Detox Plus Capsules Review en Ervaringen

Afvallen door middel van een detox kuur is enorm populair. Je kunt kiezen voor een Natuurlijke Detox of voor een van de vele detox kuren zoals Detox Plus Ultra.

Met behulp van een detox kuur zou je lichaam in staat zijn om enerzijds te reinigen of ontslakken. Naast het afvoeren van afvalstoffen zou je kunnen afvallen met behulp van een detox kuur.

Detox Plus Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met detox plus capsules? Of wil je meer informatie over een detox plus? Lees dan verder. Een detox kuur is in veel gevallen een uitstekende keuze, wat voor veel mensen echter niet inzichtelijk is, is hoe een detox plus kuur werkt. Populaire detox kuren kunnen hun claims in de meeste gevallen onvoldoende onderbouwen. In dit artikel gaan we hier wel dieper op in. Daarnaast nemen we het product Detox Plus onder de loep.

In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt Detox echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat detox pillen relatief duur zijn?
 3. Wat is een Natuurlijke detox kuur?
 4. Is detox een placebo-effect?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Detox Plus Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Detox Plus Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detox Ultra Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detox Ultra Plus graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Deze actie is exclusief voor LoveHealth bezoekers. Communicatie verloopt niet via Detox Ultra Plus maar via de redactie van deze website.  

Kun je Afvallen met Detox Plus?

Detoxen is een echte hype aan het worden in Nederland en de rest van de westerse wereld. Men wordt steeds bewuster van de onnatuurlijke en chemische stoffen die in ons voedsel worden verwerkt. Veel mensen starten met een detox kuur omdat ze graag willen afvallen. Gewichtsafname is een van de leukste bijwerkingen van het ontgiftingsproces. Doordat je spijsverteringssysteem nu ontdaan is van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen. Je verbrandt dan beter calorieën en vetten.

De uiteindelijke hoeveelheid gewicht dat je verliest hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je ook heel wat vocht tijdens het ontgiftingsproces. Detoxen dankt zijn populariteit eigenlijk aan de gewichtsafname die het teweegbrengt

Het is een gezonde manier om wat overtollige pondjes kwijt te raken. Geen wonder dat Detox Kuren enorm populair zijn. Een van de meest verkochte detox kuren van dit moment is DetoXultra Plus.

Doordat je herhaaldelijk aan deze stoffen wordt blootgesteld, worden zij in je lichaam opgeslagen. Op termijn kan dit je gezondheid aantasten omdat er dan extra druk wordt gezet op je stofwisseling. Die moet harder werken om je lichaam te reinigen. En een teveel aan deze giftige stoffen zal je snel merken. Heb jij last van de volgende symptomen:

 • Voel jij je vaker vermoeid of depressief?
 • Heb je last van acne of andere huidaandoeningen?
 • Heb je concentratieproblemen?

Al deze symptomen worden door een teveel aan gifstoffen in je lichaam veroorzaakt. Om van dit giftig afval en andere chemische stoffen af te komen is het verstandig om af en toe een detox te doen.

Wat is Detoxen?

Het woord detox is afgeleid uit detoxificatie, en dit proces staat bekend onder meerdere namen zoals ontgiften en ontslakken. Door een detox kuur te volgen help jij je lichaam om zich te ontdoen van afvalstoffen. Deze afvalstoffen komen in je lichaam via voedsel dat rijk is aan zout, suiker, vet en onnatuurlijke zoetstoffen. Daarnaast komen er ook meer afvalstoffen vrij in je bloedbaan wanneer je vet verliest.

detox plus verpakking
detox plus verpakking

Tijdens een Detox Kuur wordt er veelal gebruik gemaakt van supplementen zoals capsules of druppels . In zulke gevallen spreken we over een farmaceutische detox. Detox Ultra Plus is zo’n kuur. Een farmaceutische detox claimt dat er uiteenlopende gezondheidsproblemen zoals overgewicht allergieën en chronische vermoeidheid kunnen worden verholpen (bron).

De vraag is of deze claims gegrond zijn. In het verleden hebben studies aangetoond dat er onvoldoende grondslag is om deze claims te onderbouwen (bron). Gewichtsverlies is een andere claim op detox die moeilijk kan worden onderbouwd (bron).

Een lichaam waarin teveel afvalstoffen zijn opgeslagen kan niet optimaal functioneren. De bekendst symptomen zijn hierboven genoemd, maar de lijst is nog langer:

 • Je raakt sneller vermoeid,
 • je krijgt vreemde (allergische) reacties,
 • depressie,
 • overgewicht,
 • een doffe huid
 • en een lage weerstand.

