Wat is Detox Thee?

SlimTea Detox Thee is een 100% natuurlijke Teatox kuur. Op een Teatox kuur kun je je lichaam ontdoen van allerlei gifstoffen middels een kruidenthee. Over het gebruik van detox kuren zijn de meningen nogal verdeeld. De een merkt meteen de voordelen van zo een kuur, terwijl anderen het maar een hype vinden. slimtea detox thee

Detox Thee is een 14- of 28 dagen durende kuur die de reiniging van je lichaam ondersteunt. Hierdoor heb je meer energie, een mooiere huid en een beter concentratievermogen. Bovendien kan zo een Teatox kuur gewichtsafname stimuleren. En daar wordt het grotendeels ook voor gebruikt.

SlimTea Detox Thee SlimTea Detox Thee Review Detox vetvrij liggend

Deze thee reinigt je lichaam op een natuurlijke wijze met Kurkuma, de actieve stof in Detox Thee. Kurkuma of geelwortel kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. In India gebruikt men het om wondjes te behandelen. In Detox Thee heeft Kurkuma een reinigende werking. Het ondersteunt je lever in dat opzicht.

Inhoud van dit artikel

Voor wie is Detox Thee geschikt?

Detox Thee is 100% natuurlijk. Het is een kruidenthee die geen chemische of gevaarlijke stoffen bevat. Het is dus een mild en weldadig natuurproduct. Ook sporters kunnen genieten van de voordelen van deze Teatox kuur.

Is Detox Thee effectief?

Verwacht niet dat je na enkel het drinken van deze thee je kilo’s afvalt. Het kan je ondersteunen hierbij, maar het is geen vervanging van een gezond dieet en regelmatig sporten. slimthea-detoxthee

Het leuke van de thee is dat er alleen maar natuurlijke kruiden in zijn opgenomen. Het ondersteunt je in het afslanken op een veilige en natuurlijke manier. Daarnaast kan je ook genieten van de vele voordelen van het detoxen. In dat is dit product heel effectief.

Na de kuurperiode van 14 dagen zal je het verschil merken aan je huid, energieniveau en algehele gemoedstoestand.

Doordat Detox Thee geen Senna of andere laxeermiddelen bevat ligt de nadruk minder op slechts gewichtsverlies. Het gaat hier om je gezondheid. En een gezond lichaam slankt makkelijker af.

Wat kost Detox Thee?

Detox Thee kan je via de webshop kopen in een kuurverpakking met thee voor 14 of 28 dagen.

 • Een kuurverpakking van 14 dagen kost € 14,95
 • Een kuurverpakking van 28 dagen kost € 24,95

Detox Thee is te bestellen via bol.com

Voordelen

Detox Thee bevordert het ontgiftingsproces en helpt zo bij de dagelijkse reiniging van je lichaam. In tegenstelling tot andere detox theesoorten bevat deze geen Senna. Senna werkt als laxeermiddel en bij langdurig gebruik kan het schadelijk zijn voor je gezondheid.

Tevens is Detox Thee relatief goedkoop als je die vergelijkt met de grote concurrenten.

Nadelen

Er is geen wetenschappelijke onderbouwing voor veel van de beloftes die deze Teatox kuren maken. Detox Thee combineert natuurlijke ingrediënten, zoals kurkuma, die bekend staan om hun vele gezondheidsvoordelen. Maar ook over de effectiviteit van enkele van deze producten is er nog veel onduidelijk. Toch zijn detox theesoorten heel populair en zijn er aanhangers die wel positieve resultaten hebben geboekt.

Conclusie

Detoxen doet men nu op verschillende manieren. Steeds meer mensen beseffen het belang hiervan. Daarom komen er steeds meer detox-middelen op de markt. Van alle mogelijkheden lijkt een natuurlijke kruidenthee makkelijk en het veiligst.

