Derila Kussen Review en Ervaringen

Misschien heb je hem wel eens gezien, de reclame met de tekst: Zijslapers Opgelet! Hoe Deze Vrouw Van Slapeloze Nachten Naar Diepe, Rustgevende Slaap Elke Nacht Ging. Mijn interesse was gewekt en in ging op onderzoek uit naar dit “wonderkussen”  Wat is er zo bijzonder aan het Derila kussen? je leest het in mijn onafhankelijke review over het Derila Kussen. Je leest mijn ervaring in deze review over het Derila Kussen

Wil jij Gratis een Derila kussen Testen? 

Gezocht, TESTPERSONEN die GRATIS een derila kussen willen TESTEN!

- Derila kussen Review en Ervaringen - Testpersonen derilla kussen - Dieet Reviews en Ervaringen
Testpersonen derilla kussen Derila kussen Review en Ervaringen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 75 testpersonen die gratis een derila kussen willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij graag een Derila Kussen wil wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt minimaal 14 dagen
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar

glucomannan Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Derila Kussen Review

Is het de moeite waard of weggegooid geld om een Derila Hoofdkussen te kopen? Wat is het verschil met de bekende traagschuim kussen merken zoals Tempur en Emma Sleep? Je leest het in deze review over Derila Traagschuim Hoofdkussens. We hebben de proef op de som genomen en online een kussen besteld. In deze review lees je alle voor- en nadelen die wij hebben kunnen ontdekken. Ook nemen we de ervaringen van ons testpanel mee in deze review. We beginnen bij het begin, waar is het kussen van gemaakt?

Derila Kussen Materialen

Derila kussen is gemaakt van traagschuimmateriaal. Traagschuim, ook wel bekend als memory foam, is een populair materiaal dat vaak wordt gebruikt in matrassen, kussens en andere comfortproducten. Het materiaal is ontworpen om te reageren op warmte en druk, waardoor het zich aanpast aan de contouren van het lichaam en een ondersteunend en comfortabel oppervlak biedt om op te liggen of te zitten. Traagschuim biedt ook drukverlichting en kan helpen bij het verminderen van pijn in de gewrichten en spieren, wat het ideaal maakt voor mensen met rug- of nekproblemen. Omdat traagschuim zich langzaam terugvormt naar zijn oorspronkelijke vorm, kan het een beetje warm aanvoelen tijdens gebruik, maar dit kan worden opgelost met ventilatieopeningen of speciale coatings. Het is vrij van chemicaliën en bevat geen schadelijke stoffen. De buitenste kussenbekleding is 100% polyester, terwijl het binnenkussen gemaakt is van 100% polyurethaan.

Tempur en Emma Sleep

Derila wordt dus gemaakt van traagschuim. Bekende merken als Tempur en Emma gebruiken hetzelfde materiaal. Een Tempur en Emma hoofdkussen is net als Detila een kussen dat zich vormt naar de contouren van het hoofd en de nek voor een optimale ondersteuning en comfort tijdens het slapen. Het materiaal reageert op de warmte en het gewicht van het lichaam, waardoor het kussen zich aanpast aan de individuele slaappositie en slaapstijl van de gebruiker. Dit kan helpen bij het verminderen van nek- en rugpijn, snurken en andere slaapproblemen. Een Tempur en Emma kussen is duurzaam en kan jarenlang meegaan zonder zijn vorm te verliezen. Er zijn verschillende maten en stijlen beschikbaar om aan de individuele behoeften en voorkeuren van gebruikers te voldoen.

Derila Kussen Consumentenbond

Wat zegt de consumentenbond over het Derila Kussen? Uiteraard hebben we gekeken of consumenteninstanties zoals de concumentenbond, tros radar en vara kassa de kussens van Derila hebben getest. Is het Derila kussen inderdaad het beste kussen volgens de consumentenbond? Op het moment van publicatie van deze review heeft de consumentebond het kussen nog niet getest. Mocht dit veranderen dan zullen we de testresultaten uiteraard hier delen.

