De Superrelatie

De Superrelatie, een verrassend boek van David De Kock en Arjan Vergeer

Heb jij er een, of ben je op zoek naar een super relatie? Het tweede gaat je waarschijnlijk niet lukken. Tenminste, als we David en Arjan mogen geloven. Samen schreven ze het boek ‘De Superrelatie‘ een boek dat je alle geheimen verteld over een goede relatie.

 Superrelatie

David de Kock heeft zelf een superrelatie en mag niet klagen. In zijn omgeving zag hij echter veel mensen die niet zo’n goeie relatie hebben. Samen met Arjan Vergeer vroeg hij zich af waarom er zoveel stellen zijn die al langer bij elkaar zijn en waarvan je jezelf afvraagt waarom ze nog bij elkaar blijven.

superrelatie

Verliefdheid is een slechte raadgever

Het is misschien een cliché, maar verliefdheid is een slechte raadgever. Door de bekende ‘roze bril’ zie je alles te rooskleurig. Dit is op de langere termijn niet vol te houden en het gaat hoogstwaarschijnlijk mis als een van de twee de vraag stelt: ‘was het maar weer zoals in het begin van onze relatie’. Als die vraag naar boven komt, is het in veel gevallen al te laat, en is het begin van het einde van je relatie in zicht.

Tips voor een Goede Relatie

Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Maak jij wel eens ruzie met je relatie?
  • Zou je willen dat het weer net zo wordt als tijdens de eerste maanden?
  • Waarom zijn sommige mensen gelukkiger in de liefde dan andere?
  • Wat moet ik doen liefdevolle relatie te hebben en te houden?

Blijf Jezelf

De boodschap van De Superrelatie is simpel: om een relatie te laten slagen, moet je jezelf blijven. Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kan geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar hij heen wil in het leven, dan is het ook eenvoudiger om een doel te verzinnen voor jullie gezamenlijke leven.

Een goede relatie begint bij jezelf

Omdat veel mensen iets buiten zichzelf zoeken, met andere woorden, ze zoeken een relatie, om zelf gelukkig te worden. Je bent dus afhankelijk van je partner geworden. Onderzoek heeft aangetoond dat je na verloop van jaren slechts 7 minuten 100% aandacht aan je partner besteed. Het is dus belangrijk om niet naar een partner te zoeken

Aanvulling, Geen Opvulling

Een partner moet een opvulling zijn, en geen aanvulling. Met andere woorden, je moet niet afhankelijk zijn van je partner, maar een toevoeging van je leven. Een gezamenlijke missie binnen een relatie is uitdagend en brengt leven in de brouwerij. Ontdek het zelf en maak van jouw relatie een Superrelatie!

2 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in