Detox theesoorten zijn de afgelopen periode heel populair geworden. Veel beroemdheden staan achter het gebruik van deze drankjes en geven aan dat het hen helpt om slank en superstralend uit te zien  Over de veiligheid en effectiviteit van sommige van deze theesoorten is er nog wat onenigheid, bijvoorbeeld omdat ze laxerende kruiden bevatten. Maar er zal wel een reden zijn waarom ze zo populair zijn. Bovendien worden er ook positieve resultaten mee geboekt.

Detox Thee komt qua werking veel overeen met de andere detox theesoorten. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en bevorderen het ontslakkingsproces. Bovendien zit er geen Senna in Detox Thee. Dit in tegenstelling tot de andere theesoorten. Dit maakt Detox Thee veel geschikter voor dagelijks gebruik.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
ALgehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAfname van Spiermassa; Symptomen en Oplossingen
Eenvoudig AfvallenVergeten Groenten Recepten
detox-theeDetoxen doet men nu op verschillende manieren. Steeds meer mensen beseffen het belang hiervan. Daarom komen er steeds meer detox-middelen op de markt. Van alle mogelijkheden lijkt een natuurlijke kruidenthee makkelijk en het veiligst.

22 Reacties

 1. Had hem ook snel in huis. Had hem dan weliswaar via hun eigen site besteld

  Vind het echt een heerlijke thee werd geleverd met een soort thee ei dus je kunt direct aan de slag. Ben net begonnen dus merk nog niet echt veranderingen.

 2. Drink deze zalig detox thee nu onbeperk, twee kopjes per dag maar al drie maanden elke dag en ben heel erg tevreden. Zoals Bep zeg geld waard topklwaliteit losse thee maar niet heel goedkoop. Groet, Gaby

 3. Leuk resultaat met deze 24 dagen detox thee en voel me energiek. Erg lekkere thee en prima ’s avonds te drinken voor het slapen.

 4. Beste Baukje,

  Voor alle producten geldt: Vandaag besteld, morgen in huis (op werkdagen)

  Met vriendelijke groet,

  Kelly

 5. Hallo,
  Dank je wel voor dit artikel, interessant.

  Wij zijn onlangs een nieuwe blog begonnen waar we over detox / ontgiften schrijven.
  We doen onze best om op deze site informatie te verstrekken met betrekking tot detox, of ontgiften, van je lichaam.

  Met vriendelijke groeten,

  Rishma Zandberg

 6. Hoi Pauline,

  Een koffie variant staat nog niet Gepland, wellicht een goed idee voor de toekomst! Heb je onze thee al geprobeerd? Met kortingscode: ZOMER2016 krijg je nu 10% Korting op het totale orderbedrag bij bestellingen via onze website. Tevens rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland!

  Groetjes,

  Lisa

 7. Geweldig product en heerlijke thee! Ik heb de twee weken teatox kuur icm met Weight support capsules gedaan en heb in twee weken goede resultaten behaald.

  • Beste Miriam, de thee is onbeperkt te drinken ook ’s avonds. De thee bevat zoethout waardoor mensen met een hoge bloeddruk overmatig gebruik dienen te vermijden.

   De thee is niet verkrijgbaar in zakjes, de kwaliteit van losse thee is beter dan van thee in zakjes. Losse thee krijgt meer ruimte om de smaak en kruidencomponenten af te geven. Wel krijgt u bij elke bestelling een gratis infuser (zolang de voorraad strekt).

   Met vriendelijke groet,

   Lisa

 8. Hoi Ellen, de kuurverpakking bevat wel voldoende thee voor 2 kopjes per dag maar zelf heb ik een dubbele kuur gedaan en dronk 4 kopjes per dag (28 dagen kuur in 14 dagen). Ik heb er zeer zeker baat bij gehad en ga volgende week weer beginnen met 14 dagen. Succes

 9. Veel soorten detox thee geprobeerd en geproefd maar Slimtea is toch mijn favoriet. De smaak is kruidig en vol, zoetstof toevoegen is niet nodig omdat de thee al ‘gezoet’ wordt door de kaneel.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in