Detox Actief Review en Ervaringen

Het volgen van een Detox Kuur is enorm populair! Het is dan ook geen wonder dat deze kuren als paddestoelen uit de grond komen. Detox Actief is een nieuw product en samengesteld uit een unieke mix van natuurlijke bewezen ingrediënten. De vraag is of Detox Actief de moeite waard is, en wat zijn de alternatieven?

Tijd voor een Review

In dit artikel ga ik je onder andere het volgende uitleggen:

 1. Werkt Detox Actief echt?
 2. Wat is de reden dat detox kuren zo duur zijn?
 3. Wat is een Natuurlijke detox kuur?
 4. Is detox een placebo-effect?
 5. En nog veel en veel meer…

Detox Actief Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen zijn we op zoek naar mensen die Detox Actief hebben gebruikt. Wat is jouw ervaring met Detox Actief? Laat een reactie achter en deel jouw ervaring met ander bezoekers.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Wat is een Detox Kuur?

Onstslakken, Ontgiften, Detoxen… Het komt allemaal op het zelfde neer. Hippe woorden die gebruikt worden om detox diëten te promoten. Maar wat is het eigenlijk? Het detox dieet is een kuur waarmee je met behulp van capsules of druppels je lichaam ontdoet van gifstoffen en afvalstoffen.

Je lichaam produceert dagelijks afvalstoffen en gelukkig kan je systeem hier uitstekend mee omgaan. Er zijn verschillende manieren waarom je lichaam op een natuurlijke manier afscheid neemt van deze opgeslagen afvalstoffen. Door het afvoeren van afvalstoffen krijt je metabolisme een boost en krijg je meer energie. Detoxen kan tevens een afslankende werking hebben. Hierover later meer.

De belangrijkste eigenschappen van een Detox Actief Kuur op een rijtje

 1. Ontgiften DetoxActief
 2. Afvoeren van afvalstoffen
 3. Stofwisseling verbeteren
 4. Vetverliezen
 5. Organen Ontlasten
 6. Lever Reinigen
 7. Vrije radicalen verwijderd
 8. Betere doorbloeding van het lichaam
 9. Snel afvallen
 10. Energieniveau verbeteren
 11. Blokkeren vetopslag

Maar hoe werkt een Detox Kuur eigenlijk? En mogen we vertrouwen op de gemaakte claims die de verschillende leveranciers ons doen geloven? Op basis van wetenschappelijk onderzoek ga ik je proberen uit te leggen hoe een Detox Kuur werkt en ga ik in op de voor- en nadelige effecten op je gezondheid.

In de meeste gevallen start een goede detox kuur met vasten, gevolgd door een streng dieet van fruit, groenten, water en allerlei vruchtensappen. Een van de doelen van een detox kuur is het reinigen van de darmen. Dit noemen we ook wel een natuurlijke detox. Ik wil graag de volgorder van een Natuurlijke Detox uiteenzetten:

 1. maximaal 3 dagen vasten
 2. Gedurende deze dagen drink je uitsluitend sapjes en water
 3. Antioxidantrijke voeding eten
 4. Uitsluiten van alcohol, koffie, sigaretten en suiker

Als er gebruik wordt gemaakt van supplementen zoals capsules of druppels dan spreken we over een farmaceutische detox. Detox Actief is zo’n kuur. Een farmaceutische detox claimt dat er uiteenlopende gezondheidsproblemen zoals overgewicht allergieën en chronische vermoeidheid kunnen worden verholpen (bron).

De vraag is of deze clams gegrond zijn. In het verleden hebben studies aangetoond dat er onvoldoende grondslag is om deze claims te onderbouwen (bron). Gewichtsverlies is een andere claim op detox die moeilijk kan worden onderbouwd (bron).