Derila Hoofdkussen waar te koop

Derila - Derila Kussen Review en Ervaringen - Derila verpakking - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila verpakking Derila Kussen Review en Ervaringen
Voor we starten met de review meteen maar antwoord op de meest gestelde vraag, waar is het Derila Hoofdkussen te koop? We hebben een rondje gebeld langs de bekende winkelketens:
 • IKEA: Derila Hoofdkussen niet te koop
 • HEMA: Derila Hoofdkussen niet te koop
 • Kruidvat: Derila Hoofdkussen niet te koop
 • ACTION: Derila Hoofdkussen niet te koop
De eerste teleurstelling is een feit, de kussens van Derila zijn niet (nog niet) fysiek in de winkel te koop maar uitsluitend online.

Steun Vleugels

De eigenschappen zijn onvergelijkbaar met die van andere kussens op de markt. Dit innovatieve kussen ondersteunt je Derila aan elke kant met een vlindersteunvleugel. Dankzij de steunvleugels past dit kussen met gemak op alle soorten slapers. Het werkt net zo goed voor zij- en buikslapers als voor rugslapers. De kussens hebben volgens de makers van dit product de perfecte hoogte om te slapen. Het ondersteunt je nek en lichaam op de ideale hoogte voor alle gangbare slaaphoudingen , zoals we al zeiden.

Neck Nook-technologie

De kussens zijn ontworpen om het hoofd van de gebruiker zacht te wiegen, waardoor rusteloosheid, woelen en draaien worden verminderd. Dit is de primaire functie van de nekhoekfunctie. Het bevat ook een verkoelende buitenlaag, die de gebruiker helpt een comfortabele lichaamstemperatuur te behouden tijdens het slapen.

Ergonomisch ontwerp

De contouren zijn ontworpen om je rug, nek, hoofd, schouders en alle andere gebieden die u nodig heeft consistente ondersteuning te geven. Het toegevoegde trogontwerp biedt daardoor een bijzonder comfortabele hoofdsteun.

Levertijd Derila Kussen

- Derila kussen Review en Ervaringen - Derila pillow zip - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila pillow zip Derila kussen Review en Ervaringen
Als je online besteld is het goed om te weten dat de kussens niet uit Nederland of Belgie worden verzonden. Hierdoor is de levertijd voor Nederland 8 tot 12 dagen. Voor Belgie kan dit zelfs oplopen tot 15 dagen levertijd. Je moet dus wel even wachten voor je op een Derila kussen kunt slapen.

Wat betreft de specifieke kenmerken kunnen we het volgede melden over Derila.

 • Ergonomisch ontwerp : het ontwerp is gebogen om een ​​gelijkmatige ondersteuning van nek, hoofd en rug en schouders te bieden. Door de extra trog kunt u uw hoofd heel comfortabel laten rusten.
 • Premium traagschuim : Bij de fabricage wordt gebruik gemaakt van zogenaamd traagschuim, dat altijd terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Dit voorkomt dat er depressies ontstaan ​​in het kussen. Het helpt om altijd de juiste positie in te nemen.
 • Gemakkelijk schoon te maken : de afneembare hoes maakt het gemakkelijk om het kussen schoon te maken.
 • Makkelijk mee te nemen : Door het formaat neem je het Derila kussen gemakkelijk mee, zodat je het kunt gebruiken op zakenreizen en vakanties.

Wat kost een Derila Kussen?