Een gezond lichaam is zelf in staat de opgeslagen gifstoffen en afval te verwijderen. Maar door herhaaldelijke blootstelling aan deze stoffen raakt de natuurlijke reinigingsfunctie van je lichaam verstoord. Een helpende hand via een kuur van detox capsules wordt daarom aangeraden. Detox pillen reinigen je spijsverteringssysteem en verwijderen alle opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam.

detox plus etiket 2healthfreaks
detox plus etiket

Ontgift je lichaam met detox capsules

Detoxen met pillen is eenvoudiger en makkelijker vol te houden dan een detox dieet. Er zijn meerdere detox supplementen waaruit je kunt kiezen. De prijzen, kwaliteit en gebruiksaanwijzingen lopen heel erg uiteen. Detox Plus en Detox Formule zijn twee producten die op dit moment erg populair zijn. Beide worden veelal gecombineerd in combinatie met het afslanksupplement Garcinia Cambogia. 

Kies daarom detox capsules die goed bij je passen

Eentje op natuurbasis en waarvoor je veel goede recensies kan vinden. Lees de gebruiksaanwijzingen zorgvuldig en volg die precies zoals ze staan voor optimale resultaten. Zo een kuur moet je gemiddeld een weekje volhouden en daarna zul je gauw resultaten zien. Het aantal capsules dat je per dag zal moeten innemen zal ook per merk verschillen. Kies daarom eentje waar jij je makkelijk aan kunt houden.

fruitwater fles detox

Ben je dan in een klap verlost van al je gezondheidsklachten? Waarschijnlijk niet, maar je merkt heel snel een enorm verschil in je stemming en de intensiteit van je klachten. Detox-plus capsules zijn een eenvoudige manier om te ontslakken zodat je lichaam optimaal kan functioneren. Ze zijn het proberen waard.

Voordelen van detox-plus capsules

Met detox-plus capsules kan je genieten van alle voordelen van het ontgiftingsproces zonder een beperkend dieet op na te houden. Het vergemakkelijkt het detoxen voor je zodat je snel de gewenste resultaten ziet. Hieronder enkele voordelen van detox capsules:

Natuurlijke Detox

Je hoeft dus niet te vechten met nieuwe recepten of rekening te houden met een lijst aan verboden voedingsmiddelen. Natuurlijk is het raadzaam om te letten op je voeding, dit is de grootste bron van gifstoffen. Ga zoveel mogelijk voor producten zonder pesticiden, chemicaliën, hormonen, onnatuurlijke smaak-, kleur- en geurstoffen. Deze ziekmakende stoffen zitten in bijkans alle bewerkte en verpakte voedingsmiddelen. Beperk dus je consumptie van zulk voedsel. Probeer meer onbewerkt en vezelrijk voedsel te consumeren zoals groente en fruit.

DetoXultra Plus

DetoxUltra Plus is een detoxsupplement in capsulevorm. Een detox capsule bevat 200mg curcuma extract en 200mg ortosiphon folium. Aangeraden wordt om iedere dag in de ochtend drie capsules in te nemen. Een potje DetoXultra Plus bevat 90 capsules in tegenstelling tot veel andere detox kuren die slechts 60 capsules in een verpakking doen.

DetoXultra Plus belooft te helpen bij het reinigen van je spijsverteringsstelsel. Daarnaast helpt het om je energielevel te verhogen. Daarnaast maakt DetoXultra in tegenstelling tot veel andere producten gebruik van Kurcuma. Dit is een van de meest gebruikte middelen om te detoxen. Curcuma is ook wel bekend onder de naam geelwortel en deze plant wordt veel gebruikt in de Indische keuken. De stof curcumine is de werkzame stof vanCurcuma en is ook de stof die zorgt voor de kenmerkende goudachtige kleur van veel Indische gerechten. Traditioneel wordt Curcuma niet alleen gebruikt in het eten, het wordt ook al duizenden jaren gebruikt als een medicijn in de Ayurvedische leer. DetoXultra heeft als een van de weinige detox supplementen van dit moment hoogwaardige curcamine als hoofdbestanddeel.

detox ultra plus etiket
detox ultra plus etiket

Er is uitgebreid bewijs dat Curcuma de werking van de lever stimuleert. De taak van de lever is om je lichaam te ontdoen van gifstoffen. Curcuma werkt door de aanmaak van gal in de galblaas te stimuleren. Gal zorgt ervoor dat gifstoffen afgebroken worden, maar het heeft nog een belangrijke taak; zorgen dat je levercellen zich vernieuwen.

