Denta Seal Review en Ervaringen

In de drogisten zijn tal van voorbeelden te vinden van whitening mondverzorgingsproducten. Tandpasta’s en andere producten die je kunt gebruiken om je tanden witter te maken. Denta Seal is een product dat uitsluitend via internet verkrijgbaar is en dat belooft dit beter te doen.

Denta Seal Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Denta Seal zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Denta Seal graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Denta Seal?

Denta Seal is een tandpasta die belooft iets te doen aan gevoelige tanden en aan de verkleuring van tanden. Het belangrijkste ingrediënt van Denta Seal is hydroxylapatiet. Dit product wordt ook geleverd onder de naam nano-nhap®. Dit ingrediënt zou een beschermend laagje aanleggen over de tanden. Op deze manier beschermt het de tanden tegen pijnlijke sensaties (zoals van extreem koude of warme producten).

denta seal ervaringen
denta seal ervaringen

Hydroxylapatiet is een mineraal dat een samenstelling is van chloor en kalk. Hydroxylapatiet is een van de belangrijkste grondstoffen van dierlijke botten. Het mineraal wordt daarom ook veel gebruikt bij implantaten, omdat het door het lichaam gezien wordt als lichaamseigen stof. Nano-nhap® is een vorm van hydroxylapatiet waarbij de stof is verwerkt tot hele kleine deeltjes.

Voor wie is Denta Seal geschikt?

Onze tanden verkleuren als gevolg van invloeden van buitenaf. De bekendste voorbeelden van gewoontes die zorgen voor verkleuringen in de tanden zijn roken en koffiedrinken. Denta Seal is het meest geschikt voor mensen die graag wittere tanden willen, maar de tandpasta belooft ook te beschermen tegen gevoelige tanden en gaatjes.

https://www.youtube.com/watch?v=6pl05ubEh14

Hydroxylapatiet kan gewonnen worden uit dierlijke botten. Het zou dus kunnen zijn dat Denta Seal niet geschikt is voor vegetariërs.

Is Denta Seal effectief?

We weten uit tests van onder andere Tros Radar dat Whitening tandpasta’s niet erg effectief zijn bij het witter maken van de tanden. Dit maakt het nog interessanter om te bekijken of Denta Seal wel helpt. Dit hebben we uiteraard grondig getest.

Wetenschappelijk Bewijs

Er is uiteraard onderzoek gedaan naar de werking van nano-nhap®. In een van de onderzoeken is gekeken naar de werking van dit mineraal in de bescherming tegen gaatjes. Uit dit onderzoek kwam dat het middel ongeveer even effectief is als een tandpasta op basis van fluoride (bron). Een ander onderzoek laat zien dat nano-nhap® goed werkt tegen gevoelige tanden (bron)

In een Italiaans onderzoek naar tandbleekmiddelen op basis van waterstofperoxide is gebleken is dat kleine deeltjes hydroxylapatiet een beschermende werking hebben tegen de bijwerkingen van waterstofperoxide (bron). Veel mensen die waterstofperoxide gebruiken om hun tanden te bleken, krijgen last van extra gevoeligheid.

De Praktijktest

denta seal recensie getest
denta seal recensie getest

Op basis van de test verwachtten we dan ook niet al te veel van Denta Seal. Toch hebben we de tandpasta door een aantal mensen laten testen. Zes dames gebruikten namens ons een tube Denta Seal totdat deze op was. Een tandarts heeft kort naar de gebitten van de dames gekeken.

Eerst naar de mening van de dames. Zij vonden de tandpasta prima qua smaak en mondgevoel. Twee van de dames die last hadden van gevoelige tanden, merkten dat dit na verloop van tijd beter werd. De resultaten op het gebied van kleur waren iets beter dan we van tevoren hadden verwacht. De tanden van de meeste dames waren na vier weken een of twee tinten witter dan voorheen.

Bij andere whitening tandpasta’s gaat de wittere kleur nogal eens ten koste van de bescherming van de tanden (bron). De tanden worden wat ruwer en dit kan er uiteindelijk toe leiden dat de bescherming minder wordt. Volgens de tandarts was dit bij Denta Seal niet het geval.

Wat kost Denta Seal?

Denta Seal is uitsluitend via internet te bestellen. Het wordt geleverd in een mooie, luxe doosje en dito tube. De prijs van een tube van 75 ml is €49 en is uitsluitend online verkrijgbaar.