Nadelen van Detox Actief

Naast de mogelijke voordelen zijn een een aantel nadelen aan een Detox Kuur zoals Detox Actief. Denk hierbij aan:

 1. Stress
 2. Vermoeidheid
 3. Prikkelbaarheid
 4. Slechte adem
 5. Winderigheid
 6. Oprispingen

Vast staat dat de claims op Detox Actief niet wetenschappelijk zijn bewezen

Uiteraard zijn er ook een aantal voordelen

 1. Dorbreekt de dagelijkse, vaak ongezonde eet- en leefpartoon.
 2. Je eet en drinkt gezonder
 3. Eet en drinkt bewuster
 4. De vermijding van schadelijke stoffen (roken, alcohol)
 5. Je beweegt meer (actiever)
Afgezien van de medische claims zijn er een aantal andere zaken over Detox die je zou moeten weten voordat je start met een Detox Kuur. Het gewichtsverlies door middel van een detoxkuur is veelal van korte duur en sommige mensen ervaren het volgen van deze kuur als ‘lastig’ of ‘moeilijk vol te houden’. Een aantal studies hebben aangetoond dat het verminderen van calorie-inname de waarde van het cortisol stresshormoon in het lichaam aanzienlijk deed verhogen (bron, bron). De reden hiervan is dat je lichaam caloriebeperking ervaart als stressvol en gebruik maakt van de ‘spaarstand.

 

Leuk, maar welke Alternatieven zijn er?

In de aanhef van dit artikel heb ik aangegeven dat Detoxen enorm populair is. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat er veel alternatieven zijn voor een Detox Kuur. Over veel van deze kuren hebben we hier op vetvrij.com reviews geschreven en kun je echte ervaringen lezen van gebruikers. Ik heb meest besproken kuren voor je op een rij gezet:

KetoX24 Detox + Afslankkkuur

KetoX24 niet alleen de meest populaire kuur van dit moment, maar volgens ervaringen van gebruikers (lees de reacties onder de review) ook de meest effectieve Detox Kuur van dit moment. Omdat dit product zowel een reinigende werking (detox) als afslankend effect heeft kunnen we KetoX24 echter niet voor 100% als Detox Kuur bestempelen. Desondanks wil ik je deze afslankdruppels niet onthouden.

De voordelen van Detox Actief

Detox Kuren zoals DetoxActief zijn enorm populair. De reacties op internet zijn veelal positief en ik heb een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

De Detox formule kent een heleboel voordelen, waaronder:

 • Je hebt meer energie
 • Het reinigt je lichaam
 • Het ondersteunt de werking van de darmen
 • Het bevat natuurlijke ingrediënten
 • Het verhoogt de vetverbranding en calorieverbranding
 • Je kan eenvoudig detoxen middels capsules
 • Verbranden van overtollig lichaamsvet
 • Het verwijderen van zware metalen
 • Vasten met tussenpozen

Nadelen

De ingrediënten in de Detox Actief zijn natuurlijk en veilig in gebruik. Let wel dat je voldoende water drinkt wanneer je de capsules inneemt. Dit is goed ter stimulering van het detoxen en ook noodzakelijk voor de goede werking van 1 van de actieve bestanddelen dat de Detox Formule. In dit geval is dat konjac. De vezels hierin kunnen heel erg uitzetten en zodoende ademhalingsproblemen veroorzaken. Drink daarom voldoende water.

Daarnaast kunnen de konjakvezels de werking van bepaalde medicijnen neutraliseren. Denk aan cholesterolverlagers en diabetes-medicatie.

Conclusie

Met de Detox formule werk je niet alleen aan je gewichtsdoelen. Het pakt je gezondheid aan door de opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam af te voeren. Hierdoor kan je lichaam op een efficiënte manier vetten verbranden.

Ervaring met Detox Actief

Wat is jouw ervaring met een detoxkuur of Detox Actief in het algemeen? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Gezonde Groeten,

natascha

58 Reacties

 1. Hallo
  Ik ga maandag 1 januari starten met detoxultra plus. Ik heb de druppels en het boekje al in huis. Ik heb coach Dianne toegewezen gekregen en ben super gemotiveerd! Wie doet er mee? We kunnen elkaar motiveren om ons streefgewicht te bereiken!

  esther

 2. Heb ook een gratis proefzending ontvangen. Nooit een factuur gezien en opeens een ingebrekestelling van Billink met een fout email-adres, al 10jaar niet meer in gebruik én foute naam, en 2x aanmaningskosten. Toen ik belde werd mij verteld dat het om een proefzending ging (14dagen op proef, doosje 30 stuks voor 10dagen…..) en dat ik mijn e-mailadres wel expres verkeerd opgegeven zou hebben?!