De prijs van een Derila Kussen is afhankelijk van het aantal kussens dat je koopt. Een kussen kost 39,95 euro. Daar komt nog wel 8,95 verzendkosten bovenop.
Hieronder een overzicht van de prijzen als je meerdere kussens besteld.
Derila - Derila Kussen Review en Ervaringen - Derila hoofdkussen prijzen - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila hoofdkussen prijzen Derila Kussen Review en Ervaringen

Derila Kussensloop

Derila - Derila Kussen Review en Ervaringen - Derila kussensloop - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila kussensloop Derila Kussen Review en Ervaringen
In de verpakking van Derila zit standaard een kussensloop. Helaas kun je online geen losse kussenslopen van Derila kopen. Wij hebben althans geen losse kussenslopen van Derila kunnen vinden. Het Derila Traagschuim Kussen wordt geleverd met een afneembare, gemakkelijk te reinigen kussensloop die weinig onderhoud vergt. De Derila Kussensloop is extra zacht en ademend. Voor nog meer comfort combineer je het Derila Traagschuim Kussen met een premium Verkoelende Kussensloop. De Derila kussensloop is gemaakt van een dikke stof met een doorgestikt ruitpatroon en voelt zacht en hoogwaardig aan. De hoes was gemakkelijk te verwijderen met behulp van de bijgevoegde ritssluiting.

Kussensloop Wassen

De verwijderbare kussensloop is wasbaar in de machine, dus je kan het naar behoefte wassen. Lees voor het wassen zorgvuldig de instructies op het etiket van het product. De binnenste kussensloop is niet afneembaar. De kussenkern (het kussen zelf) kan niet worden gewassen. De Derila kussensloop kan worden gewassen met elk universeel wasmiddel.

Twee soorten Kussenslopen

- Derila kussen Review en Ervaringen - Derila pillow protector - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila pillow protector Derila kussen Review en Ervaringen
 • Standaard kussensloop: wassen op maximaal 30°C
 • Verkoelende kussensloop: wassen op maximaal 40°C
Je kunt uiteraard ook een standaard kussensloop van een ander merk gebruiken. Als je de afmeting van het Derila kussen weet kun je namelijk een standaard kussensloop kopen.

Derila Kussen Afmetingen

Ben je op zoek naar een kussensloop voor een Derila kussen? Dan is de afmeting essentieel. Zoals je eerder kon lezen levert Derila zelf geen kussenslopen. Je zult dus een kussensloop bij een andere winkel zoals bol.com, HEMA of IKEA moten kopen. Uiteraard hebben we de afmeting van het Derila kussen voor je opgemeten.
Specificaties
Gewicht van de verpakking: kussen zonder sloop is 500 g, het hele pakket is 700 g
Afmetingen van de verpakking: 50 x 30 x 6/10 cm
Materiaal buitenkant Polyester 100%
Materiaal binnenkant (kussenvulling) Polyurethaan 100%
Categorie Categorie A
Type kussenschuim Normaal veerkrachtig
Wasvoorschriften
Derila - Derila Kussen Review en Ervaringen - Derila wasinstructies - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila wasinstructies Derila Kussen Review en Ervaringen

Disclaimer :

 • Lees vóór het wassen aandachtig de instructies op het onderhoudsetiket van het product.
 • De binnenste kussensloop is niet afneembaar.
 • De kern van het kussen (het kussen zelf) kan niet gewassen worden.

KRACHTENS DE WET MAG HET LABEL OP HET KUSSEN NIET VERWIJDERD WORDEN, BEHALVE DOOR DE CONSUMENT

Binnenste kussenbeschermer Voorkomt slijtage & scheuren en houdt de kern van je kussen krimpvrij.

Het kussen zelf heeft de volgende afmeting:

 • 50cm lang
 • 30cm breed
 • 6cm tot 10cm dik

Derila Kussen Retour

Derila - Derila Kussen Review en Ervaringen - Derila kussen afmeting - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila kussen afmeting Derila Kussen Review en Ervaringen
Ben je om een of andere reden niet tevreden over je aankoop en wil je het Derila kussen retour sturen? Dan adviseren we je om contact op te nemen met de leverancier. De gegevens staan in de email die je ontvangt nadat je hebt besteld en op de pakbon die bij het pakket zit dat je ontvangt.