Voordelen

Denta Seal lijkt de tanden echt witter te maken. Het verschil is niet denderend, maar wel degelijk zichtbaar na een kleine maand. Tot slot biedt de tandpasta ook bescherming tegen gevoelige tanden. We hebben de werking van Denta Seal op dit gebied echter niet vergeleken met bijvoorbeeld Sensodyne.

denta seal
denta seal

Nadelen

Er zijn andere manieren om je tanden witter te maken. Zo kun je je tanden ook laten bleken bij een tandarts. Dit is meestal goedkoper dan het gebruik van een tandpasta als Denta Seal, zelfs als je naar een van de betere klinieken gaat.

Een verder nadeel bij Denta Seal is dat je het product niet gelijk kunt bestellen. Je moet je telefoonnummer opgeven, waarna een verkoper je terugbelt. Vrijwel iedereen wil een product gewoon kunnen bestellen zonder dat je een telefoongesprek moet aangaan waarbij iemand je misschien nog andere producten wil verkopen.

Conclusie

Denta Seal is een middel waarvan je hoopt dat het ooit eens tegen een betaalbare prijs bij de drogist komt te liggen. Op dit moment prijst Denta Seal zichzelf uit de markt. Dat is jammer, want de tandpasta heeft een meervoudige werking. Het maakt de tanden inderdaad iets witter, maar helpt ook tegen gevoelige tanden. Mocht Denta Seal ooit voor een eurootje of zes per tube bij de drogist liggen, dan zijn wij klant.

Gezonde Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDetoxic Review en Ervaringen
Volgend artikelForskolin Review en Ervaringen
denta-sealDenta Seal is een middel waarvan je hoopt dat het ooit eens tegen een betaalbare prijs bij de drogist komt te liggen. Op dit moment prijst Denta Seal zichzelf uit de markt. Dat is jammer, want de tandpasta heeft een meervoudige werking. Het maakt de tanden inderdaad iets witter, maar helpt ook tegen gevoelige tanden. Mocht Denta Seal ooit voor een eurootje of zes per tube bij de drogist liggen, dan zijn wij klant.

134 Reacties

 1. Mijn tanden staan onregelmatig en zijn ook niet wit, ik wil geen beugel maar wel wittere tanden. Ze zijn ook gevoelig en soms pijnlijk, hopelijk helpt denta seal. Ik wil ze niet laten bleken door de tandarts omdat ik bang ben dat mijn tanden daar zwakker van worden. Het zou echt super zijn als ze witter een sterker worden door denta deal.

 2. Door een droge mond als gevolg van het nemen van medicatie (antidepressivum) heb ik last gekregen van verkleuring van mijn gebit en is mijn gebit ook zwakker geworden. Daarom wil ik graag deze tandpasta eerst testen voordat ik besluit hier voortaan op over te gaan.

 3. Graag wil ik uw product testen.
  Ben een vrouw van 65 jaar en in de afgelopen tijd zijn mijn tanden verkleurt.
  Ik hoop dat dit product werkt andere
  tandpasta’s werken niet.
  B.V.D

 4. Ik heb best wel last van aanslag en tandsteen. Heb angst voor de tandarts maar door de tandplak houdt ik geen frisse adem. Daarom zou ik deze tandpasta graag gratis willen uit proberen.

 5. Aantal jaar geleden heb ik dit product besteld en ook overtuigd van gewest dat zou helpen. Toen heb ik met denta seal twee keer per dag tanden gepoetst en was wonder na twee weken. Dan heb ik niet meer besteld en inderdaad mijn tanden zijn achteruit gegaan kwa kwaliteit en kleur. Nu en nu bestel ik opnieuw om gewenste resultaat te hebben. Danku

 6. Omdat ik een donkere huid heb, relatief sterk gebit dat begint te vergelen én ik krijg vaker last van tandsteen.
  Volgens tandarts “hoort” het vergelen beetje bij mijn huidtype !!!??????
  Ik wil best wat meer betalen voor een goede tandpasta, maar wel enige garantie dat dit geen weggegooid geld is.
  Vandaar mijn nieuwsgierigheid naar deze test.

 7. Eigenlijk heb ik nooit echt witte tanden gehad ,ze zijn gelig ,mijn glazuur zit ook vol barstjes als je goed kijkt , dus heb geen idee of jullie denta seal geschikt is voor , vandaar dat ik graag wil testen,
  Marina

 8. Sinds een aantal jaar heb ik vanwege mijn leeftijd lichte slijtage plekken. Omdat dit product ook deze krasjes en scheurtjes zou bedekken , ben ik benieuwd of dat dat het ook echt doet.