  • billink gebeld maar ze hebben geen gegevens van dit bedrijf.Dus wie heeft mijn gegeven aan ze gegeven…ik moet 84 euro betalen….
   Allen email gekregen:
   Daar kunnen jullie email sturen maar ik krijg nog steeds geen aantwoord.

  • Dag
   Ik moet 100 euro aan incasso bureau betalen.Billink help niet met oplossen van dit probleem,ik heb contact met Billink opgenomen maar zeggen ze dat ik heb iets besteld en nu moet dus betalen.Aanbieder is niet bereibaar op tel.nummer en email gegevens zijn vals…denk ik…
   Maar heeft u het opgelost????
   Er zijn zo veel mensen met hetzelfde probleem.

 3. Ik had ook detox actief besteld, en ik kreeg de factuur na enkele dagen, maar geen pakje of envelop, dus ik ben naar de klantenservice gaan mailen en de dag erna kreeg ik een mailtje terug! De bestelling was verstuurd en afgeleverd! Ik schreef dat ik de hele dag thuis was geweest en er niemand bij mij aan de deur was geweest, ik heb dus ook niks getekend en vroeg of ze mij dan mijn handtekening wilden laten zien, weer een mailtje met een link van van track & trace met daarbij een belachelijke krabbel wat onmogelijk mijn handtekening is! Dus weer mailen en ik typte dat is mijn handtekening niet! (1000% zeker van niet) Ik heb niemand gezien op de dag dat zij beweren dat mijn bestelling bij mij geleverd was en er is ook niemand aan de deur geweest, ik kan namelijk niet weg, mijn dochtertje was naar school en ik ben altijd thuis! In de zoveelste mail, want het kan ze niks schelen!!! Verstreken de 14 dagen dat je moet betalen, uiteindelijk heb ik gezegd dat ik dan maar aangifte ging doen en toen werd mij heel kortaf een link gestuurd met fraude informatie, ik moest aangifte doen daar het bewijs van tonen en zij zouden de het verder afhandelen en dan zou het dossier gesloten worden, alsof ik degene ben die de boel belazerd als ik hier lees en ik heb ook al op andere plekken gelezen, raad jullie aan es bij KASSA & RADAR bekend van televisie over dit onderwerp op Google te kijken ik heb daar gelezen dat hun voorwaarden namelijk niet kloppen en men naar het schijnt helemaal niet hoeft te betalen, zeker niet als het om een ongevraagde vervolg zending gaat! Want dat doen ze dus ook nog! Uiteindelijk bleek de envelop bij een mevrouw die hier ook in het gebouw woont in de brievenbus gegooid te zijn, zij was toen op vakantie en kan dus niks ondertekend ook lag er bij mij geen briefje in de brievenbus dat mijn pakje ergens anders geleverd was! Kortom als je bij hun iets besteld heeft het geen zin om te gaan mailen, want het adres waar het vandaan komt en het adres waar je moet betalen is al anders en het betaal adres is no reply je kunt dus niet mailen! Ik heb dit betaald en had geluk dat ze mij eerlijk de envelop met een teleurstellende inhoud overhandigde! Geen uitleg op de het vierkantig doosje kun je niet eens lezen hoeveel je moet nemen per dag het staat piepklein erop wat er eigenlijk in zit, maar geen dosering, dus het staat hier en ik heb nog geen enkele goede review gezien dus ik durf ze niet eens in te nemen! Kortom gewoon niet bestellen je valt zeker af als je 3 dgn gaat vasten en alleen maar sapjes mag drinken daar heb je die pillen helemaal niet voor nodig, 59.95 daar kun je heel wat andere dingen mee kopen!!! Hetgene wat erin zit waar je misschien iets aan hebt is de conjak wat erin zit, dat is dus een bloembol en dat zou zorgen dat je vetreserves geactiveerd worden en je daardoor vet gaat verbranden..maar zit het er ook in????? Ik betwijfel het, niet bestellen is mijn review!