Je kunt je bestelling binnen een periode van 30 dagen vanaf de leveringsdatum van je bestelling (te bepalen aan de hand van het verstrekte trackingnummer) kan iedere klant die niet tevreden is met een bestelling het product retourneren en een terugbetaling of vervangend product ontvangen. Neem contact op met de klantenservice via [email protected]

Het is goed om te weten dat retourneren niet gratis is. Als je laat weten dat je je gekochte producten binnen 30 dagen na ontvangst wil retourneren dan moet je de verzendkosten betalen.

Daarnaast kun je de contact gegevens onderaan deze pagina gebruiken voor contact met Derila. 

Slaaphouding Derila Kussen

- Derila kussen Review en Ervaringen - Derila kussen ervaringen - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila kussen ervaringen Derila kussen Review en Ervaringen
Afhankelijk van je slaaphouding geeft Derila de volgende instructies

Zijslapers

Plaats je Derila zo dat het grote uiteinde van de contour onder de holte van je nek zit. Hierdoor zal het traagschuim zich gemakkelijk voegen naar je natuurlijke rondingen. Je kan het kussen ook tussen je knieën leggen voor een ander element van comfort.

Rugslapers

Leg je Derila zo neer dat de dunnere kant van het kussen naar je hoofd en nek is gericht. Zo kan je je hoofd gemakkelijk in de contouren van je kussen laten rusten.

Buikslapers

Leg het kussen zo neer dat de dunne kant naar je hoofd en nek is gericht. Leg de bovenkant van je voorhoofd voorzichtig op de contouren van het kussen. Pas aan indien nodig.

Onderhoud Derila Kussen

Om je kussen in goede conditie te houden worden de volgende onderhoudsinstructies gegeven. Het kussensloop is zoals we eerder schreven afneembaar en wasbaar in de machine, dus je kan het naar behoefte wassen. Lees voor het wassen zorgvuldig de instructies op het etiket van het product. De binnenste kussensloop is niet afneembaar. De kussenkern (het kussen zelf) kan niet worden gewassen. De Derila kussensloop kan worden gewassen met elk universeel wasmiddel.

Derila wastemperaturen:

- Derila kussen Review en Ervaringen - Derila kussen gratis testen - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila kussen gratis testen Derila kussen Review en Ervaringen
 • Standaard kussensloop: max 30°C/86°F
 • Verkoelende kussensloop: max 40°C/104°F

Vragen en Antwoorden over Derila Kussens

In dit laatste deel willen we graag de laatste vragen over Derila beantwoorden die tijdens het lezen van dit artikel zijn opgekomen. Daarom willen we u nog meer informatie geven en uw aankoopbeslissing vergemakkelijken.

Vraag: Kan Derila zittend worden gebruikt?

A: Als je in je stoel zit, kun je Derila ook in je nek leggen. Hierdoor wordt deze goed ondersteund en is er minder kans op pijn.

Vraag: Ik heb over het algemeen een ongezonde houding. Is Derila nog wel geschikt voor mij?

Antwoord: In ieder geval. Het kussen is ontworpen om mensen in elke levenssituatie tijdens de nacht te helpen. Het kan niet alleen zittend worden gebruikt, maar ook ’s nachts. Als je toch de neiging hebt om een ​​stijve nek te hebben, zal het kussen gedurende de nacht de nek ontlasten en heb je automatisch minder te maken met de problemen die uit deze situaties voortkomen.

Voordelen Derila Traagschuim Kussen

Er zijn een aantal voordelen van het kussen, de belangrijkste hebben we op een rij gezet.

