld weggegooid. Erger nog ik kom er nu na 17 dagen achter, terwijl in de voorwaarden staat dat je 14 bedenkttijd hebt.

 4. Vandaag even een update. Voor het eerst op de weegschaal gestaan. Iets zwaarder dan een maand geleden, nog geen kilo. Maar ik ben zwaarder geweest, zeiden mijn kleren. Daar was al voor gewaarschuwd, na een recent lijnverleden, is het lichaam niet bepaald gevoed, daardoor kom je uiteraard eerst aan als je weer goede maaltijden en tussendoortjes gaat eten. Pas de laatste week krijg ik minder behoefte aan vet en suikers. Dus als het goed is, is mijn omslag nu geweest, en ben ik 1 maart wat lichter. Ik laat het weten.

 5. Het mooie van deze methode is dat het niet persé op afvallen gericht is, maar vooral op jouw gevoel van lichamelijke en geestelijke gezondheid. ik ben nu bijna twee weken bezig met de avondcd. Gewicht heb ik nog niet gemeten, dat doe ik over twee weken wel een keertje. Maar ik merk dat mijn relatie met mijn man beter is. We hadden elke dag ruzie, maar nu irriteer ik me minder, en als ik me irriteer gaat het sneller voorbij. Resultaat is weer goede gesprekken. Erg fijn. Het idee van een scheiding kan weer in de kast.
  Een belangrijke stressfactor is dus weg. Ik richt me voorlopig vooral op het elimineren van negatieve stressfactoren, dan komt de rest wel vanzelf.

  • ja, Nederlandstalig is voorhanden.
   ik heb de digitale versies gekocht, scheelt weer wat centjes.
   Ben bezig het boek te lezen, nog niet de cd’s beluisterd, dus kan nog niets zeggen over werkzaamheid.
   Herken al wel wat ideeën vanuit het boek in mijn eigen eet- en stresspatroon.

 6. Ik ben 25 kg afgevallen met de Gabriel methode in 1 jaar tijd. Zonder het gevoel op dieet te zijn en op een heel andere manier dan ik tot nu toe gewend was. Had inmiddels alle diëten al geprobeerd maar zonder blijvend succes. Met de Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, lukte het me wel. Ik ben nu al ruim een jaar op mijn ideale gewicht en ben niet meer bang voor een terugval. Byebye jojo 1

  • Heb je ook de cd’s gebruikt?

   Er staat in het boek dat het ook zonder kan, maar met zal toch beter zijn.
   Duurt de cd echt 55 minuten? Dat lijkt me nogal lang.

   Groetjes Ria

  • Hans, ik vind het lastig om in de smart modus te komen.Ik ben net 2 weken geleden begonnen. Heb je een tip voor mij?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in