 9. Mijn tanden begonnen zich te verkleuren sinds een paar jaar geleden ben naar de tandarts geweest en die vond geen gaatjes en ook geen andere probleem. We hebben die proberen te witten, maar ervaar nog steeds het zelfde probleem.

 10. Heb op zich geen slecht gebit. Door (20 jaar) medicijngebruik is mijn mond altijd heel droog en is de flora verstoord.
  Ik heb hele gevoelige tanden en het bleken bij de tandarts moest ik afbreken halverwege. Ik ben nu 55 en wil zo graag witte tanden. Ook de positieve werking op het gebit wil ik graag ervaren.
  Ik wil graag mee doen aan de test!

 11. Heb al vanalles geprobeerd om witte tanden te krijgen maar niks lukt.Ben heel nieuwsgierig en wil heel graag het produkt testen.Heb bruine vlekken op mijn tanden en krijg het met geen enkele tandpasta weg

 12. Hallo
  Ik ga al 10 jaar niet uit angst naar de tandarts, mijn gebit ziet er slecht uit.help.
  Dit is misschien de oplossing.
  Groet Ria.

 13. Helaas ben ik erfelijk behebt met een zeer zwak gebit. Waardoor ik al zo vaak naar de tandarts ben geweest dat mijn angst ervoor alleen maar groter is geworden. Met dit product zou ik graag willen testen of mijn gebit inderdaad sterker wordt en de gaatjes verminderen.

 14. Ik ben na 30 jaar gestopt met roken, maar nu zijn mijn tanden erg verkleurd.
  Daar wil ik graag iets aan doen!

 15. Ik heb een schoon, doch gekleurd en zwak gebit. Regelmatig (kleine) gaatjes en tanden waarvan het glazuur verminderd is. Vandaar dat dit produkt welkom zou zijn. Als dit mijn gebit witter en sterker zou maken, ben ik overtuigd van zijn werking.

 16. Ik drink veel koffie en heb daardoor last van verkleuring. Ik heb ook last van gevoelige tanden en tandvlees. Ik zou graag Denta Seal willen uitproberen.

  • Mijn tanden staan onregelmatig en zijn ook niet wit, ik wil geen beugel maar wel wittere tanden. Ze zijn ook gevoelig en soms pijnlijk, hopelijk helpt denta seal. Ik wil ze niet laten bleken door de tandarts omdat ik bang ben dat mijn tanden daar zwakker van worden. Het zou echt super zijn als ze witter een sterker worden door denta deal.

 17. Door langdurig te roken nu gestopt en redelijk veel koffie te drinken zijn mijn tanden verkleurd zou graag weer terug wittere tanden hebben heb al alles geprobeerd

 18. Door het roken langdurig nu gestopt en redelijk veel koffie drink heb ik een gele verkleuring op mijn gebit heb al vanalles geprobeerd maar niks helpt

 19. Ik ben 59, bang voor de tandarts en inmiddels een jaar of 4 niet geweest. Als ik de verhalen mag geloven, is Denta Seal een supertandpasta. Dat zou ik wel willen testen!

 20. In het verleden al zoveel verschillende tandpasta’s geprobeerd. Zelfs tanden laten bleken wat voor permanente gevoelige tanden heeft gezorgd. Ik ben zeer benieuwd of ik met dit middel wittere tanden zou kunnen krijgen en van de gevoelige tanden af zou kunnen komen.

 21. Ik wil het geel graag testen omdat mijn tanden echt verkleuren en ik krijg het met andere middelen niet meer de witte kleur terug. Bleken met een bitje is niet goed voor het glazuur en mijn tandarts kan wel facings over mijn tanden zetten (beschadiging van de tanden..) maar dat zie ik niet zitten… Dit zou fantastisch zijn!!!
  Mag ik aub testen??
  Met vr gr ,
  Greetje Bekhof

 22. Hallo,
  Ik zou heel graag deze tandpasta willen proberen.
  Ik had vroeger een autoongeluk waarna ik jaren last had van kaakontstekingen.
  Er stierven enkele tanden af na de klap.
  Door de schooltandarts werd het er ook niet beter van. Zou dit daarom erg graag willen uitproberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in