 • Ergonomisch ontwerp voor meer comfort tijdens het slapen.
 • Compact formaat en lichtgewicht – ideaal voor op reis
 • Ergonomische vorm ontworpen voor een betere ondersteuning van de nek
 • Geheugenschuim met hoge dichtheid om het lichaam uit te lijnen en spierpijn te voorkomen.
 • Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar
 • Gratis masker bij het kussen inbegrepen
 • Pijn en stress worden verminderd door de verschillende houding van het lichaam.
 • Je wordt de volgende ochtend veel uitgeruster wakker.
 • De productie vindt plaats met gebruik van hoogwaardige materialen.

Zoals je kunt zien, voldoet het Derila kussen aan veel van wat je zou verwachten van een hoogwaardig en duur kussen. Het kan die pijnlijke nachten tot het verleden laten behoren en zorgt ervoor dat je gewoon een goede nachtrust krijgt. Je wordt de andere ochtend wakker met een verfrist gevoel, wat zorgt voor een veel betere start van de dag.

Nadelen Derila Traagschuim Kussen

- Derila kussen Review en Ervaringen - Derila kussen kopen review - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila kussen kopen review Derila kussen Review en Ervaringen

Hoewel traagschuim een populair materiaal is, is er ook kritiek op de eigenschappen en voordelen ervan. Ten eerste kan traagschuim een beetje warm aanvoelen, vooral tijdens warme zomers of voor mensen die van nature al snel zweten. Daarnaast kan het materiaal de neiging hebben om geur vast te houden, waardoor het nodig is om regelmatig te reinigen. Sommige mensen hebben ook kritiek op de stevigheid van traagschuim, omdat het materiaal mogelijk te zacht kan zijn voor hun persoonlijke voorkeur. Tot slot zijn producten die gemaakt zijn van traagschuim vaak duurder dan hun conventionele tegenhangers, wat sommige consumenten afschrikt.

De nadelen van Derila op een rij

 • Het kost wat tijd om aan de vorm te wennen
 • Stevig en hoog – niet geschikt voor alle slapers
 • Niet perfecte kwaliteit (we hebben wat losse draadjes gevonden)
 • Onaangename geur bij het uitpakken
 • niet wasbaar
 • Langere levertijd in vergelijking met concurrenten
 • We waren sceptisch over sommige YouTube-recensies
 • Geen geweldige beoordeling op Trustpilot en veel negatieve recensies
 • Geen slaapproef
 • Je bent verantwoordelijk voor de retourkosten, die duur kunnen zijn

Ervaringen met Derila

- Derila kussen Review en Ervaringen - Derila kussen review - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila kussen review Derila kussen Review en Ervaringen

Over het algemeen geven we het Derila kussen een goede beoordeling. De eerste paar nachten is het even wennen, maar je merkt al snel dat het effect veel beter is wat betreft het nek- en schoudergebied. Op de lange termijn kan het kussen bijdragen aan het welzijn en ook pijn en ongemak verlichten. Het lichaam moet er gewoon aan wennen om het te gebruiken. Over het algemeen willen we de Derila aanbevelen en hebben we ook in getuigenissen gelezen dat deze goed wordt ontvangen door gebruikers. De meesten hebben geen problemen met het gebruik en kunnen zich na gewenning zeer comfortabel voelen.

We zijn nog op zoek naar testpersonen die graag gratis een Derila kussen willen testen voor ons. Meedoen is heel eenvoudig.

Schrijf je in als Testpersoon

1. Vul het formulier in

2. Het aantal nog beschikbare testpersonen staat altijd duidelijk vermeld;

3. Leg duidelijk uit waarom jij juist dit product graag wil testen.

Uit de inzendingen selecteert de redactie vervolgens op basis van het aantal beschikbare plaatsen, jouw motivatie een aantal personen die het product gratis mogen testen.

Ben je geselecteerd? Gefeliciteerd!

1. Je ontvangt automatisch een bericht van ons met instructies;

2. Je mag het product op onze kosten bestellen;

3. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag, gratis testen dus!

In ruil hiervoor vragen wij je om naar aanleiding van jouw ervaring een korte evaluatie in te vullen over het product.

