Home Dieet en Afvallen Dieetboeken De vetleugen – Alles over vetten en koolhydraten

De vetleugen – Alles over vetten en koolhydraten

0
De vetleugen – Alles over vetten en koolhydraten

Al tientallen jaren worden we voor de gek gehouden. Het klopt gewoon niet dat we onbeperkt koolhydraten mogen eten, als we alle vet maar laten staan. Het is ook niet waar dat we gezond afslanken als we juist koolhydraten laten staan en vet, room en boter eten tot we niet meer kunnen. Ook de stelling dat we zo veel mogelijk meervoudig onverzadigde vetten zouden moeten eten is onjuist.
Ons organisme functioneert vandaag de dag nog precies zo als in het stenen tijdperk. Daarom moeten we net zo eten als de Neandertaler: veel plantaardige eiwitten, mager vlees en samengestelde koolhydraten, maar geen suiker, wit meel, en dierlijk vet. De Neandertalers moesten bewegen om te kunnen eten. Als wij eten en bewegen als zij, worden we slank en gezond, of we willen of niet.

Wegwijzer door de jungle van verkeerde voedingsadviezen.

Bestel dit boek bij bol·com

De vetleugen
De vetleugen
Treutwein, N.

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Norbert Treutwein is een Duits wetenschapsjournalist gespecialiseerd in voeding, fitness en gezondheid. Hij is hoofdredacteur bij verschillende medische bladen en vaktijdschriften geweest. Zijn in Duitsland verschenen boek over verzuring: Übersäuerung – krank ohne Grund? was een bestseller.

Vorig artikel Het appelfiguur Hoe kom je ervan af?
Volgend artikel Puur eten en leven
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987