Meer energie

Met alle gifstoffen die zijn opgeslagen in het lichaam, kan die niet optimaal functioneren. Je merkt dit meteen aan je energieniveau, omdat je lichaam energie moet stoppen in essentiële processen. Het ontgiften helpt aanzienlijk. Je organen krijgen nu de kans om optimaal te functioneren. Minder energie gaat dan naar het afvoeren van afvalstoffen, zo blijft er meer energie over andere functies. Een direct effect en voordeel van het detoxen is dat je meer energie hebt om te doen wat je leuk vindt. Daarnaast kun je ook beter slapen en ben je alerter.

Een mooie gladde huid

Een mooie gladde huid is een ander leuk voordeel van het detoxen. Je huid ziet na dit proces er stukken beter uit. Je bent eindelijk van die lastige acne af, je huid straalt meer en zal makkelijker te onderhouden zijn. Ook huiduitslag en allergische reacties zullen skelet lever afnemen. De opgeslagen giftige stoffen in het lichaam zijn de grote veroorzakers van acne. Omdat het lichaam die stoffen via de huid wilt verwijderen. Zonder deze gifstoffen zal je huid er aanzienlijk beter uit zien. Je hebt dan minder last van mee-eters, cysten en andere huidaandoeningen.

Een goede start van een gezonde levensstijl

Het detoxen is dan meteen de eerste stap in de richting van een gezonde(re) levensstijl. Niet een ieder is er hier van bewust, maar om ervoor zorgen dat je steeds minder last hebt van een teveel gifstoffen zul je dit moeten doen. Een korte detox en daarna weer op de oude manier eten en leven is niet de juiste aanpak. Blijf genieten van de voordelen van een detox door gezonder te eten. Je zult je zowel fysiek als mentaal beter voelen als je dat met regelmaat doet. Let daarnaast beter op je slechte gewoonten en maak daar steeds kleine aanpassingen voor een gezondere levensstijl.

Verbeterde concentratievermogen

De gifstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen hebben ook invloed op de hersenfuncties. Een veel voorkomende symptoom van een teveel aan gifstoffen is daarom problemen met concentreren. Je kunt daarnaast ook slaapproblemen krijgen en last hebben van chronische vermoeidheid. Optimaal functioneren op het werk en gewoon in privésfeer gaat dan moeizaam. Deze problemen verdwijnen heel snel na een detoxkuur. Je concentratievermogen zal aanzienlijk beter zijn.

Verbeterde weerstand

Voor de detox ben je vatbaarder voor ziektes en is je weerstand lager. Je afweersysteem werkt minder optimaal door het eten van geraffineerde producten, zoals witbrood, suiker, frisdrank, koffie, zwarte thee, alcohol en producten vol met toevoegingen.

Minder stemmingswisselingen

Je stemming wordt beïnvloed door je gezondheid. Wanneer je chronisch vermoeid bent, slaapproblemen hebt en je niet kunt concentreren krijg je vanzelfsprekend ook last van stemmingswisselingen. Daarnaast heeft je bloedsuikerspiegel daar ook invloed op. Als je bloedsuiker na een piek weer snel daalt, dan voel je je niet alleen moe, maar raak je ook eerder gestrest en geïrriteerd. Na een detox kuur zul je minder last hebben van stemmingswisselingen omdat de symptomen rechtstreeks aangepakt worden.

Is Detox Plus Gevaarlijk?

Het volgen van een detox kuur zoals Detox Plus is niet gevaarlijk. Er zijn echter wel een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Begin langzaam

De overstap van een ongezonde levensstijl naar een gezonde gaat niet makkelijk. Een dieet vol met alcohol, bewerkte middelen, suikers en vet schakel je niet zo makkelijk om naar wat anders. Dit wordt een schok voor je systeem en wellicht ook moeilijk vol te houden. Het beste kun je geleidelijk aan slechte gewoontes vervangen met goede. Gooi het roer niet ineens compleet over. Ga langzaam aan de slag. Zo hou je het ook langer vol.