Jij een gratis product, wij dankzij jouw ervaring een onafhankelijke review! 

Conclusie

Er zijn tal van voordelen op te noemen van Derila, een van de belangrijkste is dat de prijs van het kussen goedkoper is dan van de A-merken zoals Tempur en Emma. Een nadeel kan zijn dat de kussens van Derila niet in de winkel te koop zijn maar uitsluitend online te bestellen. Hoewel traagschuim een populair materiaal is, is er ook kritiek op de eigenschappen en voordelen ervan. Ten eerste kan traagschuim een beetje warm aanvoelen, vooral tijdens warme zomers of voor mensen die van nature al snel zweten. Daarnaast kan het materiaal de neiging hebben om geur vast te houden, waardoor het nodig is om regelmatig te reinigen.

Contact Derila

Derila - Derila Kussen Review en Ervaringen - Derila kussen kwaliteit - Dieet Reviews en Ervaringen
Derila kussen kwaliteit Derila Kussen Review en Ervaringen
Derila Kusssens valt onder Orbio world, UAB, dit is een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Litouws recht (bedrijfsreg. nr. 305049890) met een zetel op het adres K. Donelaicio 60, LT-44248, Kaunas, Lithuania.

Het adres voor consumenten is:

Naam: Derila Logismart
Straat: Savanorių pr. 176
Postcode: LT-03154
Stad: Vilnius
Land: Lithuania

Tel.: +1(862) 329-7011
+441344951332
+496994323601
RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenAlkaline Water Recept
derilaEr zijn tal van voordelen op te noemen van Derila, een van de belangrijkste is dat de prijs van het kussen goedkoper is dan van de A-merken zoals Tempur en Emma. Een nadeel kan zijn dat de kussens van Derila niet in de winkel te koop zijn maar uitsluitend online te bestellen. Hoewel traagschuim een populair materiaal is, is er ook kritiek op de eigenschappen en voordelen ervan. Ten eerste kan traagschuim een beetje warm aanvoelen, vooral tijdens warme zomers of voor mensen die van nature al snel zweten. Daarnaast kan het materiaal de neiging hebben om geur vast te houden, waardoor het nodig is om regelmatig te reinigen. 

4 Reacties

 1. Ik heb al lange tijd last van zenuwknoop en schouderzone met uitstraling naar de handen. Precies zoals de illustraties tonen. Fysio en massage helpt tijdelijk. Ben erg benieuwd of dit kussen verandering kan aanbrengen!

 2. Na het bestellen en betalen van 1 kussen kreeg ik de kans artikels toe te voegen. Ik heb die enkel bekeken, niet besteld, geen bestel- of betaalprocedure gezien. Bleek dat ik 10 artikelen ‘besteld’ had. Onmiddellijk aan de klantendienst laten weten, maar ze konden dat niet meer annuleren. Ze hebben meteen het totaalbedrag van mijn creditcard gehaald. Alles ontvangen en teruggestuurd (naar Litouwen), kostte mij 57 euro aan verzendkosten en 30 mails later wel mijn geld terug gehad, maar niet de verzendkosten. Inmiddels 10-tallen dergelijke reviews gelezen. Het is een ingebouwde valstrik, wees gewaarschuwd. Het kussen had bovendien ook niet de eigenschappen van een traagschuimkussen. Als ik er mijn hand een tijdje in druk, blijft die er niet instaan, het kussen veert meteen terug.

 3. Ik slaap goed in, maar word in de nacht vaker wakker. Uitslapen is er ook niet meer bij. Ik was vroeger een uitstekende slaper, maar nu niet meer. Ik zou zo’n kussen (en mijzelf) best een kans willen geven. Dank.

 4. Ik zou heel graag dit kussen gratis willen testen omdat ik al vele kussens heb geprobeerd zonder goed resultaat.., Mijn verwachtingen zijn hoog van dit kussen dus wil het heeeeel graag proberen..

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in