  • Ik heb Billink gebeld toen hebben ze gezedt dat ze contact gaan opnemen met aanbieder van deze pillen,maar vandaag een incasso brief laag in mij post.100 euro in 5 dagen betalen….
   En niemand van Detoxactief is bereikbaar natuurlijk…

 4. IK wil dit retour sturen. Omdat ik het niet kan gebruiken heb er met mijn arts over gehad en ze vondt het beste om het niet te gebruiken Detox Actief. Maar hoe moet ik het terug sturen?
  Hoor het zovlug mogelijk van jullie

 5. Detoxactief is pure oplichting.

  Ik kreeg van detoxactief een mail tot achteraf betalen van een detox product die ik achteraf zou moeten betalen wanneer ik het product heb ontvangen. Dit product heb ik gisteren vrijdag 30 juni 2017 besteld.ik zal dan niet overgaan tot betalen aangezien ik geen betaald product heb besteld bij detoxactief. Ik heb ook geen mogelijkheid daarvoor aangezien ik geen betaald werk en uitkering heb. Zijn er meer mensen met dit probleem? Ik begrijp dat deze website het product niet verkoopt maar uitsluitend de gelegenheid biedt om ervaringen uit te wisselen. Dankzij deze sites kunnen we het echte verhaal vertellen.

  • Hoi..
   Hetzelfde bij ons!!!!! Gratis proefpakket aangevraagt en nu 84 euro moeten wij betalen.
   Adres en tel.nr zij niet juist en je kan met niemand contact opnemen.
   Billik gebeld en ze hebben geen gegevens van dit bedrijf,aan wie moeten wij betalen????

  • Hoi
   Het is zo dat Billink stuur een factuur aan client,word niet betaald dan na 3 weken komt een incaso van 100 euro
   Ik heb het gehad…terug sturen of niet help niet ,toch betalen…

 6. Ik heb besloten het doosje DetoxActief terug te sturen. Ik heb de pillen 3 dagen geslikt en voel vooral pijn bij de nieren en ontzettend pijnlijk met plassen. Ik ben hier niet blij mee. Ik wil dus niet doorgaan met de kuur. Waar kan ik het naartoe sturen. Ik heb de pakbon en envelop niet meer waar het in zat.
  met vriendelijke groet,
  GMC Daghuyt

 7. Hallo,
  Ik heb een potje besteld en is aangekomen om het uit te proberen bij een goede cliënt van mij. Als het werkt en aanslaat dan is zij bereid dit te betalen, als het niet werkt dat is zij niet meer dan een proefpersoon geweest! Nu kunnen we volgende week starten met uitproberen. Vandaag ontvang ik graag even de ingrediëntenlijst van de DetoxActief. Laat u mij deze even toekomen? Vriendelijke groet,
  Lisette Verbeek

 8. Wil dit graag uitproberen maar ben ook een beetje aan het twijfelen of het niet schadelijk is. Veel mensen zeggen dat het werkt en sommige zeggen dan weer dat het niet klopt en dat het reclame is. Hier ben ik echt benieuwd naar. Zou ook niet snel een potje voor 60 euro gelijk willen aanschaffen zonder het te uitproberen. Vind juist dat iedereen het eerst kan proberen voor een dag of twee zo krijgen jullie ook meer klanten. (Als het werkt natuurlijk)

 9. ik wil het graag uitproberen hoorde van mijn vriendin dat het goed werkt ,,heb al zoveel geprobeerd om af te vallen

 10. Heb al zoveel afslank middeltjes geprobeerd maar dacht probeer deze is me naam in gevuld wilde graag weten wat dit nu weer gaat kosten maar kan het nergens terug vinden ben bang dat ik hier nu weer aan vast zit . WAT NU ?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in