Tevens geef je je lichaam de ruimte om te wennen aan een nieuwe manier van eten en leven. Introduceer langzaam andere voedingsmiddelen in je dieet. Vooral met vezelrijke producten moet je voorzichtig zijn. Als je darmflora niet gewend is aan veel vezels kan dit voor bijwerkingen zorgen zoals:

 • een opgeblazen gevoel
 • flatulentie
 • onrustige darmflora

Vergeet niet genoeg te rusten

Dit is heel belangrijk voor het lichaam. Tijdens de detox zul je al snel merken dat je minder energie over hebt. Het beste kun je dan af en toe tussen de middag gaan liggen. Maak ruimte hiervoor in je drukke schema. Dit zal je meer energie geven op den duur.

Meer water drinken

Dit advies zul je vaker tegenkomen. Water is super belangrijk voor het functioneren van je lichaam. Het lichaam bestaat eigenlijk grotendeels uit vocht. Genoeg water drinken zorgt ervoor dat de afvoer van gifstoffen sneller verloopt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je detox capsule niet uitdroogt. Geen idee hoeveel je dagelijks moet drinken? Anderhalf tot twee liter water is voldoende voor een volwassen persoon. Natuurlijk hangt dit af van hoe actief je bent en hoe droog je omgeving is. Sporters bijvoorbeeld kunnen wat meer vocht gebruiken.

Let op je gezondheid

Merk je dat je ziek wordt tijdens de detox dan is het slim om de huisarts te bezoeken. Zo voorkom je andere gezondheidsrisico’s. Denk aan gezondheidsproblemen als verkoudheid, griep, diarree, overgeven of maagklachten. Stop dan gelijk met de kuur en laat je verder door de arts begeleiden.

Waar is Detox Plus Te Koop?

WIl je starten met een Detox Kuur let er dan op dat je het juiste product besteld. Koop niet klakkeloos een product van De Tuinen of Kruidvat. Helaas is de markt overspoeld met producten die niet deugen of gewoon niet veilig zijn. Hier geldt dan dat natuurlijk niet meteen veilig betekent. Er zijn genoeg natuurlijke producten op de markt die niet veilig voor iedereen zijn. Er zijn genoeg natuurlijke producten op de markt die niet veilig voor iedereen zijn. Lees daarom goed wat op de verpakking staat en vergelijk dit met de beschikbare recensies. Een product dat goedgekeurd is voor verkoop in Europa en 100% natuurlijke ingrediënten bevat is Detox Plus.

Conclusie

Detox Plus lijkt een veelbelovend product. De producten die in de capsule zitten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse en Europese instanties en hebben een natuurlijke basis. Het is dus volkomen veilig in gebruik. Zoek je een detox supplement dan is dit een goede keus.

Laat de tegenstanders je niet weerhouden om een detox te doen. Ervaar de voordelen zelf zodat je er ook zelf over kunt oordelen. Ieder persoon en ieder lichaam is anders. Waar zo een kuur misschien niet voor een kennis heeft gewerkt, kan jij er best wel baat bij hebben. Probeer het daarom zelf uit en kies supplementen van hoogwaardige kwaliteit.

Een detox lijkt vooral de moeite waard als je al langer last hebt van de genoemde symptomen. Wacht niet tot deze symptomen je welzijn te veel aantasten. Verwaarloos je fysieke en mentale gezondheid niet en pak meteen aan wanneer je merkt dat je achteruit gaat.

Wat je ook niet moet vergeten is dat detoxen niet nieuw is. Geleerden uit de oudheid pasten het al toe bij verschillende aandoeningen. Voor hen waren ziekten een teken dat er teveel giftige stoffen zich in het lichaam hadden opgehoopt. Zij maakten gebruik van klei en andere huismiddelen om hun patiënten te ontdoen van deze stoffen.

Natuurlijk is het aan te raden eerst met je huisarts te spreken alvorens je aan de slag gaat met Detox Plus.

Vragen over Detox Plus

Waar kan ik een Detox Kuur kopen?

WIl je starten met een Detox Kuur let er dan op dat je het juiste product besteld. Koop niet klakkeloos een product van De Tuinen of Kruidvat. Helaas is de markt overspoeld met producten die niet deugen of gewoon niet veilig zijn. Hier geldt dan dat natuurlijk niet meteen veilig betekent. Bestel een Detox Kuur via Vetvrij!

Welke Detox Kuur is als beste getest?

Detox Plus is bij Vetvrij als beste getest. De producten die in de capsule zitten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse en Europese instanties en hebben een natuurlijke basis. Het is dus volkomen veilig in gebruik. Zoek je een detox supplement dan is dit een goede keus.

Wanneer moet ik een Detox Kuur gebruiken?

Een Detox kuur werkt het beste wanneer je je lichaam wilt reinigen van afvalstoffen. Ben je futloos , heb je weinig energie of voel je je suf. Dan is het verstandig om je lichaam een reset te geven met een Detox Kuur!

