De kerstman is te dik

De kerstman is te dik. De eigenaars van Britse winkelcentra vinden dat de kerstman dringend van zijn ronde buikje af moet en enkele kilootjes mag vermageren. Ze trekken aan de alarmbel na een verontrustend rapport van vorige maand waarin gesteld wordt dat tegen 2050 de helft van alle Britten aan obesitas zal lijden.

Trainingskamp
Een winkelcentrum in Kent gaat zelfs nog een stapje verder en stuurt de kerstman naar een trainingskamp om af te vallen. “De kerstman loopt hier al heel wat jaren rond, maar onze maatschappij verandert en de kerstman moet mee evolueren”, zegt een woordvoerster van het winkelcentrum. “Met het kamp proberen we de kerstman in vorm te krijgen zodat hij weer een voorbeeld kan zijn voor de kinderen. Hij zal nog altijd dezelfde goedlachse man zijn, maar dan fitter en gezonder.”

Goede voorbeeld
Dr. Charmaine Griffiths, woordvoerder van de Britse Hartstichting, vindt het een geweldig idee. “Als we allemaal het voorbeeld van de kerstman volgen, zullen we tegen kerstmis een stuk gezonder zijn. Als je per week gedurende drie dagen een half uurtje sport, kan je een gezonder hart krijgen.”

2 Reacties

  1. NOUW..DAT ZEG IK OOK NET TEGEN MJ, DAT DE KERSTMAN DIK HOORT TE ZIJN…ZO KENNEN WE DIE BESTE MAN TOCH OOK…DENK JE EENS IN EEN DUNNE SPRIET ALS KERSTMAN TE HEBBEN…(EN ER ZIT TOCH MEESTAL EEEN DIKKE KUSSEN ONDER) WATT EEN ZEURPIETEN…IK VIND DAT DE KERSTMAN HOORT GEWOON DIK TE ZIJN…PUNT UIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in