Detox Pleisters, onzin of doen?

Detox Pleisters, of Detox afslank pleisters, kunnen de natuurlijke ontgiftingsprocessen in het lichaam ondersteunen zodat het zich makkelijker kan ontdoen van de opgeslagen chemische stoffen. Ons lichaam komt nu veel vaker in contact met gifstoffen dankzij de moderne levensstijl van de meeste van ons. Deze stoffen zitten grotendeels in ons voeding, maar kunnen ook voorkomen in cosmetica en dergelijke. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom detoxen nu een hype is geworden.

Inhoud van dit artikel

Afslankringen

Je kunt Detox Afslankpleisters zowel in de winkel als online kopen. Online worden de pleisters onder andere verkocht door RuCa Sales BV. Deze firma heeft een uitgebreid assortiment gezondheidsproducten waaronder de veelbesproken afslankringen.

Detoxen of ontgiften is een natuurlijk proces dat regelmatig door het lichaam wordt uitgevoerd. Echter komen we nu in contact met hogere concentraties aan gifstoffen. Het resultaat is dat het veel zwaarder wordt voor ons lichaam om al deze stoffen tijdig af te voeren. Hoe meer bewerkt voedsel je gebruikt, hoe meer chemische stoffen er in je lichaam belanden. Daarnaast komt stress er ook bij kijken. Dit wordt teveel voor het lichaam om zelf aan te kunnen. De normale ontgiftingsprocessen zijn dan niet meer effectief. Deze stoffen worden nu dan in het lichaam opgeslagen en dat leidt tot verschillende slopende en chronische aandoeningen.

Vage Klachten

Het resultaat is meestal dat je last krijgt van vage klachten die je makkelijk over het hoofd ziet tot het te laat is. Enkele symptomen zijn:

 • Vaker verkouden zijn. Detox_Foot_Patches-300x240
 • Allergische reacties.
 • Concentratieproblemen en nog veel meer.

Daarom wordt detoxen aangeraden. Er zijn meerdere detoxmiddelen die je kunt proberen zoals:

 • Detox pillen en capsules
 • Detox voedingsplannen
 • Detox dranken en
 • Detox Pleisters

Detoxmiddelen ondersteunen zoals Slim Patch kunnen je lichaam helpen bij het ontgiftingsproces. Dit is uiteindelijk de functie van de Detox Pleisters. Het zijn grote witte pleisters die je aan je voetzolen plakt. In de pleisters zitten er verschillende (natuurlijke) ingrediënten, meestal zit er azijn in en andere plantaardige middelen. Deze ingrediënten moeten de gifstoffen uit je lichaam halen.

Waarom via de voeten?

De zool onder de voet is de plek waar de meeste zenuwbanen van het lichaam eindigen.

Voor wie zijn Detox Pleisters geschikt?

Deze Detox Pleisters zijn geschikt voor een ieder.

Zijn Detox Pleisters effectief?

De Detox Pleisters hoor je in het centrum van de voet te plakken. Doe dit voor beide voeten voor het slapen gaan. Verwijder de pleisters de volgende ochtend. De witte pleisters zitten dan vol met de giftige stoffen die uit je lichaam zijn gehaald. Doe dit elke avond van de kuurperiode.

Over de effectiviteit van deze pleisters is er helaas weinig positiefs te vertellen. Ze hebben meer invloed op je portemonnee dan op je gezondheid. Verschillende merken, waaronder de bekende Kinoki, zijn zelfs van de schappen gehaald omdat zij de gemaakte beloftes niet kunnen nakomen. Deze voetpleisters zijn niet eens door de U.S. Food and Drug Administration goedgekeurd. Daarnaast is de effectiviteit van de pleisters nergens klinisch bewezen.

Wat kost het?

De Detox afslank pleister kost normaal bij een drogist of betere reformzaak €29,-

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Niet te prijzig
 • De kuur is van korte duur

Nadelen

 • Het heeft geen effect op de gezondheid
 • Het ondersteunt het ontgiftingsproces niet

Conclusie

Er zijn betere en effectievere manieren om te ontgiften. Detox Pleisters zijn niet de moeite waard.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAfvallen? Zo blijf je Gemotiveerd
Volgend artikelWat je over Orgaandonatie zou moeten weten
detox-pleistersDetox Pleisters, onzin of doen? Detox Pleisters, of Detox afslank pleisters, kunnen de natuurlijke ontgiftingsprocessen in het lichaam ondersteunen zodat het zich makkelijker kan ontdoen van de opgeslagen chemische stoffen. Ons lichaam komt nu veel vaker in contact met gifstoffen dankzij de moderne levensstijl van...

7 Reacties

 1. Ik heb altijd last van mn schouder voeten en benen.. heb een detox gebruikt.. voel me een veertje.. het heeft bij mij wel degelijk geholpen.. wat een heerlijk product

 2. Ik zie ze nu ook overal, volgens mij kun je gewoon een pleister zelf maken met knoflook en azijn en dan trekt dat ook zooi uit je lichaam of zo iets…Commercieel praatje, ze worden nu zelfs aangeboden voor 50 euro van Kanji Kenko…

 3. Helaas ben ik er ook ingestonken! Geen grammetje afgevallen! Het enige wat zal helpen, is je mond ermee afplakken!
  Ik wil hiermee anderen waarschuwen, om hier je geld niet aan uit te geven!

  • als je ff goed leest val je hier ook niet mee vanaf het helpt slechts om giftige stoffen{detoxeren} uit je lichaam te bevorderen.

 4. hallo goede avond ik wou iets vragen ik ben namelijk 40 kilo bijgekomen van cortizone spuiten
  ik heb gezondheidesproblemen en de specialist zetten me alle jaren ontstekingen rug en benen
  ik ben nu zolang bezig om te vermageren maar het lukt niet omdat ik ook schildklier heb nu heb ik wel 1 jaar geen spuit gezet cortizone ik heb gezien die detox pleisters wat je onder de benen zet en ik wou dat graag proberen helpt het kunnen jullie me in mail sturen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in