Jouw Ervaring met Detox Plus

Heb je ervaring met Detox Plus Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Groeten,

461 Reacties

 1. Altijd actief geweest maar door een chronische ziekte helaas niet meer zo in beweging als vroeger. Om toch wat toe te voegen aan mijn gezondheid wil ik graag detoxen icm lichte oefeningen. Zou geweldig zijn.

 2. Ik ben afgevallen, mag nog wel iets af maar merk dat ik nogal wat gifstoffen in mijn lichaam heb en daar wil ik graag vanaf.

 3. Ik wil graag de Konica plus pillen uitproberen om zo 12 tot 15 kilo af te vallen, omdat ik merk dat ik last heb van mijn gewrichten en longen. Daarnaast zit mijn buik in de weg met mountainbiken, wat niet fijn is maar ook niet pijnloos fietsen is. Zelf lukt het me niet. Niet met aangepaste voeding en dagelijks wandelen. Ik hoop dat ik er voor in aanmerking kom.

 4. Goede dag.
  Ik worstel al een tijdje met mijn gewicht.
  Heb al veel gedaan onder andere met voeding.
  Ik eet niet overmatig veel snoep en snacks doe ik hoog uit 1 keer per week.
  Echter merk ik dat ivm werk ik niet meer elke dag kan sporten zoals ik dat voor heen wel deed om op gewicht te blijven.
  Ik heb een actieve baan en loop bijna de gehele dag.
  Toch ben ik de afgelopen jaren wel aangekomen en zit nu met een lengte van 170cm op 86 kilo.
  Graag wil ik jullie product gratis testen om een review gegeven of dat dit ook echt werkt.

 5. Ik wil het graag uitproberen. Ik ben 1.5 jaar lang heel ziek geweest en nu ben ik herstellende, maar mijn weerstand blijft heel slecht. Ik hoop door mijn lichaam te ontgiften, mijn lichaam de extra boost te geven die ik nodig heb.

 6. Hallo, Ik wens af te vallen en ik zou graag dit product willen testen. Ik ben natuurlijk bereid om mijn resultaten te communiceren. Ik eet gezond en ik doe regelmatig fitness. Het probleem is dat ik door corona 15 kg verdikt ben en dat ik door een heup probleem niet geen cardio kan doen.

 7. Hallo, Ik wens af te vallen en ik zou graag dit product willen testen. Ik ben natuurlijk bereid om mijn resultaten te communiceren. Ik eet gezond en ik doe regelmatig fitness.

 8. Ik heb interesse voor dit product omdat ik mijn levensstijl heb omgegooid. Ben gaan sporten, heb meer regelmaat in slaapritme en eet gezonder Blijft echter dat ik me moe voel en een doffe huid heb. In de morgen moet ik mezelf mijn bed uitslepen. Ik zou graag dit product willen testen. Mogelijk helpt het mij.

 9. Ik zou het product graag willen proberen. In de 34ste week van mijn zwangerschap bleek ik een hernia met caudasyndroom te hebben. Ik moest met spoed geopereerd worden. Door de hernia en blijvende schade is het voor mij moeilijk om te sporten dus gewicht te verliezen. Ik wil het graag proberen middels deze pillen.

 10. Hallo
  Ik weeg bijna 100kg en heb alles al geprobeerd.
  Verschillende dieeten, pillen, sporten, interm. fasting, …
  Ik hoop dat ik dit product mag testen en dat ik eindelijk eens afval en resultaten zie.
  Alvast bedankt

 11. Helaas door medicatie 35 kg aangekomen. Met heel veel struggles 25 afgevallen. Opnieuw de medicatie en alweer 8 erbij. Dus nu weer 20 kg te gaan. Kan wel wat hulp daarbij gebruiken.

 12. Ik heb zoals zovelen overgewicht door de coronakilo’s, mede doordat ik momenteel niet meer werkt komen deze eraan.
  Overgewicht van 14 kilo deze wil ik graag kwijt.

  edm

 13. Ik ben altijd tevreden geweest met mijn gewicht 55 kilo met een lengte van 162cm.
  De laatste tijd zie ik niet alleen op de weegschaal dat ik geleidelijk aan dikker wordt (62kg) maar ik voel me ook opgeblazen en minder goed in mijn lijf zitten.
  Mijn lijf ontgiften en met een schone lij(f) te beginnen lijkt mij heerlijk.
  Tinie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in