Home Dieet Categorie Eetgewoonten De Vier Sleutels van Het ZelfSlank Plan

De Vier Sleutels van Het ZelfSlank Plan

3
De Vier Sleutels van Het ZelfSlank Plan

De basis van Het Zelfslankplan Programma zit in 4 sleutels van gewichtsverlies. Met behulp van deze vier vuistregels heb je een stabiel fundament om je doel te bereiken. Naast deze vier sleutels is het ZSP opgebouwd uit tien modules. Meer over deze modules kun je lezen in het artikel De Zelfslankplan Booster.

Ervaring met Het Zelfslankplan Programma

Heb je ervaring met Het Zelfslankplan Programma? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van onze bezoekers.

Sleutel 1 – Eetbuien

Eetbuien hebben voor 80% een lichamelijke oorzaak en verpesten in veel gevallen de vooruitgang van je afslankpoging. Je krijgt een schuldgevoel en de kans bestaat dat je hierdoor meer gaat eten. Er is een eenvoudige verklaring voor eetbuien. Als je lichaam niet iets krijgt wat het nodig heeft zoals bijvoorbeeld koolhydraten of eiwitten blijft het hierom vragen en wint in de meeste gevallen. Het gevolg? juist, eetbuien! Het Zelfslankplan Programma leert je dat eten belangrijk is om een verzadigd gevoel te krijgen. Hierdoor voorkom je eetbuien. Dit is de eerste sleutel.

Sleutel 2 – Een Stabiele Suikerspiegel

Je wordt dikker door een instabiele suikerspiegel. Als je je lichaam geeft wat hij het nodig heeft krijg je een stabiele suikerspiegel. Met een stabiele suikerspiegel heb je minder honger en voel je jezelf beter. Dit is de tweede sleutel.

[thrive_leads id=’44928′]

Je ontvangt Het ZelfSlank Plan binnen enkele minuten gratis per email.

Sleutel 3 – Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen is een belangrijke sleutel om je einddoel te bereiken. Doorzettingsvermogen lijkt moeilijk maar is verrassend eenvoudig. Het komt namelijk vrijwel vanzelf als je resultaat ziet! Als je ziet dat je slanker wordt, je huid meer kleur krijgt, je haar en je nagels gaan glanzen krijg je een boost om door te zetten. Hierdoor ga je emotie eten tegen. Dit is de derde sleutel.

Sleutel 4 – Eten is niet de vijand

Zie eten niet als een vijand maar als je vriend. Ben jezelf alleen bewust wat je eet. Kies voor voeding met een lage kcal. tot bulk ratio. Oftewel voeding die veel plek in je maag inneemt en daardoor je een vol geeft. Dit maakt je immuun voor eetbuien, simpelweg omdat je geen honger meer hebt. Dit is de vierde sleutel.

Ervaring met Het Zelfslankplan Programma

Heb je ervaring met Het Zelfslankplan Programma? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van onze bezoekers.

Vorig artikel ZSP ZelfSlank Plan plus Booster Downloaden
Volgend artikel Gezond lunchen met Leontien van Moorsel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

3 REACTIES

  1. Dit is geen dieet maar een mindset. Je veranderd de manier van denken en leert op een eenvoudige manier om verantwoord, gevarieerd, gezond en lekker te eten. Het heeft mijn leven op een positieve manier beinvloed, en mijn gewicht verminderd. Een aanrader!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987