Hormoon Factor en Hormoonbalansdieet Ralph Moorman

Afvallen met behulp van een hormoonbalansprogramma, dat is precies wat volgens coach Ralph Moorman de manier is om op je streefgewicht te komen.

De Hormoon Factor getest door RTL4 EditieNL

De Hormoon Factor is is januari 2010 RTL4 EditieNL getest. Natasja heeft gedurende zes weken De Hormoon Factor gevolgd. Na deze zes weken was Natasja 8kg afgevallen. Dit is in totaal 7,53 procent. Bekijk hier de complete uitslag van de EditieNL Dieet Test. Ralph Moorman hielp al talloze bekende Nederlanders om op hun streefgewich te komen en te blijven. Hij maakt gebruik van zijn revolutionaire hormoonbalansprogramma. Verkeerde leefgewoontes verstoren de hormonale balans, met overgewicht als gevolg.

Bestel De Hormoon Factor bij bol·com

De hormoonfactor

De Hormoonfactor

Geen enkel dieet houdt hier rekening mee. Moorman ontwikkelde op basis van de nieuwste medische inzichten een fitness- en voedingsprogramma dat het hormonale systeem op natuurlijke wijze in evenwicht brengt. Vervolgens smelt het overtollige vet gegarandeerd weg zonder ooit weer terug te komen! Voor het eerst deelt hij zijn exclusieve programma met het grote publiek in ‘De hormoonfactor’.

Het Hormoonbalansdieet

Het Hormoonbalansdieet vertelt sterrencoach ir. Ralph Moorman hoe iedereen moeiteloos kan afvallen door zijn of haar voeding op de hormonen af te stemmen. Zanger Xander de Buisonjé, presentatrice Vivian Ewbank, burgemeester Onno Hoes en vele anderen boekten al succes met de revolutionaire methode van Moorman. Nu de rest van Nederland nog! Onevenwichtige hormonen maken u dik. Alleen als u de hormonen terug in balans brengt, bereikt én behoudt u permanent een ideaal gewicht. Die boodschap sloeg najaar 2009 in als een bom toen De hormoonfactor verscheen. Hierin vertelt lifestyle- en fitnesscoach ir. Ralph Moorman met veel flair hoe belangrijke hormonen uit balans raken door verkeerde eet- en leefgewoonten.

8 Reacties

 1. Lukt mij maar niet om af te vallen,vroeger al voor in het ziekenhuis gelegen.
  neem al zo weinig mogelijk vet en suikers,
  Dit dieet lijkt me wel wat!

 2. @ Robert: “Vind ik leuk” ;)
  @ N: Die vermoeidheid ervaar ik ook, maar ben ervan overtuigd dat er veel opgeslagen afvalstoffen d.m.v. deze leefstijl het lichaam verlaten. Dit kan ‘brainfog’, vermoeidheid, slechte huid etc. tot resultaat hebben.

  Mijn lijf voelt i.i.g. top! Geen buikpijn, opgeblazen buik of pijnlijke borsten meer. (na dag 2 al niet meer!)En mijn zoontje eet heerlijk mee.
  Super.

  Jolien

 3. Ik zie die gast wel eens op facebook.

  Nou die gast beweert dat die aan krachttraining doe

  Aan zijn fysiek te zien heb ik dik mijn twijfels.

  Doe het max 2 a 3x per week 15 a 20 min

  En ze voeding hoog in vette zuigt ook wel.
  En zeker voor het opbouw van spieren.

  Ik zou naar je vet vrije massa kijken.

  Stel je je weeg 93 kilo en je body vet is rond de 12.
  En je vetvrije massa is rond de 75 a 80

  Dan zou ik dit doen.

  Eiwit 2 a 3 gram per kilo laten we het op 2,5 houden 2,5x 80= 200

  Koolhydraten 4 a 5 gram per kilo 5x 80= 400

  Vette rond de 0,75 a 1 gram per kilo 0.75x 80= 60

  Dan kom je rond de 3000 kcals per dag

  reactie aangepast door moderator ivm schelden

 4. Met een vriendin was ik raw food en de verschillende inzichten over eten aan het bespreken. Zij attendeerde me op dit boek van Ralph. Enige dagen erna zag ik dat hij niet ver bij mij vandaan op een open dag zou zijn. Ralph geeft de opleiding tot hormoonfactortrainer. Dit sprak me wel aan en ik ben hier naar toe gegaan. Waarom worden sommige mensen dik op hun heupen terwijl anderen bijvoorbeeld een dikke buik krijgen? Hormonen.
  Na een leuk en zeer informatief gesprek met Ralph heb ik besloten om de opleiding te doen. Helaas kon ik niet direct beginnen en besloot ik zijn twee boeken te kopen. Dit boek geeft gerichte informatie over onze hormonen en hoe ze in combinatie met wat we eten ervoor zorgen dat bij ons het vet zich opstapelt op onze specifieke plek. Ralph legt uit waarom ook urenlang sporten niet tot het gewenste resultaat leidt. Veel interessante en doelgerichte informatie

  via bol.com

 5. Ik volg de leefstijl nu een jaar en je voelt je er super goed bij. Je moet niet verwachten dat je direct veel kilo´s kwijtraakt maar het gaat met mate maar dan blijft het er ook af. Vooral met het 2e boek ´Het Hormoonbalansdieet´erbij kan je echt lekker koken en toch gezond eten! Eten om je positieve hormonen te boosten was voor mij van belang. Ik wilde gespierder worden (dus zwaarder maar dan op de juiste plekken) en minder vet op de buik. Dit is na een half jaar al gelukt!! Nu is het geeneens moeilijk meer om te koken volgens Het Hormoonbalansdieet en te leven zoals De hormoonfactor aanbeveelt.

  Bestel het Hormoon Balans Dieetboek

  Groet Robert

  • Sinds één week volg ik samen met mijn dochter dit dieet. Ons probleem is dat we erg moe worden en nogal duizelig,is dit normaal en gaat dit over of doen we iets niet goed? Ook vragen we ons af of we wel biologische kaas mogen eten, we vinden het dieet nogal eenzijdig. Wie kan ons advies geven?

 6. dag…
  op de site van Ralph Moerman heb ik een artikel gelezen over
  Laetitia de Haas.Zei heeft haar urine en bloed laten testen bij een
  dokter die veel van hormonen weet.Verder heb ik een artikel gelezen over bio-identieke suplementen.

  Wil hier graag meer over weten en ook welke dokter ik moet bezoeken.

  Zouden jullie/jij kunnen helpen?

  Groet renate

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in